...šok za sistem...

utorak, 07.01.2014.

selektivna vijest u "mainstream" medijima...

Vjerojatno ste čuli da je ruski brod Akademik Shokalskiy ostao zaglavljen u tri metra debelom, Antarktičkom ledu. Isto tako ste mogli pročitati da je, u pomoć mu poslati, kineski ledolomac Snow Dragon, također ostao zaglavljen. Vijesti kažu da su "putnici" sretno prebačeni na kineski brod i da su ok.
I sad, vijest izgleda sasvim korektno, no, "objektivno" izvještavanje ima i ironičnu, urnebesnu, u "mainstream" medijima namjerno sakrivenu stranu...

Spomenuti "putnici", su u stvari 52 australska istraživača tzv. "globalnog zatopljenja"!...:))))))
Mora da su bili silno iznenadjeni ( i uvredjeni ) kad su se našli, okovani ledom, na samom početku ekspedicije. A vjerojatno su mislili da će jednostavno, preveslati preko Južnog pola...:)
A što ćeš, to se događa kad vjeruješ falsificiranim klimatskim podacima IPCC-a...:))))

BTW, u naši "objektivni i upućeni" mediji opet svakodnevno mantraju o "globalnom zatopljenju". Svima, koji čitaju ovaj post, samo jedna elementarna činjenica:

0,054% ukupan udio CO2 u zemljinoj atmosferi
Od tih 0,054%, preko 90% CO2 izlučuju oceani. Ostalih desetak posto, otpada na vegetaciju, vulkane, životinjske isprdke i na kraju, u zanemarivom jednoznamenkastom iznosu, tekovine ljudske civilizacije...


Ne vjerujete? Pogledajte onda ozbiljan dokumentarac koji sigurno neće nikad biti emitiran na "mainstream" dalekovidnicama......"nema odmora, dok traje obmana!!!", kaže 101 ...:)))

ps. Zadnja vijest, Snow Dragon se je iščupao iz ledenog okova i australski klimatski entuzijasti su na putu kući...:))))

Oznake: globalno zatopljenje, globalna prevara

- 22:07 - Komentari (18) - Isprintaj - #