srijeda, 20.08.2008.

Romeo and Juliet


Image Hosted by ImageShack.us


Došla je napokon i ta nedjelja. Sve je bilo spremno, otišla sam po frendicu na kolodvor, pripremile smo i posljednje sitnice i zaputile se pred ostatak ekipe. Popili smo piće za početak, za uspješan roštilj i nezaboravnu noć. Podijelili smo poslove: dečke je zapalo guljenje krumpira, mene salata, a cure… igranje badmintona. Šalili smo se, smijali, zabavljali. Uživali, kako to uvijek biva. Najeli smo se, popili pokoje pivo i prebacili se u kuću. Smjestili smo se po kaučevima i foteljama, ubacili film u DVD-player i nastavili uživati. To nam je ubrzo dosadilo, jer nismo pasivna ekipa. Odlučili smo se za drinking game. Nakon pola sata već samo svi bili pomalo pripiti. Bilo je već prilično kasno, svi su se zavukli u svoj kutak, ili su drijemali ili su čavrljali. Ostala sam s Markom sama u dnevnoj sobi. On i ja smo uvijek bili nešto više od prijatelja, samo to nismo htjeli priznati ni sebi ni ostatku ekipe. Ipak, bili mi sami ili ne, iskre su frcale na sve strane. I tu večer smo se zezali i zadirkivali međusobno. Sada smo, napokon, ostali sami. U početki mi nije dao da legnem pored njega na kauč da gledamo film, pa sam se morala snaći. Naravno, nisam gubila vrijeme, ugurala sam se iza njega i bokovima ga pokušala izgurati sam kauča.
„a da zamjenimo mjesta, pa da ja guram?“-našalio se
„a, neće ići… pa da me izguraš sa kauča“
„ma neću. Ajde evo, legni pored mene.“ Napokon sam se izborila za svoje mjesto. Legla sam ispred njega, on me obgrlio rukom milujući mi struk.
„Marko, nemoj…“- zamolila sam ga „ znaš kakav to učinak ima na mene“
„znam, pa što…“
„kako bi bilo da ja tebe tako napaljujem“-upitala sam ga. Uzeo mi je ruku i položio na svoje međunožje. Ostala sam zaprepaštena. Ni sama ne znam je li to bilo zbog činjenice da držim ruku na njegovom kurci, ili zbog toga što je taj kurac bio u punoj snazi, tvrd i nabrekao…
„ajme“ uzdahnula sam i zadrhtala. Pritisnuo me bliže k sebi, sad sam već mogla osjetiti njegov kurac na svojoj guzi… poljubio me u vrat, znao je od prije da me to pali. Polako mi je svukao majicu otkrivši mi trbuh i grudi u crnom čipkastom grudnjaku. Pomogla sam mu svući njegovu majicu i bacila se na istraživanje njegovog torza. Rukama sam plovila po njegovim mišićima, usnicama i jezikom mazila njegovu preplanulu i tako nježni kožu.
„a što ako netko naiđe“- prošaptao je. Tek tad sam i sama postala svjesna opasnosti. Vrlo lako smo mogli biti viđeni, no to je u meni budilo uzbuđenje, još veća doza adrenalina je počela kolati mojim žilama.
„nije bitno, reći ćemo da smo pijani“ –nasmijala sam se. Nastavili smo se međusobno prekrivati poljupcima, mjesečina nam se smiješila kroz prozor. Oslobodila sam njegovu zvijer iz zatvora od trapera, imala sam dojam da se zahvalno protegnuo kao tigar nakon dugog sna. Uzela sam ga u ruku i milovala, drkala polako i nježno, tek ovijajući ruku oko njega. Marko je polako otkopčao moje traperice i zavukao ruku u gaćice, mazeći me, draškajući klitoris.
„vadi ruku iz mojih gaćica, brojim do tisuću“- rekla sam, na što je on prasnuo u smijeh, no ubrzo se zbrojio
„pssssst, mogao bi nas netko čuti…!“
„imaš pravo“-rekla sam
„bolje da se ušutkam nekako“. Povukla sam se niže, okrenula ga na leđa i uzela ga u usta. Polako, cuclajući ga i sišući, milujući i drkajući desnom rukom, lijeva je mazila njegova jaja. Željela sam ga dovesti do vrhunca, povesti ga u sedmo nebo, no nije mi dopustio. Kad je već bio blizu eksplozije užitka, okrenuo se privukao me k sebi i bacio se na obrađivanje moje mace. Lizao je polako i nježno, kao da se boji da me ne ozlijedi, pružajući mi nezaboravne užitke. Svršila sam u jakom grču, onemogućena pustiti i glasa zbog njegove ruke preko mojih usana. Sigurna sam da bi vrištala da sam mogla. Polako me privukao i nježno poljubio u usta. Ljubio me dugo i nježno, ljubio me takvim poljupcem da sam poželjela plakati od siline i nježnosti istovremeno. U tom suludom trenutku sam čak pomislila i da ga volim, na što sam se već slijedećeg trena slatko nasmijala, sama sebi opovrgavajući tu suludu pomisao. Polegao me polako, skidajući svoje traperice do kraja te milujući moju macu svojim kurcem. Izluđivao me, već sam bila potpuno vlažna. Jednostavno je uklizao u mene, što već dugo nikome nije pošlo za rukom. Unatoč mojoj spremnosti, ulazio je u mene polako i nježno, ljubeći mi vrat. Zastao je na trenutak jer se začulo smijuljenje i hihotanje iz susjedne sobe. Kad smo se uvjerili da nismo u opasnosti, nastavio je jednako nježno i polako, a onda me, ne vadeći ga iz mene, povukao na sebe. Jahala sam ga prvo polako i nježno, uživajući u svakom njegovom centimetru, no kako sam osjetila približavanje novog orgazma podivljala sam. Grizla sam se za usnice da ne bi pustila glasa od sebe. Ponovno sam svršila u nevjerojatnom grču. Svuda oko nas su padale zvijezde. Ubrzo je i on osjetio približavanje vrhunca, pa sam se spustila i ponovno ga uzela u usta. Osjetila sam valove tople sperme na svom jeziku, u grlu, na usnama… čula sam pokoji uzdah koji mu je pobjegao. Povukao me k sebi. Tek sad sam primijetila glazbu u pozadini: Romeo and Juliet od Killersa. Zajedno smo zapjevušili moj najdraži stih „Juliet, when we made love you used to cry“. Naslonila sam glavu na njegova prsa, slušajući ritam otkucaja njegovog srca i gledala kroz prozor kako padaju zvijezde. Iz sobe su uskoro izletili Anja i Toni, smijući se. Pogledali nas pogledom „ništa nam nije jasno“. Uzvratili smo im isti pogled, svi četvero se počeli smijati. Pridružili su nam se u dnevnoj sobi.
„i vi?“- upitao ih je Marko.
„a šta, zar i vi““- ostao je zaprepašten Toni. -„znao sam.. morali ste puknuti jednog dana! Znao sam!!“- likovao je
Ostatak noći provela sam u Markovom zagrljaju, ne mareći za sutra, ne mareći za jutro, ne mareći… za ništa.

- 16:15 - komentari (6) - print - Romeo and Juliet -

utorak, 12.08.2008.

jako dobar film

Image and video hosting by TinyPic

Rano ujutro ispratila sam roditelje i naravno, vratila se u krevet. Otputovali su na ljetovanje, a ja sam ostala kod kuće planirajući to vrijeme, naravno, iskoristiti za poneki party. Ipak, prvi dan sam provela sama, a i noć sam trebala. Ipak, nisam osoba koja cijeni samoću, pa sam pozvala par prijatelja. Naravno, pošto sam ih zvala u zadnji tren, svi su bili zauzeti. Pomirila sam se sa situacijom, spekla kokice, uskočila u trenirku i ubacila u dvd neki film. Nisam uspjela odgledat ni prvih nekoliko kadrova kad sam začula zvono na vratima. Stisnula sam pauzu i otrčala otvoriti vrata. Na vratima sam ugledala Ivana, jako dobrog prijatelja, sa bocom vina i nešto grickalica.
„nadam se da imaš cole“-rekao je umjesto pozdrava i prošao pored mene u kuću pruživši mi lijepi pogled na svoju guzu. Primijetivši da buljim, izazovno je zanjihao kukovima i nasmijao se:
„pasi pogled, nije ljepota prijelazna“
„ah, da, znam… sva sreća“- uzvratila sam istom mjerom i zaputim se u kuhinju po čaše i colu. Naravno, dok sam se vratila, već mije zaposjeo teritorij-raširio se po kauču koliko je dug i širok. Sjela sam na pod ispred kauča i ponovno pustila film…ionako nismo imali pametnijeg posla. Ali nije on mogao sjediti na miru, ili bi mi stopalom mazio ramena, ili bi sjeo iza mene i igrao se s mojom kosom. I prije smo se tako zafrkavali, u društvu, ali od toga nije bilo ništa više od pukih igrica. Te večeri je bilo nešto drugačije. Večeras se osjećala napetost. Inače bih se već okrenula i nabacila neku šalu, no ne i ovaj put. Ostala sam jediti okrenuta mu leđima, a on je ruke prebacio na moj vrat i počeo me masirati. Oboje smo šutjeli. Maknuo mi je kosu s vrata i poljubio me nježno. Naslonio je bradu na moje rame, osjetila sam bockanje dvodnevnih dlačica i to me dodatno uzbudilo. Oduvijek sam patila za dlakavim muškarcima, naravno, u granicama normale.
„smeta ti“-upitao je, vjerojatno se uplašivši moje neuobičajene ukočenosti. Svi su navikli da sam vesela i opuštena, spremna za akciju.
„ne, nastavi“- šapnula sam, iznenadivši samu sebe što nisam uspjela protisnuti glasniju rečenicu. Nastavio mi je ljubiti vrat, povukao me sa poda na kauč i zavukao ruke pod moju majicu, milovao mi je trbuh i grudi, već ranije oslobođene grudnjaka, koji ne običavam nositi kod kuće.
Uhvatio me za struk i okrenuo prema sebi, tako da sam mu sada sjetila u krilu, točnije zajašila ga i gledala ga ravno u oči. Prvi put me poljubio u usta, nježno i polako a zatim me pogledao u oči kao da očekuje odgovor na životno važno pitanje. Odgovorila sam mu dugim strastvenim poljupcem. Stavila sam ruke na njegov potiljak i mrsila mu kosu. Kosu na kojoj mu mnogi zavide. Spustila sam usne na njegov vrat, svukla mu majicu i milovala njegova mišićava prsa. Ljubila sam mu bradavice, čupkala dlačice na prsima. Čitavo vrijeme mi je uzvraćao nježnim i brzim poljupcima u vrat. Ubrzo mi je skinuo majicu, oslobodivši moje grudi i uzimajući ih svaku u ruku i naizmjence ljubeći bradavice.
„tako sam dugo sanjao o ovome… ali ni u snu nisi imala ovako lijepe grudi“- prošaptao je i nastavio mi lizati grudi, grickati bradavice. Već smo oboje ubrzano i otežano disali, a u njegovim hlačama osjetila sam nabrekli ud. Pokušala sam otkopčati remen, ali nisam uspjela.
„to ti je neki patent protiv silovanja“- pokušala sam zvučati opušteno kao inače, ne to nije bilo ni blizu mog glasa.
„haha, da, što misliš da me neka zaskočila na putu prema ovamo?“
Sam je otkopčao hlače, a ja sam se odmaknula i svukla ih i preko njegovih crnih uskih bokserica ga milovala. Očekivala sam da je velik, ali ovo… nisam se mogla suzdržati
„ooopa“ uzdahnula sam i oblizala usnice. Spustila sam se na koljena ispred njega, izvukla mu kurac iz bokserica i vrhom jezika počela milovati vrh glavića. Polako sam se spuštala prema korijenu, čitavo vrijeme ga ližući samo vrhom jezika. Kad sam došla do dolje, nekoliko puta sam liznula njegova jaja te se naglim pokretom vratila do vrha. Kad sam ga uzela u usta oteo mu se glasan uzdah. Pogledala sam prema gore. Čitavo vrijeme me promatrao. Nastavila sam ga maziti, povremeno ga drkajući, i neprestano ga palucajući jezikom. Nakon nekog vremena podigao me na kauč, a on je zauzeo moj položaj u podnožju mojih nogu i počeo me lizati. Prvo je lizao i ljubio moja bedra, dovodeći me do ludila. Pokušala sam ga pokretima zdjelice navesti da me poliže po maci, ali nije se obazirao.Samo se nasmijao i promumljao
„nestrpljiva si, ha?
Napokon je dugim poljupcem i vlažnim lizom počastio moju uzavrelu macu. Oteo mi se glasan uzdah, ili tihi vrisak, nešto između toga. Nastavio je lizati, najprije polako i nježno, a zatim žestoko i pohotno, s vremena na vrijeme grickajući moj klitoris. Brzo sam svršila u grčevima, ostajući bez daha. Popeo se na mene, još uvijek krut. Iz ovog kuta činio mi se još veći. Polako je ušao u mene, cijelo vrijeme me ljubeći. Polaganim pokretima je ulazio u mene sve dublje, ali ga ipak nisam mogla prihvatiti do kraja, i ovako mi je postajalo bolno. Primijetio je to i povukao ne sa sobom u sjedeći položaj.
„ovako možeš sama kontrolirati koliko duboko će ići“
I imao je pravo. Spuštala sam se i podizala, a bol više nisam osjećala. Spustila sam se na njega do kraja, kretala polako, pa brzo, pomičući bokove čas odrješito i brzo, čas polako i nježno. Ubrzo sam opet svršila. Nakon tog orgazma me je postavio na koljena naginjući me lagano naprijed i ušao u mene straga. Nevjerojatno me palila blizina njegovog tijela, podražaj koji su stvarala naša tijela pomičući se, njegova jaja koja su me pri svakom pokretu lupkala po klitorisu. Čula sam kako sve glasnije uzdiše. Osjetila sam kako mu se približava orgazam, sišla sam s kauča i uzela ga u usta. Svršio je brzo, puneći mi usta valovima vrele sperme. Ispustila sam ga iz usta, a on je na moje iznenađenje i dalje stajao. Pogledala sam ga, a on se samo nasmiješio i povukao me gore, k sebi.
„vidiš sad koliko me pališ? Nikad prije mi se ovo nije dogodilo“ poljubila sam ga umjesto odgovora i naslonila glavu na njegovo rame. Zapalio je cigaretu, obgrlio me jednom rukom i milovao mi kosu.
„jako dobar film. Nisam već dugo gledao ovako dobar“- nasmijao se i poljubio me u čelo.- 21:20 - komentari (12) - print - jako dobar film -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se