nedjelja, 15.07.2012.

Ni ovaj put ne zelim naslov...


Opet sam napravila stanku, a rekla sam da necu... Zao mi je.

Vise puta sam otvorila blogeditor u planu da napisem nesto, ali na kraju bi sve to zavrsilo sa brisanjem i zatvaranjem prozora. Nemam puno rijeci... Ocekivano, svijet se nije promijenio s nadolazecim postom. Rekla sam sebi da cu pazit na mnogo toga. Kazu da prvo sebe trebas mijenjat, a onda okolinu. Vidjet cemo sto ce od toga bit.

U zadnje vrijeme intenzivno razmisljam o stvarima koje zapostavljamo. Jeste li se bavili hobijem koji vam je isao odlicno, a onda ste ga zapostavili iz nekog nepoznatog razloga? Ja jesam i... nije mi jasno sto sam radila u zadnje vrijeme!? Spavala? Zao mi je, jako. Pogotovo u danasnje vrijeme kada se treba posvetit voljenim stvarima kako bi nam bilo bolje.

Iskreno, htjela sam nesto vedro napisat ali jos nisam spremna. Muci me tisucu stvari (koga ne?) ali necu se zaliti u 100 redova. Dodoh se javit, a na postove cu odgovoriti i procitat sto nisam. Nadam se da vama krecu stvari na bolje.

15.07.2012. u 12:23 • 6 KomentaraPermalink

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< srpanj, 2012  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Komentari da/ne?


Photobucket

Uklanjanje reklama s bloga: Link

Bastet, Benecia, Blog jedne.srednjoskolke, Dark Angel Of Death, Dorian, Fallen beauty dressed in dark, Fynn, Ina, Jade H., Jan, K., La Fierté, Leptirica, Little Bunny, Medusa, Na Krilima Anđela, Nancy Jane, Na vrhu svijeta, Neuspjeli pokusaj zivljenja, Noir Classique, Simple, The World As I See It, Viki.! :), Written in the scars, Xie.

Korzeti i steznici. Puderaste nijanse u kombinaciji s crnom. Opsesija tusem, sjenilima i mat ruzevima. Volim pisanje, kvalitetne filmove s happy endom, talijanske serije, jazz dance, s-faktor i knjige. Uvijek kasnim. Zanimaju me dizajn interijera i ucenje stranih jezika =). Tumacenje snova. Vizazizam etc. Tutoriali: Xsparkage i Jessica Harlow i Loepsie cerek

Jedan komentar je dovoljan, ne morate nabijat :)