Biseri i o biserima

srijeda, 05.04.2006.

Kolaps juniorske ekipe

mouthwashNije kolaps to što je na prvom krugu kvalifikacija naša juniorska ekipa bila 3. od tri ekipe i nije se kvalificirala čak ni na finale regionalnog prvenstva, već što su na površinu isplivale prljavštine i nesportski odnos prema svojim obvezama u ekipi. Nismo se ni pripremali naročito za juniorsko, ali pošto su 3 igračice (Hale Bery, Pčela i Ljilja) prve postave i u juniorskoj a i od Brice i Lakmusa se očekuje velika minutaža na kvalifikacijama ova dva juniorska turnira bila su potrebna da nakon 10-dnevne pauze što prije ove cure uhvate igračku formu. Mogu biti zadovoljan trenutnom formom Velike Maje, Halle Bery i Brice. Lakmus je promjenio boju, ali je za očekivati da se vrati u neutralno stanje, dok LJilja igra od fantastičnog do katastrofalnog. Dosta dobro je odigrala i Đasmin a na mjestu libera je bila odlična Dragana Šimić.
Igrale su u nedjelju u Vinkovcima i izgubile od Broda 2:1 i Vibrobetona 2:0 slijedeće igračice
Kuna, Barišić, Mihajlović, Ujvari, Lukačević i Kolobarić, a libero je bila Dragana Šimić, a dosta je igrala i Herceg Mikulić, dok su Rečić, Zandt, Kralik i Jurić imale samo uloge u povremenim ulascima iz taktičkih razloga. No, vraćam se na onu prljavštinu jer ovim curama moram biti zahvalan za zalaganje i igru u postavi u kojoj su se neki danas i prvi puta našli. Ne smijemo zaboraviti da je Kuna još u petak imala gripu i s postavom nije bila ni dana jer je ona inače igrala u Retfali 2, a sve ostale cure su iz Retfale 1 pa je samim tim njezin učinak doista fascinantan a Dragana Šimić osim što je prvi puta igrala libera, iskreno se na tom mjestu ponašala kao da ga igra barem godinu dana. Libero umjesto Velike Maje nije ni ulazio a njezin prijem bio je gotovo savršen za razliku od dijela pucača koji na tom mjestu igraju godinama.
Valja napomenuti koja je to prljavština i velika razočaranja. Petak kao dan za izlazak ( posljednji trening pred juniorsko i kakvu takvu šansku za uigravanje) nisu htjele žrtvovati Biloš i Dubravac. Uz to su još cijeli dan smišljale kako da me z.... i smute. Evo poruke koju je Peruanka slala Danku tijekom petka poslijepodne, a greškom poslala svom treneru
" Ne mogu ni ja. Jebo mater sad će popizdit. A ne znam. Šta ćemo mu poslat?"
Smotane su ko sajle kada ovo ni sms porukom nisu u stanju poslati između sebe. Iva nakon silnih izostanaka zbog bolesti, učenja, i slično još je u utorak imala, kako kaže, ukočen mišić ispod lopatice. No, u petak iako je trening pored njezine kuće nije bilo dostatno da uopće naiđe, malo se lagano odtrenira i uopće stavi svoje usluge na raspolaganje, pa ako zatreba da pomogne makar i s klupe. Ništa. Šutnja. Vjerojatno je imala opet groznicu petka uvece. Kristi pojava na juniorskom ništa ne znači, pa je išla na zaruke u Slatinu, a Bucka je morala ići u Zagreb da vidi sajam o fakultetima. Kao da ništa ne može saznati s interneta koliko bi joj bilo potrebno za upis na farmaciju. Ćosa cijeli tjedan nije pitala ni za juniorsku ni kadetsku ekipu. Vlatak je imao važnu ekskurziju u utorak, u srijedu je nije bilo nigdje, vjerojatno je učila, a u četvrtak je morala ići na auto show. Pa je valjda i normalno da se u petak izađe i vidi malo s dečkom. Marina G. silno uvrijeđena što nije puno igrala ovoga proljeća dala mi je nogu pet dana pred juniorsko. Tu je kraj. Jedino po mom, pravog razloga za izostanak imala je baterijica koja definitivno mora odrezati repove u školi iz prvog polugodišta.

- 12:42 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Sadržaj
1.Izmrljali me
3. Biseri