srijeda, 07.12.2016.

SLIKE SA PROSLAVE SVETOG NIKOLE- 09:03 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.12.2016.

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEVOJČICE - DJEVOJČICE A RŠK KARLOVCA ROĐENE 2004. I 2005. GODINE IZGUBILE OD ŽRK DUGOG SELA

Selekcija djevojčica RŠK Karlovac (rođene 2004. i 2005. godine) u 4. krugu MŽRL za djevojčice u Ivanić Gradu izgubila je od ŽRK Dugog Sela 55 sa 22:14 (15:8).Istakle su se Ema Čović(igračica utakmice), Marija Ištvanić, Lucija Krznarić.
Djevojčice RŠK Karlovac zasluženo su izgubile od vrlo dobre ekipe iz Dugog Sela.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Lory Lakamarić, Tea Benić, Maria Ištvanić (3), Micol Maria Passudetti, Malika Ajdinović, Iva Domitrović, Helena Devčić (1), Francesska Matić, Lucia Krznarić (3), Ema Čović (5), Franka Rajčić, Maria Vojak, Iva Botički (1), Tara Grubešić (1), Hana Skočibušić, Hana Trgovčić. Trenerica: Antonija Fištrović.

- 08:03 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEVOJČICE - DJEVOJČICE A RŠK KARLOVCA ROĐENE 2004. I 2005. GODINE U PISAROVINI ODIGRALE NEODLUČENO SA ŽRK IVANIĆ GRAD 17:17


Selekcija djevojčica RŠK Karlovac (rođeni 2004. i 2005. godine) u 4. krugu MŽRL za djevojčice u Ivanić Gradu odigrala je neodlučeno s ŽRK Ivanić iz Ivanić Grada 17:17 (9:6).Istakle su se Tara Grubešić (igračica utakmice), Tea Benić, Helena Devčić, Lucija Krznarić.
Djevojčice RŠK Karlovac u jednoj rovovskoj borbi došle su do boda. Dobro se igrala obrana i ekipa mladih Karlovčanka zasluženo odigrala neodlučno.
Za RŠK Karlovac su nastupile: Lory Lakamarić, Tea Benić (2), Maria Ištvanić (1), Micol Maria Passudetti, Malika Ajdinović (1), Iva Domitrović, Helena Devčić (4), Francesska Matić, Lucia Krznarić (2), Ema Čović, Franka Rajčić, Maria Vojak (1), Iva Botički, Tara Grubešić (6), Hana Skočibušić, Hana Trgovčić. Trenerica: Antonija Fištrović.

- 07:55 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE POBIJEDILI RK POLET SA 23:17


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 (rođeni 2004. i 2005. godine) su u 10. kolu 1. HRL za dječake A u Karlovcu pobijedila je RK Polet sa 23:17 (11:8).Istakli su se Ivano Marković, Borna Gavrić, Bruno Dujmić, Marlon Relić, Ivano Grčić (igrač utakmice).
Mladi Karlovčani mučili su se cijelo prvo poluvrijeme s upornim gostima. Dosta promašaja i tehničkih grešaka na utakmici. Zaslužena pobjeda uz ne veliku igru.
Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Ivano Marković, Borna Gavrić (3), Filip Šalković (2), Bruno Dujmić (2), Eol Velimirović, Tin Brezović (2), Mateo Opat, Marko Stanković, Jure Stipetić (1), Marko Dašić, Marlon Relić (3), Mateo Pleš (2), Denis Benić, Karlo Župčić, Ivano Grčić (8). Trener Denis Karić.

- 07:49 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2006. I 2007. POBIJEDILI MRK DUGO SELO SA 19:16


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 1 (rođeni 2006. i 2007. godine)u 10. kolu 1. MŽRL za dječake B u Dugom Selu pobijedila je MRK Dugo Selo sa 19:16 (6:7).Istakli su se Nol Velimirović, Ivan Frković, Mateo Mihalić (igrač utakmice) i Lovro Gračan.
Dječaci RŠK Karlovac odigrali su dobru utakmicu. Do kraja je bilo neizvjesno ali veća borbenost i obrane golmana odlučile su susret.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Gabrijel Markulin, Nol Velimirović (4), Niko Obranović, Lovro Gračan (6), Grgur Marić, Tomislav Živko (1), Patrik Sivka, Borna Kovačić (3), Bruno Župčić, Ivan Frković (5), Josip Mihelić, Lovro Mrgan, Luka Ranitović, Marin Medved. Trener: Danijel Grbačić.

- 07:42 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.12.2016.

SVETI NIKOLA 6.12.2015

Draga djeco!

Napišite i pošaljite svoje pismo svetom Nikoli. Slobodno mu recite koliko ste bili dobri i ove godine i kome ste sve pomagali. I, naravno, svoje skromne želje.

… jer priča nam kaže da je sv. Nikola živio u davna vremena u šumi, pored jednog sela gdje su živjela i bogata i siromašna djeca. Bogata su bila jer su imala roditelje koji ih vole, dovoljno hrane i prijatelje. Ali nisu imala igračaka a ni obuće. Samo jedan par čizmica. Ipak su djeca vrijedno svaki dan čistila i pazila svoje čizmice, a na Nikolin imendan bi ih posebno lijepo ulaštila i stavila u prozor. A Nikola bi navečer prolazio i u svaki prozor u kome je bila lijepa čizmica stavio bi jednostavnu drvenu igračku koju je sam napravio. Ali, godine su prolazile i Nikola je bivao sve stariji. Više na svoj imendan nije mogao ići u selo i donositi igračke, a mame nisu htjele da im djeca budu tužna ako ujutro nađu praznu čizmicu. I zato je svaka mama u tom malom selu stavila u čizmicu ono što je našla u kući. Kako su bili siromašni, to su bile jabuke, orasi, bomboni zamotani u šarene papiriće. A djeca su se probudila i bila sretna jer su već imala dovoljno igračaka a slatkiši su ih razveselili.

I zato, djeco, svakako navečer uoči blagdana očistite svoje cipelice ili čizmice ili čarape u obliku čizmice i obavezno ih stavite u prozor!
I svima vama koji nosite ime Nikola, Nikolina, Niko, Nina, Nikica čestitamo imendan!

A vi, dragi roditelji!

U danima oko blagdana Sv. Nikole porazgovarajte s djetetom o siromaštvu i bogatstvu, davanju i primanju, igrama, igračkama, nagradama i kaznama vašeg djetinjstva, naravno imajući u vidu njegovu dob i spoznajne mogućnosti. Možda još negdje čuvate svoje stare slike, igre, igračke… Podijelite ih s djetetom. Njemu će biti drago saznati da ste i vi nekad bili mali, a obiteljska prošlost dat će mu sigurnost pripadanja. Ispričajte priče o dobrim ljudima i dobrim djelima, a možete i zajedno pripremiti nešto što možete odnijeti u Caritas ili nekom drugom kome je potrebno, i tako djelom pokazati radosti davanja i milosrđa.
Vrijeme je da pripremite darove za blagdansko jutro Svetog Nikole. Ne zaboravite na zlatnu šibu. Ona simbolično pokazuje da kazna stiže uvijek kada pustimo zlu da se "razmaše", ali i da nam je uvijek stalo do djeteta takvog kakvo jest, čak i kada se loše ponaša. Darovi se za taj blagdan po skromnosti i jednostavnosti razlikuju od darova za Božić. Tradicionalno bi to trebali biti uglavnom razni slatkiši: bomboni, čokoladice, orasi u ljusci, neko voće (jabuka, naranča, smokva), olovke, šarene gumice ili neke druge sitnice koje će razveseliti malene.

Pjesmica o Svetom Nikoli

Sveti Nikola nam stiže
u goste nam stiže svima.

Svakog trena sve je bliže
s krasnim, slatkim, finim darovima.

Jedan stari, dobri djeda
u goste nam stiže sada.

Propustiti on neće znajte
svakome da poklon ne da.

R: Godina za tren proleti,
u goste nam stiže svima,
Nikola naš dobri Sveti,
s raznim, slatkim poklonima.

Čokolade i bomboni,
ali tu je i šiba neka,
neposlušnu djecu znajte,
i strogost čeka.

Svakojake lijepe tajne
iz njegove vreće vire.

Raznobojne trake sjajne
umotane u papire.

Jedna čizma stoji mala
u prozoru čista, sjajna.

Bit će sutra, nadajmo se
otkrivena njena tajna.

R: Čokolade i bomboni,
ali tu je i šiba neka,
neposlušnu djecu znajte,
i strogost čeka.

Godina za tren proleti,
u goste nam stiže svima,
Nikola naš dobri Sveti,
s raznim, slatkim poklonima.


Preuzeto sa: Lukin portal za djecu i obitelj

- 08:15 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 30.11.2016.

PRVA HRVATSKA MLAĐE KADETSKA RUKOMETNA LIGA - MLAĐI KADETI HRK KARLOVCA ROĐENI 2002. I 2003. GODINE U RUDAMA KRUGU POBIJEDILI RK MEDVEŠĆAK SA 20:15


Selekcija mlađih kadeta HRK Karlovac (rođeni 2002. i 2003. godine) u 6. krugu Prve HKRL u Rudama pobijedila je RK Medvešćak sa 20:15 (7:9).
Istakli su se Luka Baršić (igrač utakmice), Robert Ribić, Fran Bosiljevac.
Teško pobjeda ali zaslužena. Prvo poluvrijeme nije za pamćenje, ali drugo borbeno i kvalitetno.

Za HRK Karlovac su nastupiliAndrija Starčević, Matej Čelić, Fran Bosiljevac (4), Fran Bajac, Josip Kovačić (1), Domagoj Špruk, Lovro Botički, Luka Džafer (1), Sandro Boka (1), Luka Busak, Robert Ribić (4), Luka Baršić (5), Igor Polovina (2), Dino Lemić, Dario Magdić (2), Ivor Hreljac. Trener: Miodrag Višnjić.

- 13:22 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

MLAĐI KADETI HRK KARLOVCA ROĐENI 2002. I 2003. GODINE POBIJEDILI RK ZAPREŠIĆ SA 25:8


Selekcija mlađih kadeta HRK Karlovac (rođeni 2002. i 2003. godine) u 6. krugu Prve HKRL u Rudama pobijedila je RK Zaprešić sa 25:8 (11:4).
Istakli su se Igor Polovina (igrač utakmice), Luka Busak, Ivor Hreljac.
Dobra utakmica za mlađe kadete Karlovca. Ekipa je odigrala jako borbeno i motivirano i došla do uvjerljive pobjede.

Za HRK Karlovac su nastupili Andrija Starčević, Matej Čelić (1), Fran Bosiljevac, Fran Bajac (1), Josip Kovačić (2), Domagoj Špruk, Lovro Botički, Filip Katavić, Sandro Boka (2), Luka Busak (4), Robert Ribić (2), Luka Baršić, Igor Polovina (5), Dino Lemić (2), Dario Magdić (2), Ivor Hreljac (4). Trener: Miodrag Višnjić.

- 13:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE POBIJEDILI RK TRNJE SA 28:!6


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 (rođeni 2004. i 2005. godine) u 9. kolu 1. HRL za dječake A u Zagrebu pobijedila je domaćina RK Trnje Zagreb sa 28:16 (14:9).Istakli su se Filip Šalković, Nol Velimirović, Marlon Relić, Ivano Grčić (igrač utakmice).
Mladi Karlovčani zasluženo puno bolji od domaćina. Zaslužena pobjeda i vrijedni bodovi za poredak.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Ivano Marković, Borna Gavrić, Filip Šalković (6), Bruno Dujmić (1), Eol Velimirović (4), Mateo Mihalić, Grga Turkalj, Tin Brezović (2), Danijel Tropčić, Jure Stipetić, Marlon Relić, Mateo Pleš (4), Mateo Pleš (2), Denis Benić, Karlo Župčić (1), Ivano Grčić (6). Trener Denis Karić.

- 12:49 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA MLAĐE KADETKINJE - MLAĐE KADETKINJE RŠK KARLOVCA ROĐENE 2002. I 2003. GODINE POBIJEDILE ŽRK IVANIĆ SA 16:15


Selekcija mlađih kadetkinja RŠK Karlovac (rođeni 2002. i 2003. godine)u 3. krugu 1. HMKRL za mlađe kadetkinje u Ogulinu pobijedila je ekipu ŽRK Ivanić iz Ivanić Grada sa 16:15 (9:6).

Istakle su se Marija Palajsa (igračica utakmice), Marta Janjanin Paula Šepac, Sara Novković.
Derbi kola na kraju zasluženo pripao spretnijom ekipom RŠK Karlovac. Ovo je vrlo bitna pobjeda nad velikim rivalkama.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Mia Savić, Lorena Capan, Nensi Peretić (1), Monika Pavlačić, Marta Janjanin (2), Paula Šepac (3), Lora Korač (1), Andjela Potkrajac, Marija Palajsa (5), Iva Pavletić, Leonarda Trbušić, Dorotea Kružić, Doris Devčić, Sara Novković (4). Trener Dražen Keča.

- 12:46 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA MLAĐE KADETKINJE - MLAĐE KADETKINJE RŠK KARLOVCA ROĐENE 2002. I 2003. GODINE POBIJEDILE EKIPU ŽRK UDARNIK SA 23:17


Selekcija mlađih kadetkinja RŠK Karlovac (rođeni 2002. i 2003. godine) u 3. krugu 1. HMKRL za mlađe kadetkinje u Ogulinu pobijedila je ekipu ŽRK Udarnik 23:17 (12:9).

Istakle su se Marija Palajsa (igračica utakmice), Marta Janjanin Paula Šepac, Sara Novković.
Mlađe kadetkinje RŠK Karlovca cijelu utakmicu su dominirale i nisu dozvolile protivnicama da se niti jednom ugrozi pozitivan rezultat. Važni bodovi za nastavak natjecanja.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Mia Savić, Lorena Capan, Nensi Peretić (1), Monika Pavlačić, Marta Janjanin (6), Paula Šepac (3), Lora Korač (1), Andjela Potkrajac, Marija Palajsa (8), Iva Pavletić, Leonarda Trbušić, Dorotea Kružić, Doris Devčić, Sara Novković (4). Trener Dražen Keča.

- 12:39 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 2 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE IZGUBILI OD MRK ZAPREŠIĆA SA 18:13


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 2 (rođeni 2004. i 2005. godine)u 9. kolu 1. MŽRL za dječake A u Karlovcu izgubila je od MRK Zaprešića sa 18:13 (9:8).Istakli su se Marlon Reić (igrač utakmice), Marko Stanković, Ivano Marković i Jure Stipetić.
Dobivanje iskustva u ovakovim utakmicama je najbitinije. Greške se moraju u narednom radu ispravljati.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Jure Stipetić (2), Marko Stanković (3), Nikola Paulić, Dominik Dolinar, Mateo Opat (1), Manuel Nesuda, Ivano Marković, Denis Benić, Marlon Relić (5), Frane Žarković, Nikola Šimunić, Borna Gavrić (1), Ivan Šepac (1), Grga Turkalj, Tomislav Kendjel. Trener Aldo Navialić.

- 12:36 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2006. I 2007. POBIJEDILI MRK IVANIĆ SA 23:18


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 1 (rođeni 2006. i 2007. godine)u 9. kolu 1. MŽRL za dječake B u Karlovcu pobijedila je MRK Ivanić iz Ivanić Grada sa 23:18 (14:5).Istakli su se Nol Velimirović, Ivan Frković (igrač utakmice), Mateo Mihalić i Lovro Gračan.
Dječaci RŠK Karlovac puno bolji od gostiju iz Ivanić Grada. Boljom igrom tijekom cijele utakmice u kojoj su svi dobili minutažu, zaslužena pobjeda koja je mogla biti izražena i s većim brojem gol razlike.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Nol Velimirović (4), Niko Obranović (3), Lovro Gračan (4), Grgur Marić (2), Tomislav Živko, Patrik Sivka, Borna Kovačić (1), Bruno Župčić, Leon Bunčić (1), Ivan Frković (8), Nikola Potkrajac, Josip Mihelić, Lovro Mrgan, Luka Ranitović, Marin Medved. Trener: Danijel Grbačić.

- 12:08 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 22.11.2016.

PRVA HRVATSKA KADETSKA RUKOMETNA LIGA - KADETI HRK KARLOVCA ROĐENI 2000. I 2001. GODINE U DUGOM SELU POBIJEDILI RK SENJ


Selekcija kadeta HRK Karlovac (rođeni 2000. i 2001. godine)u 3. krugu Prve HKRL u Dugom Selu pobijedila je RK Senj sa 23:20 (11:8).Istakli su se Juro Čakarić, Ivan Rukavina, Marin Cindrić, Leon Hrvojević (igrač utakmice).
Odlična utakmica, pogotovo u fazi obrane i tranziciji prema naprijed. Cijelu utakmicu kadeti Karlovca imali 2 do 4 gola prednosti. U dva navrata kod + 4 nije se uspjela kapitalizirati odlična igra obrane i zbog pada koncentracije opet se promašilo nekoliko čistih zicera i vratilo ekipu Senja u igru. Međutim, konstantna dobra kolektivna obrana je ponovo odigrala odlično, Matija Jurčević je obranio sedmerac i utakmica je završila pozitivno. Realno pobjeda je trebala biti i veća. Cijela ekipa je bila borbena od početka do kraja i to je sigurno pridonijelo ovim pobjedama.

Za HRK Karlovac su nastupili: Filip Domjančić, Benjamin Jurina, Matteo Jurina, Adriano Miljak, Borna Dujmić (1), Ivan Cvitanović (2), Tin Bajac, Fran Šepac, Ivan Rukavina (4), Jakov Makarun, Matija Jurčević, AntonioČelić, Juro Čakarić (3), Leon Hrvojević (10), marin Cindrić (3), Mateo Lisec. Trenerica: Tanja Rašić.

- 09:46 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA HRVATSKA KADETSKA RUKOMETNA LIGA - KADETI HRK KARLOVCA ROĐENI 2000. I 2001. GODINE U DUGOM SELU POBIJEDILI RK POREČ


Selekcija kadeta HRK Karlovac (rođeni 2000. i 2001. godine) u 3. krugu Prve HKRL u Dugom Selu pobijedila je RK Poreč sa 24:23 (12:11).Istakli su se Antonio Čelić (igrač utakmice), Ivan Rukavina, Leon Hrvojević.
Dobra utakmica, brza s obje strane, puna preokreta. Odigrala se dosta dobra obrana, ali bilo je malo previše čistih promašenih šuteva i krivih procjena u dodavanju u fazi protunapada. Ekipa je odigrala jako borbeno i motivirano, golman Domjančić je obranio nekoliko ključnih lopti.

Za HRK Karlovac su nastupili: Filip Domjančić, Benjamin Jurina, Matteo Jurina, Adriano Miljak, Borna Dujmić, Ivan Cvitanović (1), Tin Bajac, Fran Šepac, Ivan Rukavina (5), Jakov Makarun (1), Matija Jurčević, AntonioČelić (7), Juro Čakarić (2), Leon Hrvojević (5), marin Cindrić (3), Mateo Lisec. Trenerica: Tanja Rašić.

- 09:40 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEVOJČICE - DJEVOJČICE A RŠK KARLOVCA ROĐENE 2004. I 2005. GODINE U PISAROVINI POBIJEDILE ŽRK LAURUS


Selekcija djevojčica RŠK Karlovac (rođene 2004. i 2005. godine) u 3. krugu MŽRL za djevojčice u Pisarovini pobijedila je ŽRK Laurus sa 15:11 (8:6).Istakle su se Helena Devčić (igračica utakmice), Tara Grubešić, Malika Ajdinović, Maria Ištvanić.
Djevojčice RŠK Karlovac bile su cijelu utakmicu bolje i zasluženo pobijedile.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Tea Benić (1), Maria Ištvanić (3), Micol Maria Passudetti, Malika Ajdinović (3), Iva Domitrović, Helena Devčić (3), Francesska Matić, Lucia Krznarić (1), Ema Čović (1), Nika Vladić, Lory Lakamarić, Maria Vojak, Iva Botički (1), Tara Grubešić (2), Ema Španić, Hana Trgovčić. Trenerica: Antonija Fištrović.

- 09:26 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEVOJČICE - DJEVOJČICE A RŠK KARLOVCA ROĐENE 2004. I 2005. GODINE U PISAROVINI POBIJEDILE ŽRK LONIU IZ KUTINE


Selekcija djevojčica RŠK Karlovac (rođeni 2004. i 2005. godine)u 3. krugu MŽRL za djevojčice u Pisarovini pobijedila je ŽRK Loniu iz Kutine 8:7 (1:4).Istakle su se Ema Čović (igračica utakmice), Marija Vojak, Iva Botički, Helena Devčić, Maria Ištvanić.
Djevojčice RŠK Karlovac u jednoj rovovskoj borbi došle su do vrijedne pobjede. Utakmica je bila s malim brojem golova i s dobrim obranama.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Tea Benić, Maria Ištvanić (1), Micol Maria Passudetti, Malika Ajdinović, Iva Domitrović, Helena Devčić (1), Francesska Matić, Lucia Krznarić, Ema Čović (4), Nika Vladić, Lory Lakamarić, Maria Vojak (1), Iva Botički (1), Tara Grubešić, Ema Španić, Hana Trgovčić. Trenerica: Antonija Fištrović.

- 09:20 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA MLAĐE KADETKINJE - MLAĐE KADETKINJE RŠK KARLOVCA ROĐENE 2002. I 2003. GODINE POBIJEDILE ŽRK LUDBREG


Selekcija mlađih kadetkinja RŠK Karlovac (rođeni 2002. i 2003. godine) u 2. krugu MŽRL za mlađe kadetkinje u Varaždinu pobijedila je ŽRK Ludbreg sa 23:11 (11:6).

Istakle su se Marta Janjanin, Paula Šepac, Sara Novković (igračica utakmice).
Mlađe kadetkinje RŠK Karlovac puno bolje i zasluženo osvojile oba boda. Sve su iz zapisnika dobile minutažu.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Petra Britvec, Mia Savić (1), Lorena Capan, Lara Čurčija, Andjela Potkrajac, Marta Janjanin (6), Paula Šepac (5), Lora Korač (2), Matea Bekić, Leonarda Trbušić, Dorotea Kružić, Valentina Valić, Doris Devčić, Sara Novković (8). Trener Dražen Keča.

- 08:25 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA MLAĐE KADETKINJE - MLAĐE KADETKINJE RŠK KARLOVCA ROĐENE 2002. I 2003. GODINE ODIGRALE NEODLUČENO SA EKIPOM ŽRK KOKA IZ VARAŽDINA


Selekcija mlađih kadetkinja RŠK Karlovac (rođeni 2002. i 2003. godine) su u 2. krugu MŽRL za mlađe kadetkinje u Varaždinu odigrala jeneodlučeno sa ekipom ŽRK Koka iz Varaždina 18:18 (7:6).

Istakli su se Marta Janjanin (igračica utakmice), Paula Šepac, Sara Novković.
Da su mlađe kadetkinje RŠK Karlovac bile kompletne, vjerojatno bi osvojile oba boda. Bile su bliže osvajanju dva boda, ali podjela bodova možda je i najrealniji ishod.

Za RŠK Karlovac su nastupile: Petra Britvec, Mia Savić, Lorena Capan, Lara Čurčija, Andjela Potkrajac, Marta Janjanin (5), Paula Šepac (7), Lora Korač (2), Matea Bekić, Leonarda Trbušić, Dorotea Kružić, Valentina Valić, Doris Devčić, Sara Novković (4). Trener Dražen Keča.

- 08:08 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 2 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE POBIJEDILI MRK SLOGU SN


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 2 (rođeni 2004. i 2005. godine) u 8. kolu 1. MŽRL za dječake A u Sv. Nedjelji pobijedila je MRK Slogu SN iz Sv. Nedjelje sa 24:19 (11:10).Istakli su se Marlon Reić (igrač utakmice), Eol Velimirović, Borna Gavrić, Mateo Pleš i Jure Stipetić.
Osvojeni bodovi u sportskoj dvorani u Rakitiju. Dobivanje iskustva u ovakvim utakmicama je najbitinije.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Tonko Tomičić, Jure Stipetić (4), Marko Stanković (1), Mateo Trnokop, Nikola Paulić, Danijel Tropčić, Mateo Opat (1), Manuel Nesuda, Marko Dašić, Eol Velimirović (3), Marlon Relić (6), Frane Žarković (2), Borna Gavrić (3), Mateo Pleš (4), Grga Turkalj, Tomislav Kendjel. Trener Aldo Navialić.

- 08:01 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 2 ROĐENI 2006. I 2007. GODINE U KARLOVCU POBIJEDILI RK MOSLAVAC SA 22:18


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 2 (rođeni 2006. i 2007. godine) u 8. kolu 1. MŽRL za dječake B u Karlovcu pobijedila je RK Moslavac iz Popovače sa 22:18 (9:8).Istakli su se: Josip Mihelić, Daniel Erdeljac(igrač utakmice), Massimo Bišćan.
Dječaci RŠK Karlovac borbeni, s puno tehničkih grešaka ali na kraju upisali zasluženu pobjedu. Svi su dobili svoju minutažu i sudjelovali u pobjedi.

Za RŠK Karlovac 2 su nastupili: Mateo Bublić, Jakov Katić, Lovro Mrgan, Karlo Paladinić (1), Marin Fratrović, Josip Mihelić (4), Massimo Bišćan (3), Josip Krvarić (1), Daniel Erdeljac (9), Franko Kraljik, Teo Drašković (2), Max Ravbar, Karlo Cindrić (1), Dorijan Vuković, Crisstiano Matić, Nikola Potkrajac (1). Trenerica: Anamari Špruk.

- 07:54 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2006. I 2007. POBIJEDILI SELEKCIJU RK POLET IZ DUGOG SELA


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 1 (rođeni 2006. i 2007. godine) u 8. kolu 1. MŽRL za dječake B u Dugom Selu pobijedila je RK RK Polet iz Dugog Sela sa 27:13 (12:3). Istakli su se Borna Kovačić, Nol Velimirović, Ivan Frković (igrač utakmice), Mateo Mihalić i Nikola Potkrajac.Dječaci RŠK Karlovac puno bolji od domaćina. Boljom igrom tijekom cijele utakmice u kojoj su svi dobili minutažu zasluženo su pobijedili s 14 golova razlike.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Nol Velimirović (6), Niko Obranović (1), Grgur Marić, Gabrijel Markulin, Lovro Kuturovac, Patrik Sivka, Borna Kovačić (5), Bruno Župčić, Leon Bunčić (2), Ivan Frković (9), Nikola Potkrajac (3), Josip Mihelić (1), Lovro Mrgan, Matija Umnik, Marin Medved. Trener: Danijel Grbačić.

- 07:36 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.11.2016.

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 2 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE POBIJEDILI RK PAVLEKE IZ ZAGREBA SA 23:16


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 2 (rođeni 2004. i 2005. godine) su u 7. kolu 1. MŽRL za dječake A u Karlovcu pobijedila je RK Pavleke iz Zagreba sa 23:16 (12:9).Istakli su se Bruno Dujmić, Marlon Relić, Manuel Nesuda, Mateo Opat, Denis Benić i Jure Stipetić.
Mladi karlovčani zasluženo su pobijedili. Bilo je dosta tehničkih grešaka, ali velikom borbenošću došli su do novih bodova.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Jure Stipetić (3), Marko Stanković, Mateo Trnokop, Nikola Paulić, Denis Benić (3), Mateo Opat (4), Manuel Nesuda (4), Marko Dašić, Ivan Šepac (1), Marlon Relić (3), Frane Žarković, Karlo Žužić, Bruno Dujmić (4), Grga Turkalj (1), Tomislav Kendjel. Trener Aldo Navialić.

- 12:18 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE PORAŽENI OD RK PPD ZAGREBA SA 24:13


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 (rođeni 2004. i 2005. godine) u 7. kolu 1. HRL za dječake A u Zagrebu izgubila je od domaćina RK PPD Zagreb sa 24:13 (14:6).Istakli su se Filip Šalković, Nol Velimirović, Ivano Grčić.
Mladi karlovčani zasluženo su izgubili od favoriziranih zagrepčana. Treba će u nastavku zasukati rukave i nadoknaditi izgubljene bodove.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Ivano Marković, Borna Gavrić, Filip Šalković (4), Bruno Dujmić (1), Eol Velimirović (2), Sven Stanković, Tin Brezović (1), Mateo Opat, Danijel Zupčić, Jure Stipetić, Marko Dašić, Marlon Relić, Mateo Pleš (1), Denis Benić, Tonko Tomičić, Ivano Grčić (4). Trener Denis Karić.

- 12:07 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA KVALITETNA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 2 ROĐENI 2006. I 2007. GODINE POBIJEDILI RK SLOGU IZ KRIŽA SA 28:8


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 2 (rođeni 2006. i 2007. godine) pobijedila je u 7. kolu 1. MŽRL za dječake B u Križu RK Slogu iz Križa sa 28:8 (12:5).Istakli su se Tomislav Živko, Karlo Paladinić, Cristiano Matić (igrač utakmice), Max Ravbar, Daniel Erdeljac, Niko Obranović.
Dječaci RŠK Karlovac bili su cijelu utakmicu bolji i zasluženo pobijedili. Svi su dobili svoju minutažu i sudjelovali u pobjedi.

Za RŠK Karlovac 2 su nastupili: Josip Krvarić, Karlo Paladinić (3), Lovro Mrgan (1), Crisstiano Matić (6), Lovro Kuturovac (1), Tomislav Živko (5), Teo Drašković, Patrick Sivka (1), Matija Umnik, Mateo Bublić, Daniel Erdeljac(3), Nikola Potkrajac (1), Max Ravbar, Karlo Cindrić (1), Dorijan Vuković, Niko Obranović (3). Trenerica: Anamari Špruk.

- 11:31 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2006. I 2007. PORAŽENI OD RK RUDARA 14:20


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 1 (rođeni 2006. i 2007. godine) su u 7. kolu 1. MŽRL za dječake B u Karlovcu poraženi od RK Rudara iz Ruda sa 20:14 (9:4).Istakli su se Borna Kovačić, Nol Velimirović, Ivan Frković (igrač utakmice), Mateo Mihalić.
Dječaci RŠK Karlovac danas nisu bili pravi pa dječaci iz Ruda zasluženo nose bodove. Veći broj tehničkih grešaka i promašaja izglednih prilika presudio je pobjednika.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Nol Velimirović (3), Niko Obranović, Lovro Gračan (1), Grgur Marić, Tomislav Živko, Patrik Sivka, Borna Kovačić (5), Bruno Župčić, Leon Bunčić, Ivan Frković (5), Nikola Potkrajac, Josip Mihelić, Lovro Mrgan, Luka Ranitović, Marin Medved. Trener: Danijel Grbačić.

- 11:09 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.11.2016.

PRIJATELJSKI TURNIR U OZLJU


Održan je prijateljski turnir selekcija djevojčica rođenih 2006. i 2007. godine trenerice Kristine Vuković i selekcija djevojčica rođenih 2008. i 2009. godine trenera Ivice Ljubića s selekcijama ŽRK Ozlja.

- 09:21 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

OBAVIJEST


Instruktor HRS Zoran Mlinarić pozvao je u regionalnu reprezentaciju Hrvatske slijedeće djevojčice RŠK Karlovac:

DJEVOJČICE ROĐENE 2004./2005. GODINE:
1.Tara Grubešić LV
2. Marija Vojak LV/DV
3. Lucija Krznarić SV/KN
4.Ema Čović DV
5.Marija Ištvanić SV
6. Iva Botički SV

TRENERICA: ANTONIJA FIŠTROVIĆ
Na okupljanju će sudjelovati i treneri: Kristina Vuković i Ivica Ljubić.

Također Instruktor HRS Zoran Mlinarić pozvao je u regionalnu reprezentaciju Hrvatske slijedeće mlađe kadetkinje RŠK Karlovac:

MLAĐE KADETKINJE ROĐENE 2002./2003. GODINE:
1. Marta Janjanin LV/DV
2. Paula Šepac SV
3. Marija Palajsa LV/DV
4. Lora Korač KN
5. Sara Novkovic LK
6. Nensi Peretić DK

TRENER: DRAŽEN KEČA
Treneri u reginalnoj reprezentaciji Hrvatske biti će i Branko Šebek.

Okupljanje će se održati u sportskoj dvorani OŠ Lelkovac u sesvetama.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel. 047/618-147, mob. 098/170 73 92 ili na 099 14 90 56 ili na mail: djani@karlovac.hr; mdjani12@gmail.com

- 09:13 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

OBAVIJEST
Nakon dugo vremena započinje županijska rukometna liga za djevojčice.
U natjecanju sudjeluju djevojčice rođene 2004. i 2005 godište:

1. ŽRK Ogulin
2. ŽRK Drenak Slunj
3. ŽRK Ozalj
4. RŠK Karlovac

Prvi krug igra se u Ogulinu u nedjelju 13.11.2016. godine s početkom u 10,00 sati.

- 09:06 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 09.11.2016.

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE PORAŽENI OD MRK SESVETE 13:15


Ista selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 je u 6. kolu 1. HRL za dječake A u Karlovcu poražena od ekipe MRK Sesvete rezultatom 13:15 (9:7).
Istakli su se Filip Šalković, Ivano Marković (igrač utakmice), Marlon Relić, Ivano Grčić.
Neočekivano dječaci iz Sesveta odnijeli su bodove iz Karlovca. Nakon vodstva dječaka RŠK Karlovca u prvom poluvremenu i od 4 gola razlike, uporni Sesvećani u drugom su nadoknadili i uspjeli pobijediti.

Nastupili su: Ivano Marković, Borna Gavrić, Filip Šalković (7), Bruno Dujmić, Eol Velimirović (3), Ivan Šepac, Tin Brezović (1), Mateo Opat, Marko Stanković, Dominik Dolinar, Jure Stipetić, Marko Dašić, Marlon Relić (2), Mateo Pleš, Ivano Grčić (4). Trener Denis Karić.

- 08:47 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE POBIJEDILI RK RUGVICU SA 20:19


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 (rođeni 2004. i 2005. godine) u 5. kolu 1. HRL za dječake A u Rugvici pobijedila je RK Rugvicu sa 20:19 (8:7).
Istakli su se Filip Šalković, Marlon Relić, Ivano Grčić (igrač utakmice) i vratar Ivano Marković.
Mladi karlovčani po prvi puta pobijedlili su vrlo dobru ekipu dječaka iz Rugvice. Ovo rivalstvo već duže traje sve od mini rukometa.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Ivano Marković, Borna Gavrić (1), Filip Šalković (4), Bruno Dujmić (1), Eol Velimirović (2), Grga Turkalj, Tin Brezović, Mateo Opat, Marko Stanković, Manuel Nesuda, Jure Stipetić, Marlon Relić (3), Mateo Pleš, Tonko Tomičić, Karlo Žužić, Ivano Grčić (9). Trener Denis Karić.

- 08:05 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 2 ROĐENI 2006. I 2007. GODINE U KARLOVCU POBIJEDILI RK MOSLAVINU IZ KUTINE SA 20:17


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 2 (rođeni 2006. i 2007. godine) u 6. kolu 1. MŽRL za dječake B u Karlovcu pobijedila je RK Moslavinu iz Kutine sa 20:17 (6:11).

Istakli su se Tomislav Živko, Karlo Paladinić, Josip Jakšić, Max Ravbar, Daniel Erdeljac (igrač utakmice).
Dječaci RŠK Karlovac u drugom poluvremenu odigrali su vrlo dobro i nadoknadili zaostatak iz prvog poluvremena i na kraju zasluženo došli do bodova.

Za RŠK Karlovac 2 su nastupili: Mateo Bublić, Jakov Katić, Ante Lukačić, Patrick Sivka, Marin Fratrović, Tomislav Živko (4), Massimo Bišćan, Darian Strnić, Max Ravbar, Daniel Erdeljac(10). Trenerica: Anamari Špruk.

- 07:59 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

1. MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA B - DJEČACI B RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2006. I 2007. GODINE PORAŽENI OD RK RUGVICE SA 23:21


Selekcija dječaka B RŠK Karlovac 1 (rođeni 2006. i 2007. godine) su u 6. kolu 1. MŽRL za dječake B u Rugvici poražena od RK Rugvice sa 23:21 (10:9). Istakli su se Borna Kovačić, Lovro Gračan, Mateo Mihalić (igrač utakmice).
Dječaci RŠK Karlovac imali su priliku odnijeti bodove iz Rugvice, ali veći broj tehničkih grešaka i promašaja izglednih prilika presudio je pobjednika.

Za RŠK Karlovac 1 su nastupili: Mateo Mihalić, Nol Velimirović (2), Niko Obranović, Lovro Gračan (9), Grgur Marić, Tomislav Živko, Patrik Sivka, Borna Kovačić (7), Bruno Župčić, Leon Bunčić, Ivan frković (2), Nikola Potkrajac, Josip Mihelić, Lovro Mrgan, Luka Ranitović, Marin Medved. Trener: Danijel Grbačić.

- 07:41 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 29.10.2016.

Svi sveti


Po kršćanskoj tradiciji, koju prihvaćaju i mnogi nekršćani, dva dana u godini, 1. i 2. studenog vjernici se posebno sjećaju i u duhu povezuju sa svojim pokojnicima: to su blagdan Svih svetih i Dušni dan. Ne tek uspomena, nego i zapretana vjera u prekogrobni život i Božju nagradu daje pravi smisao ovim danima i onomu što u njima činimo.

Pod izrazom “Svi sveti”, ne misli se samo na osobe koje su službeno proglašene svetima, već na sve one neupadljive, zaboravljene ljude koji su savjesno obavljali svoj posao i dužnosti, često podnosili nepravde, pokorom i trpljenjem zadovoljili za svoje grijehe i svjedočili veliku požrtvovnost: majke, očevi, vrsni radnici svake ruke, liječnici, branitelji domovine i ljudi svih zanimanja…. svi oni pripadaju mnoštvu svetih i njima je posvećen blagdan Svih svetih. Crkva poziva sve ljude da ih se sjete, da im se zahvale i preporuče. To je pravi smisao posjeta grobovima.

Današnje generacije su navikle blagdan Svih svetih zvati "danom mrtvih", što je netočno! iz upravo iznesena sadržaja ovog blagdana. Nije točno ni s obzirom na vjernike, jer je kršćanska poruka da smrt nije kraj, nego samo prijelaz, "most", mučno rađanje u novi život, život s Bogom "oči u oči".

- 08:38 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 25.10.2016.

PRVA HRVATSKA KADETSKA RUKOMETNA LIGA - KADETI HRK KARLOVCA ROĐENI 2000. I 2001. GODINE U KARLOVCU IZGUBILI OD RK ZAMETA


Selekcija kadeta HRK Karlovca rođeni 2000. i 2001. godine sa svojom trenericom Tanjom Rašić u 2. krugu Prve Hrvatske kadetske rukometne lige u KARLOVCU poražena od RK Zameta iz Rijeke. Rezultat je na kraju bio 24 : 23 (18 : 9) za kadete RK Zameta.Borbena, tvrda utakmica s puno promjena u rezultatu. Na kraju sretnija ekipa je došla do bodova, iako su domaćini bili vidno oslabljeni neigranjem Mihaela Janjanina (slomio ruku) i Brune Horvata ( dobio udarac).
Na utakmici su se istakli kao realizatori: Juro Čakarić, Fran Šepac, Leon Hrvojević i Ivan Rukavina.

Za selekciju HRK Karlovac su nastupili: Filip Domjančić, Bruno Horvat (1), Benjamin Jurina, Borna Dujmić (1), Ivan Cvitanović (1), Mateo Lisac, Tin Bajac, Fran Šepac (4), Ante Zorić, Ivan Rukavina (7), Jakov Makarun, Matija Jurčević, Antonio Čelić (2), Juro Čakarić (3), Leon Hrvojević (4), Marin Cindrić.

- 10:24 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA HRVATSKA KADETSKA RUKOMETNA LIGA - KADETI HRK KARLOVCA ROĐENI 2000. I 2001. GODINE U KARLOVCU POBIJEDILI RK TRSAT


Selekcija kadeta HRK Karlovca rođeni 2000. i 2001. godine sa svojom trenericom Tanjom Rašić u 2. krugu Prve Hrvatske kadetske rukometne lige u KARLOVCU pobijedila RK Trsat iz Rijeke. Rezultat je na kraju bio 28 : 25 (18 : 9) za kadete HRK Karlovca.Selekcija HRK Karlovca u prvom poluvremenu u svim elementima igre je bila bolja i zasluženo je vodila s 9 golova razlike. Male rotacije i pružena prilika da svi iz zapisnika dobiju svoju minutažu, stvorila je manju razliku na kraju. Cijelu utakmicu je dobro išla polukontra, kontra i brzi centar. Dobro je branio Filip Domjančić.
Na utakmici su se istakli kao realizatori: Juro Čakarić, Ivan Cvitanović, Leon Hrvojević i Ivan Rukavina.
Najbolji igrač utakmice je Juro Čakarić.

Za selekciju HRK Karlovac su nastupili: Filip Domjančić, Bruno Horvat, Benjamin Jurina, Borna Dujmić (1), Ivan Cvitanović (3), Mateo Lisac, Tin Bajac, Fran Šepac (1), Ante Zorić, Ivan Rukavina (13), Jakov Makarun, Matija Jurčević, Antonio Čelić, Juro Čakarić (8), Leon Hrvojević (3), Marin Cindrić.
IVAN RUKAVINA 13 GOLOVA

- 10:19 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEVOJČICA A - DJEVOJČICE A RŠK KARLOVCA ROĐENE 2004. I 2005. GODINE U KARLOVCU IZGUBILE OD ŽRK BUJA


Selekcija djevojčica RŠK Karlovac rođene 2004. i 2005. godine sa svojim trenericom Antonijom Fištrović u 2. Krugu Prve Hrvatske rukometne lige za djevojčice A u Karlovcu izgubile od ŽRK Buja. Rezultat je na kraju bio 13 : 9 (9 : 7) za djevojčice ŽRK Buje.Djevojčice RŠK Karlovac napravile su puno tehničkih grešaka i zasluženo izgubile od podjednake ekipe ŽRK Buje.
Na utakmici su se istakli kao realizatori: Lucija Krznarić i Ema Čović.
Najbolja igračica utakmice: Ema Čović

Za selekciju RŠK Karlovac su nastupile: Tea Benić, Marija Ištvanić (1), Micol Marija Passudetti, Malika Ajdinović, Iva Domitrović, Helena Devčić, Hana Skočibušić, Lucija Krznarić (3), Ema Čović (3), Nika Vladić, Lory Rakamarić, Vladimira Mikšić Šćulija, Marija Vojak, Iva Botički (1), Tara Grubešić (1), Hana Trgovčić.

- 10:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEVOJČICA A - DJEVOJČICE A RŠK KARLOVCA ROĐENE 2004. I 2005. GODINE U KARLOVCU POBIJEDILE ŽRK POREČ


Selekcija djevojčica RŠK Karlovac rođene 2004. i 2005. godine sa svojim trenericom Antonijom Fištrović u 2. Krugu Prve Hrvatske rukometne lige za djevojčice A u Karlovcu pobijedile ŽRK Poreč. Rezultat je na kraju bio 15 : 10 (10 : 2) za djevojčice RŠK Karlovac.Mlade djevojčice RŠK Karlovac puno bolje u prvom poluvremenu. Vrijedna pobjeda selekcije djevojčica RŠK Karlovac.
Na utakmici su se istakle kao realizatori: Marija Vojak, Iva Botički i Ema Čović.
Najbolja igračica utakmice: Ema Čović

Za selekciju RŠK Karlovac su nastupile: Tea Benić (1), Marija Ištvanić (1), Micol Marija Passudetti, Malika Ajdinović (1), Iva Domitrović, Helena Devčić, Hana Skočibušić, Lucija Krznarić (2), Ema Čović (4), Nika Vladić, Lory Rakamarić, Vladimira Mikšić Šćulija Marija Vojak (3), Iva Botički (3), Tara Grubešić (1), Hana Trgovčić.

- 10:12 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

MEĐUŽUPANIJSKA MLAĐE KADETSKA RUKOMETNA LIGA - MLAĐE KADETKINJE RŠK KARLOVCA ROĐENE 2002. I 2003. GODINE U KARLOVCU NADIGRALE ŽRK ZAPREŠIĆ


Selekcija mlađih kadetkinja RŠK Karlovac rođene 2002. i 2003.godine sa svojim trenerom Draženom Keča u 1. Krugu Međužupanijske mlađe kadetske rukometne lige u Karlovcu pobijedile ŽRK Zaprešić. Rezultat je na kraju bio 23 : 1 (16 : 0) za mlađe kadetkinje RŠK Karlovac.

Rezultat pobjede sa 22 gola razlike sve govori o utakmici. Puno kontri i puno presječenih lopti u fazi obrane.
Na utakmici su se istakli kao realizatori: Marta Janjanin, Sara Novković.
Najbolji igrač utakmice je Sara Novković.

Za selekciju RŠK Karlovac su nastupile: Lorena Capan, Petra Britvec, Mia Savić, Ema Bekić, Nensi Peretić (1), Monika Pavlačić (1), Marta Janjanin (6), Lora Korač (2), Matea Bekić (2), Marija Palajsa (2), Iva Pavletić, Leonarda Trbušić, Dorotea Kružić, Veronika Žužinjak, Doris Devčić (1), Sara Novković (8).

- 10:08 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

MEĐUŽUPANIJSKA MLAĐE KADETSKA RUKOMETNA LIGA - MLAĐE KADETKINJE RŠK KARLOVCA ROĐENE 2002. I 2003. GODINE U KARLOVCU NADIGRALE ŽRK BISTRU


Selekcija mlađih kadetkinja RŠK Karlovac rođene 2002. i 2003.godine sa svojim trenerom Draženom Keča u 1. Krugu Međužupanijske mlađe kadetske rukometne lige u Karlovcu pobijedile ŽRK Bistru. Rezultat je na kraju bio 23 : 15 (14 : 5) za mlađe kadetkinje RŠK Karlovac.

Zaslužena pobjeda. Rutinska pobjeda uz minutažu svih u zapisniku.
Na utakmici su se istakle kao realizatori: Marta Janjanin, Lora Korač, Marija Palajsa.
Najbolji igračica utakmice je Marta Janjanin.

Za selekciju RŠK Karlovac su nastupile: Lorena Capan, Petra Britvec, Mia Savić (1), Ema Bekić, Nensi Peretić, Monika Pavlačić, Marta Janjanin (8), Lora Korač (6), Matea Bekić, Marija Palajsa (7), Iva Pavletić, Leonarda Trbušić, Dorotea Kružić, Veronika Žužinjak, Doris Devčić (1), Sara Novković.

- 10:01 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE U KARLOVCU POBIJEDILI EKIPU RK SISKA


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 rođeni 2004. i 2005. godine sa svojim trenerom Denisom Karić u 5. kolu Prve Hrvatske rukometne lige za dječake A u Karlovcu pobijedila ekipu RK Siska. Rezultat je na kraju bio 17 : 14 (7 : 6).

Derbi je privukao dosta publike u dovoranu. Vrlo dobra utakmica. Dobra obrana domaćina odlučila je utakmicu. Odlično je branio Ivano Marković.
Na utakmici su se istakli kao realizatori kod RŠK Karlovac: Filip Šalković, Eol Velimirović, Marlon Relić, Ivano Grčić.
Najbolji igrač utakmice je Filip Šalković.

Za selekciju RŠK Karlovac 1 su nastupili: Ivano Marković, Borna Gavrić, Filip Šalković (7), Bruno Dujmić, Eol Velimirović (3), Ivan Šepac, Tin Brezović (1), Mateo Opat, Marko Stanković, Dominik Dolinar, Jure Stipetić, Marko Dašić, Marlon Relić (2), Mateo Pleš, Ivano Grčić (4).

- 09:57 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA A - DJEČACI A RŠK KARLOVCA 1 ROĐENI 2004. I 2005. GODINE U KARLOVCU POBIJEDILI EKIPU RK DUBRAVE IZ ZAGREBA


Selekcija dječaka A RŠK Karlovac 1 rođeni 2004. i 2005. godine sa svojim trenerom Denisom Karićem u 5. kolu Prve Hrvatske rukometne lige za dječake A u Karlovcu pobijedila ekipu RK Dubravu iz Zagreba. Rezultat je na kraju bio 26 : 19 (12 : 7).

Selekcija dječaka RŠK Karlovac 1 zasluženo je pobijedila dobru ekipu iz Zagreba. Bilo je slabijih dionica u obrani, ali polukontrom i kontrom kažnjene su pogreške u napadu gostujuće ekipe. Dobro je branio Ivano Marković.
Na utakmici su se istakli kao realizatori kod RŠK Karlovac: Filip Šalković, Tin Brezović, Eol Velimirović, Ivano Grčić.
Najbolji igrač utakmice je Ivano Grčić .

Za selekciju RŠK Karlovac 1 su nastupili: Ivano Marković, Borna Gavrić (2), Filip Šalković (7), Nikola Paulić, Bruno Dujmić (1), Eol Velimirović (4), Tin Brezović (4), Mateo Opat, Marko Stanković, Jure Stipetić, Marlon Relić (2), Denis Benić, Tonko Tomičić, Karlo Žužić, Ivano Grčić (6).

- 09:52 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2016  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

OPIS STRANICE

INFORMACIJE O RADU RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVACfree counters

SVE INFORMACIJE I ZBIVANJA OKO CAMPA RUKOMETNE ŠKOLE MOŽETE VIDJETI NA LINKU ISPOD
TRENUTNI BROJ POSJETITELJA
NAŠI ZLATNI SPONZORI


Logo RŠK

Formular Ugovora

E-mail Adresa

ADRESE RŠK

KONTAKT ADRESE RŠK

Brojač posjeta (27.09.2005.)

Free Website Counters
Free Website Counters

LINKOVI

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se