< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

design by Bahata =)

Opis bloga

Blog koji osim imena nema nikakve veze sa svitlon,vec uglavnon
sa muzikon i svirkon i svime sta ide uz to.

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Kacic forum
Kacic novi
Facebook


Drugi blogovi :

Owls - Martin
Graves - Čepo
Brandy in the Glass - Saša
Sleepless - Iva
Outside The Wall - Paula
Princeza - Dora
BOOST 2 - Jelena
Oprashena - Diana
DUGIŠ - Dario
Podgorametal - Paka
Buureek - Muco
Megaforce - Nino
Vucje Bratstvo - Siniša
Udruga PUK - Makarska

Slike (kronološki)

Info sajam lani ja,Buklijaš i Paka
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Uskršnji praznici prošle godine Paka i Nikša
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Iste večeri : Neutaživa žeđ
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Lani na izletu za hidroelektranu Zakučac - kraj znaka "Zabranjen zvuk" Vela,ja,Muco i Skender
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Lani na izletu za hidroelektranu Zakučac - neki ventil :D
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Lani na izletu za hidroelektranu Zakučac - Skender taliban i malo mene livo
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ova slika je za moj bivši kišobran :( Evo ga tu u prvom planu...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Kod rockyja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Kod rockyja 2
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Pakin rođendan (17) Nikša,Vranješ,Muco i ja.E i oni Paka gori...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Pakin rođendan (17) Malo veća ekipa bez majaca :D
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ja i Bebek opaki (mislin na obojicu)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Skender,Rudi,ja i Bepo u subotu ujutro veselimo se snijegu (koji se ne vidi zbog loše rezolucije kamere)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Isto jutro na Kacicu,Martin,Tolj,ja i Skender na ledu
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ankete

Jeli se uvik nadate najgorem mogucem razrjesenju neke situacije ?
1. Da,jer kad do njega dode ionako ste mu se nadali,a sve drugo je onda bolje od ocekivanog
2. Ne,jer bi tako cili zivot bija (bila) pesimist a to ne zelin
3. Da,jer zelim da ljudi u meni vide pesimista
4. Ne,zato sta san totalni gubitnik i to mi se uvik i dogodi,tako da je nada sve sta iman
5. Da,zato sta zelin odgovorit suprotno od proslog odgovora
6. Ne,jeli to uopce vazno ?
7. Da,zato sta pesimisti idu u pakao,a u paklu je ekipa
8.Ili jednostavno zelite ic u pakao ?
9. Ja mislin da pesimisti ne idu u pakao
10. Ova anketa je bezveze
pollcode.com free pollsKoji van je od ovih gitarista najdrazi
Kirk Hammet
Slash
Jimi Hendrix
Toni Iommi
Van Halen
Joe Satriani
Tom Morello
Steve Vai
Borislav Mitic
Ron Thal (Bumblefoot)
Michael Romeo
Free polls from Pollhost.com


Jeli van ide na zivce kad neko stavi vise anketa na blog
Ne,radujem se odgovorima
Ne,volim osjećaj napetosti dok cekam rezultate
Ne
Malo,ako ih je preko 20
Malo,ako ih je preko 15
Malo,ako ih je preko 10
Malo,ako ih je preko 5
Malo,ako ih je preko 1
Malo vise
Jos vise,ali i dalje malo
Malo
Malo vise (priko malo)
....Onako....
Pomalo.....
Skoro da
Da
O da
OOO da
Totalno,skroz,do kraja,ARGHHHHHHHHHH!!!!!!!
Najrađe bi svom pasu zabija glavu u ventilator od konpjutera i drza je tamo dok konpjuter ne pristane radit da ih ne moran gledat vise
Free polls from Pollhost.comKrepani blogovi :

MASCENA - Makarska Scena
Petasrica - Wella
Dead Girl (neman pojma)
Mafest (kako neorginalno)
Drugi G (moj razred)
TERAPIJA D.O.O. (službena stranica poznatog benda poznatog još kao "SCRAP IRON", "SHNICHEL", "RAMMSTEK", "REZERVNA GUMA", "MI SMO LUDI", "ZLO", "DUŠEVNI BOLESNICI", "DUGA, ALI SAMO JEDNA VLAS", "KRVAVI REKTUM", "GOLI KURAC", "PRONAĐENO TJELO RONIOCA", "JAVA TE PLAKA", "TATA NEMOJ", "A JE TO", "KONEC", SILOVAČI", "ČOGLJANI", "DROLJA I ZVJEZDICE", "DEBILI", "JEREMIJA ZLOPAMTILO" i TERAPIJA D.O.O.)

srijeda, 19.12.2007.

Da...

Krenija san pisat jedan pametan post,koji bi zapravo zanima nekoga,ali onda mi je moj prekrasni kolega Bebek (pop) posla link priko msna.Link je otvorija nešto užasno,mora san ugasit firefox pa je tako taj post otiša ravno u lipi kurac zajedno sa tin užasnin...

Sva srića nisan previše napisa ali uvatila me volja neka i sad me prošla,zahvalite Bebeku !


O čemu ću sad pisat...Evo šta ću iden nešto naškrabat...

Znači škola je prošla relativno dobro,proša san sve najteže predmete,sutra mi se zaključuju još hrvatski i strojarstvo,2 najgluplja predmeta koja čovik može past ali eto nekako me briga čin san sa vrata diga one stručne predmete koji se smatraju težima.
Strojarstvo učimo samo enciklopedijski kako kažu,učimo samo osnovne pojmove o strojarstvu npr. neke sile koje naprežu osovine i grede i ta sranja uglavnon samo da bi znali nešto o tome pošto smo ipak tehnička škola.
ALI ! Stanje je tako da profesora nama za ovaj premet predviđenog nikad nismo vidili,čekali smo misec dana možda i dobili zamjenu,zamjena je brzo riknila (skoro u pravom smislu rječi jer je prof. bija povučen iz mirovine da dođe,izgleda je slabo) i dobili smo još novijeg profesora iz predmeta.
Počelo je loše,zbog prevelikog zaostatka prolazili smo po 3-4 lekcije dnevno i diktiralo se tako brzo da nijedna ruka nije smila bit upotrebljena za neku sporednju radnju npr. držanje teke,svi udovi (baren gornji za cjepidlake) su sudjelovali u pisanju :D
Onda šta je napravija dotični profesor,naša je kontrolne od prošlog profesora,bilo je našom procjenom oko 70-80 % jedinica,ali zbog strke nismo ih stigli ni prebrojat a kamoli pogledat,samo se nas 70-ak % našlo sa zašivenon jedinicon u dnevniku :D Njemu je falilo jeli ocjena i bija je primoren učinit to,boli njega kurac : "Ma lako ćete vi to ispravit,ima vrimena.E !"
"Profesore sad ste rekli da nema vrimena za ništa da kasnimo i da nemežemo ni vidit..." Prof : "Juran,je znan ti brata,jedan ! Ko je ovo ? Kržanić ! A znan ti ja ćaću Kržaniću,jedan ! "Evo Lovreta,a ti si ima brata ode,e je je...JEDAN !"
I tako ne obaziruć se na nas upisa sve ocjene i sad malo mirniji nastavija sa radon,kad smo se žalili razredniku ovi nas je napa šta se nismo žalili prije ili šta ga nismo spriječili da to napravi.A neznan ko će nakog čovik spriječit,ni ne uđe u razred već viče novi naslov i opominje red do prozora da se smiri,zapisuje sat i šalje redara po kredu u isto vrime,dok redar nije ni usta crta već neku skicu na ploči sa nekin batrljkon od krede...Uglavnon nema stajanja nikoje vrste ni za nikoga,da ni ne spominjen u diktiranju :D

Tako taj profesor se nikome nije dopa baš,uglavnon iman jednu ocjenu 2 kod njega i sad mi o sljedećoj ocjeni iz kontrolnog koji smo pisali u utorak ovisi ocjena,ako dobijen 2 prolazin.Zadatke priznajen nisan vježba,a teoriju san pročita samo jednon,ali papir sa formulama je bija dopušten.Potrudija san se ispunit jedan A4 sa formulama - cili da bi za vrime kontrolnog osta bez po njih.Naime profesor je učija na papiru nešto nedopušteno i pola ga iskida,isto je učinija skoro svakome u razredu,a na papiru nismo imali ništa osim regularnih formula,ma dobro i to.Svaka druga opomena bila je ocjena manje na papir,ja mislin da je čak većina dobila to,ja nisan eto :D
Vidin već da će bit preko pola negativnih,ali kako je zadnji dan za zaključivanje,poznavajuć profesora on će ih sve unit,ili će nam pritit ocjenom "n" za sve ("n" stoji za neocjenjen).
Baš mi se čini ko neki njegov potez,ili će odabrat drugu opciju da uvaži ocjene koje nam je prvi sat unija (spomenutih 70 % jedinica) pa kako kome.
Te ocjene je zbog našeg žaljenja reka ne uvažit,i da nam je da ponavljamo kontrolnu iz tog gradiva 2 puta ! Ja san drugi put dobija 2 :D
Verzija 1) Prof :"Kržanić imaš mi 2,ali onu prvu kontrolnu 1,a ne čekaj ti si je dva puta ponavlja,prvi put si isto 1 dobija,e pa ovo je 1 !" (Unatoč tome šta se nijedna od ovih jedinica po svin pravilima nebi tribala kontat)
Verzija 2) Prof :"Prva kontrolna 2 (ipak ne konta sve one tamo od prošlog profesora),druga 1 (pretpostavljam),ali si mi ponavlja 2 puta onu i još si prošlog profesora ima 1 znači 1 !!!"
U svakom slučaju ne nadan se ničemu pozitivnome od ovoga profesora ali kako san reka ni ne briga me...
Inače o profesoru : Oborija je sestrina sina na godinu,znači cilu godinu i to na račun samo njegovog predmeta,nijedan popravni ga nije tija pustit.
Oda je sa slomljenon rukon po školi jer su ga starije generacije znale i zatuć van područja škole zbog njegovog ocjenjivanja.Da,dogodilo se više od jednom ! Izgleda staro,ima velike obrve koje strše iz glave i nikad nije okomit na podlogu zbog stalne jurnjave,posljedica ovoga je kao pognuti hod (trk prije) :D Sve u svemu nije toliko loš jer nije ogorčen,stalno se smije čak i zeza,ali to samo dodaje nekakvu ironiju njegovu principu rada.Najjači je kad ti cili sretan i nasmiješen zašije onu jedinicu jebate :D I tako je bilo kad je ono cilome razredu dilija,sve uz smijeh i dobru volju "Evo van svima jedan,to !" Koda uživa -.-

Dalje hrvatski,imam prosjek priko 2,i ocjena za zalaganje mi je na čekanju,ali zbog nikad ispravljane književnosti,i neimanja ocjene iz gramatike ona me prozove i da mi jedan iz oboje,ili baren iz gramatike,neznan baš bija san zatečen ton jedinicon jer je nisan očekiva,konta san da se gramatika uvik zna :D Evo dobija san svoje.I dalje iman prosjek za priko 2,još san pročita najopširniji sažetak lektire Oca Goriota da ga mogu odgovarat i nije me pitala,a sutra se zaključuje i kaže da ne pita nikoga,pa eto i to mi visi u zraku :D

Ovo o hrvatskome san nabija malo ko i sve ostalo šta san moga i tija napisat jer je skoro 8 sati i brat koji nije bija doma 2 dana se vraća iz splita i mora bit online do 8,da si to ostigura nazva me je na mob i reka mi da ga "uštekan" da nebi on slučajno zakasnija.

A baš mi je potpis na msnu bija : "Doma san i odmaran,slušan muziku,prvi put u 2 tjedna san skroz opušten..."

A sad je : "Doma san i odmaran,slušan muziku,prvi put u 2 tjedna san skroz opušten... Ali evo brata iz Splita i ide online tako da mene nema"

Eto sve van je jasno volija bi da mogu nastavit ovaj post ali sad će morat ostat nedovršen zauvik !


P.S. - Pitanje : Jeli ličin na Giacoma inače ? Znači ne samo u nekin situacijama i kad puše vitar ili šta ja znan,općenito mišljenje želin !

Dobro u biti bilo kakvo mišljenje napišite :D

Nadan se da vas je ovaj post zabavija ovakav kakav je,do viđenja !

- 18:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se