petak, 07.11.2008.

It feels like I'm in love

Svaki put si obećam da ću redovito pisati i svaki put se uljenim. Ili vrijeme provedem s dragim na MSN-u ili zaspem u 10 navečer od umora. Škola je došla u onu završnu fazu kad zbilja moram učit, testovi se samo redaju ali zasada imam sve pod kontrolom. Naravno da mi se neda, ali i Dragi me tjera pa znam da moram.

On je došao u srijedu i večer smo proveli stvarno predivno. Taman sam taj dan prestala piti tablete, dakle vrijeme prije nego mi dođe u posjet "teta iz Rusije". Em sam bila napaljena em ga nisam vidjela tjedan i po tako da sam ga pojela skoro. Ali nije mi ni on ostao dužan. Inače se uvijek nakon seksa obučemo, nema baš nekog pretjeranog maženja ali u srijedu me toliko grlio da sam stvarno uživala.

Prvi maj smo proveli sa mojom ekipicom na jezeru sunčajući se. Svi su bili poprilično lijeni ali ipak smo odigrali koju partiju odbojke. Ne baš uspješno zbog vjetra i neodgovarajuće lopte ali bitan je trud. Kasnije smo otišli do njegovog frenda jer je tamo trebao bit roštilj kod njega na jezeru ali skoro sam se rasplakala kad sam vidjela da oni rastavljaju auto. Nije da su mi oni dosadni, ali stvarno se u aute ništa ne kužim a i znam kako izgleda kad se oni bace na neka servisiranja. Prošli put sam se gadno opekla. Došli smo kod frenda popodne i nešto što je trebalo trajat pola sata-sat odužilo se do 10 navečer. Ovaj put su zbilja bili brzo gotovo i još dvije cure su bile tamo tak da sam se zapravo bez razloga zbedirala. Bit će da hormoni rade.

U petak je on od doma radio tako da smo se mogli vidjeti tek u 5 i onda je ispao totalni nesporazum koji smo na kraju izgladili seksom i maženjem. Kasnije smo otišli do grada, pojeli pizzu i još malo bili u Aq-u. Umor me svladao tako da se on otišao družiti sa frendom na koncert a ja sam otišla se doma naspavat jer me čekala naporna subota. Ujutro sam imala gomilu obaveza a onda je slijedilo spremanje za svatove. Ženio se od dragog frend od kojega se to nikada nije očekivalo tako da smo to propisno proslavili. Nakon večerice cijela se ekipica rasplesala što u paru što u kolo. Cajki na sreću nije bilo, tamburaši su bili stvarno za pamćenje. Oko pola 3 sam se samo srušila u krevet.

Upravo mi je Dragi otišao, bili smo popodne prošetat ali nas je prekinula kiša pa smo kod mene gledali "27 dresses" koji je stvarno odličan. Mislim da je i Dragom bio simpatičan iako je film poprilično ženskast. Žao mi je samo malo što na kraju nismo imali više vremena za igranje jer je morao ići. Već mi fali a ispratila sam ga prije 10 minuta. Umjesto da tu cmizrdrim bolje da se prihvatim knjige pa da bar nešto naučim dok on dođe u Zg.

objavljeno 04.05.2008.

- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.