Dalmatinsko roštiljanje

ponedjeljak, 29.03.2010.

Zima je gotova, al se prasetina nije još potrošila

Evo nam lipih dana, sunce toplo, malo kiše kadikad. Ajde daj da skuvamo ono prasetine i kupusa šta je ostalo pa ćemo na lakšu spizu prolitnju..

Prvo san ufrižija kapulu i mrkvice dok je meso napravilo dva kuželja da se malo ispere od soli.

Photobucket

Onda se ubacija kupus frižiti.

Photobucket

Malo kasnije eto nam i oglavine, pancete, rebaraca.

Photobucket

Malo još izdinstamo i onda nalijemo vode da pokrije meso i kupus,ubacimo malo kunšerve i papra. Soli ni grama, slan je kupus i meso.

Photobucket

I na stolu, a jesmo prste izlizali.

Photobucket

Pozdrav proljeću!




- 14:48 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< ožujak, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se