Dalmatinsko roštiljanje

četvrtak, 03.12.2009.

Zeleno blago

I nedugo nakon branja tribalo je odnit masline u uljaru i preraditi u ulje. Evo kako to izgleda u uljari.

Prvo ide na vagu.

Photobucket

Onda prolazi kroz pročistače da se operu, očiste od lišća itd.

Photobucket

Onda idu kroz mlin i smjesa se u ovim djelovima miša pod nekom temperaturom pola sata i malo više.Vidi kako je ulje isplivalo na površinu.

Photobucket

Sve se nadgleda na kontrolnom displeju.

Photobucket

Onda smjesa ide kroz separatore i eto ti zelenog blaga.

Photobucket

16% se platilo, a šta čemo točati.
Pozdrav!

- 08:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost