Dalmatinsko roštiljanje

ponedjeljak, 07.09.2009.

15. g. Male mature

Eto nakraj lita skupila se ekipa, prije 15. godin smo izašli iz osnovne škole u Vodicama. Cure su to organizirale, triba truda dati za to..
I lipo smo se rasćakulali uz aperitiv, ka u razredu dok profesor nije još doša.
A za aperitiv cherry i travarica-domaće.

Photobucket

Za predjelo pršut i sir,

Photobucket

ali šta mi je još lipše bilo, inćuni slani i marinirani, pašteta od tunjevine i komadi tune.

Photobucket

Posli predjela opet ćakula i pisma, a ja san otiša povirit do peke.

Photobucket

A peka da ti srce zaigra, 12kili mesa stane i još toliko kumpira, znači janje bez probjema ulazi unutra.

Photobucket

A ekipa obnavlja stare uspomene.

Photobucket

Peka je bila mišancija teletine i janjetine i povrća normalno. I gotova je bila.

Photobucket

Malo san bija skeptičan puno je to materijala, oče li se lipo ispeći, ali bilo je lipo, uz dobro društvo..

Photobucket

A triba i zalit posli, gemišt od debita, kuš bolje.

Photobucket

Desert ne propuštan, rožata.

Photobucket

I ćakulali smo mi tako i pivali do neke ure, a onda smo se razbižali po nočnim klubovim do ranih sati,

Photobucket

Lipo se bilo ponovo naći, za pet godin opet,
POZDRAV!!!

- 14:03 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost