Dalmatinsko roštiljanje

ponedjeljak, 08.10.2007.

Punjene lignje nemogu odolit peki

Već neko vrime ide se na lignje,to je to vrime sad,kad se skupilo večih bokuna odlučili ih napunit.Odvojili glave od tjela i glave odma očistili krakove izrizali.Od krakova napravili punjenje s rižon lukon petrusimenon kapulon,a vi morete s čin očete punit.

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

Kad smo to sve pripremili punimo ih lipo.

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

Očistimo kumpira kapule,zatvorimo čačkalicama lignje zasolimo kumpir polijemo uljen i spremno je za peku.

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

To stavimo peči jedno 20tak min.U međuvrimenu san očistija tikvic gljiv i pomiša sa rižon šta je ostala te pripremija za ubacit u peku .

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

Dižen peku kad ono....

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

Ubacin tikvice i to pa poklopin još 20tak minuti.

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

Nakon 20min dođen dignen peku,iman šta i vidit,zapeklo se sve ludilo.

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

Brzo za stol da se ne ladi,šta pit posli,novaka naravno!

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola

USLAST!




- 21:56 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost