06

srijeda

lipanj

2018

Il briši il blokiraj

Ajme šta ja volim dvije grupacije muške populacije koje šalju zahtjeve za prijateljstvo ženama na popularnoj društvenoj mreži. Pa bi se danas malo pozabavila sa obadvije, nećete mi zamjerit.

Prvi su lažna vojna lica, uglavnom se deklariraju ko Amerikanci, i eto baš bi rada proširit krug prijateljica pa udare baš na vaš profil. Sa fotke uglavnom gleda general sa tolko odlikovanja da pomisliš da je sudjelovo u svim bitkama od iskrcavanja na Normandiju naovamo. Kad istu tu sliku ubaciš u Gugl tražilicu, e onda ti izbaci pravog generala s pravim imenom, pa ti dođe da lažnjaku jebeš sve po spisku, jer ni ti na profilu nemaš sliku Šeron Stoun neg svoju rođenu. Al si dovoljno pametna da ne petljaš s budalom, nego obrišeš zahtjev moleć Boga da ti se javi Kolin Pauel idući put, jer njega ne moraš ubacivat u tražilicu. Problem je šta ne stavljaju njegovu sliku, njega se provali u roku subito sad.

Drugi su mladići dovoljno stari da im budeš ajmo reć teta, da ne koristimo riječ mama. Jer eto i oni bi rada proširit krug prijateljica pa udare isto baš na vaš profil. Pa najviše pet minuta nakon šta prihvatite zahtjev ( a prihvatite jer imate neke zajedničke prijatelje ) eto poruke - bok, šta radiš? Ignorirate jer vam se ne da pisat da kuvate ručak za sutra. Za pet minuta stiže druga poruka - jel pedikiraš noge? Ignorirate jer vam nije jasno da neko uopće može posumnjat u kvalitetu vaše pedikure. Za pet minuta eto opet poruke - jel da te brišem il ćeš se javit? Onda ga obrišete i blokirate, prvo zato šta vam se al nikako ne da objašnjavat tamo nekom da ste u menopauzi pa vam smeta šta telefon non-stop zvrnda i ide vam na živce naskroz.

I još nešta - ovo na slici je ofcir i džentlmen, ak od njega stigne zahtjev isto ćete ga morat brisat. Fotka je stara tridesetšest (!!!! ) godina, ne dajte se zavarat bjelinom odore.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.