13

petak

travanj

2018

Pozadinska situacija

Ja sam u velikom šoku, da ne znam hoću se oporavit uopće ikad. Naime, u nedostatku pametnijeg posla malo ko čitam svaštanešto, i izleti mi članak evo kakvog naslova:
Women With Bigger Butts Are Smarter According To A Recent Study ( za neupućene - prema nedavnom istraživanju, žene s većom pozadinom su pametnije )

Ja sve ne vjerujem. Pa otvorim članak, veli da je sveučilište Oksford radilo istraživanje na šesnajst iljada žena, i one s većim gluteusom il kantom, kak hoćete, su inteligentnije, imaju niži kolesterol i šećer, imaju više omega tri masnih kiselina i nekog jebenog hormona koji ima protuupalna svojstva. Sad ja ne znam jesu mjerili obujam svake pojedine, i kolko najmanje mora bit da bi se pokazalo da je žena pametna, al ja sam nadrljala kak god okreneš.
Ja na visinu od 175 cm imam 59 kila i možete samo zamišljat kakva mi je pozadina s tim gabaritima. Nije da je nema, al nije ni da je ima. Pa stanem sirota pred ogledalo, pa se vrpoljim pa gledam, pa ni nemam šta puno za gledat u tom segmentu. Nazire se malo nešto, al ni blizu nečeg šta bi ukazivalo da sam jako pametna. S mojim gaćama ne može se prekrit ni retrovizor ( ne zato šta nosim nešto posebno, neg mi ne trebaju veće ). Jebate, pa ja sam po toj studiji glupa ko točak! Znate ono, iza teškog stupnja mentalne retardacije piše Gordana. Kolesterol i šećer su mi vjerojatno šesto posto uvećani, omega tri masnih kiselina imam samo u mislima ( a i to slabo jer sam glupa ko stup ), i upaljeno mi je sve od mozga do tabana jer nemam togvećnekoghormona. Mene da ti sa Oksforda krenu mjerit, pitali bi - izvinte, kak da okrenemo metar i jel nam uopće treba, kud ste vi sa pozadinom?

I šta sad ja da radim? Da zguram u hlače jastuk e da bi izgledala pametnija? ( Dobro, to mi neće djelovat na inteligenciju, i dalje sam glupa, al barem vizualno da popravim dojam. Držim zatvorenu gubicu i niko neće znat s kim ima posla. Čim vide omjer, svi znaju da je Ajnštajn za mene pussy smoke ).

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.