<> ROCKYzone

29.11.2007., četvrtak

Stalloneove želje :)

Prije svega svim posjetiteljima mog bloga želim sve najbolje za Božić i novu godinu! A što za praznike želi Sly Stallone, pogledajte ovdje! : )
Jedna od želja mu je da Rambo postane predsjednik! wink

STALLONE: Fear is my fuel! BRUTAL Tv-Spot R

Image Hosted by ImageShack.us
Početak filma prikazuje što je Rambo radio posljednjih dvadest godina: živio je kao pustinjak, odrekao se patriotizma, izgubio vjeru i zaboravio na humanost. “On shvati da je cijela njegova egzistencija bila uzaludna. Mir je samo slučajnost, a rat je prirodno stanje. Starci započinju ratove, mladići ih vode, svi ginu, a nitko ne govori istinu. Rambo kaže: 'Mislite da će Bog sve to prekinuti? No, što je on učinio i promijenio u svijetu? Ništa. Mi smo agresivne životinje i nikad nećemo živjeti u miru'. Tako se on osjeća”, priča Stallone i dodaje da se Rambo mijenja kad upozna misionare, jer oni nekako “uspijevaju dotaknuti posljednji trag ljudskosti u njemu”.

Image Hosted by ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Rocky na Broadwayu!

Prema svemu sudeći, kako je Stallone najavio, njegov sljedeći projekt je mjuzikl Rocky. I to ne bilo kakav! Pisanja libreta prihvatio se dobitnik Tony nagrade Thomas Meehan, autor libreta za mjuzikle poput 'Annie', 'The Producers' i 'Young Frankenstein'. Prema njegovim riječima stihove i glazbu pišu Lynn Ahrens i Stephen Flaherty, autorski tim zaslužan za 'Ragtime', 'Seussical' i 'Glorious Ones', dok će mjuzikl režirati Joe Mantello ('Wicked').
Meehan kaže i kako Sylvester Stallone neće zaigrati u mjuziklu, ali odmah i dodao kako je isti još u razvojnoj fazi i kako je o podjeli – preuranjeno govoriti.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

O mjuziklu: Mjuzikl (engl. musical) je glazbeno – scensko djelo zabavnog karaktera sa govorenim dijalozima, glazbenim i plesnim točkama, najčešće u dva čina. Nastao je oko 1900. na Broadwayu u New Yorku, kao izraz specifičnog američkog zabavnog života. U početku je bio svojevrsna sinteza burleske, vaudevillea, pantomime, baleta i operete, ali uskoro je postao samostalan oblik izrazitih značajki zahvaljujući prvenstveno kvalitetnim libretima koja se često temelje na vrijednim literarnim ostvarenjima, kao i prvorazrednim izvedbama. Glazbene točke nose obilježja zabavne i jazz glazbe, a neizostavan dio mjuzikla je i song.
Oko 1930. mjuzikl se proširio i u Europi, ponajprije u Engleskoj. U Francuskoj je mjuzikl profinjeniji i intimniji od engleskog, a tu song zamjenjuje chanson. U Njemačkoj je mjuzikl sentimentalan i po sastavu orkestra najbliži opereti.
Song je solistički glazbeni broj po kojem se mjuzikl pamti. Većina njih zaživi i kao evergreen pjesma, npr. Maria iz West Side Story i Don't cry for me Argentina iz Evite. Zlatno razdoblje mjuzikla je bilo od 1920. do 1960., koje se naziva doba umjetničke zrelosti mjuzikla. Tada naime dolazi do čvršće povezanosti pjesme i plesa sa pričom, a zapleti su uvjerljiviji. U ovom razdoblju skladaju neki od najpoznatijih skladatelja, kao što su Jerome Kirn (Show Boat), Leonard Bernstein (West Side Story), Richard Rodgers (Oklahoma), i dr. Nakon 1960. godine mjuzikl je i dalje privlačan i publici i skladateljima. Većina ih piše starim načinom, ali nastaje i nekoliko mjuzikala pod utjecajem rocka (Jesus Christ Superstar i Hair). Najznačajniji skladatelj druge polovine dvadesetog stoljeće je bio Andrew Lloyd Weber, čiji su najpoznatiji mjuzikli Cats, Phantom of the opera i Evita.

Rambo u Hrvatskim kinima prije Američke premijere!!!
Kako piše na stranicama Blitz-Cinestara, Rambo počinje s prikazivanjem 24.01.2008 : )ORIGINALNA STRANICA Rambo (iza kamere)

DVA NOVA TV SPOTA!!! RAMBO: "You didn't kill for your Country, you killed for yourself"

Image Hosted by ImageShack.us

Exclusive: 'Rambo' Trailer
Exclusive: 'Rambo' Trailer 3


ROCKY, THE DOCUMENTARY

Image Hosted by ImageShack.us
- 01:01 - Komentari (28) - Isprintaj - #

22.11.2007., četvrtak

New Pics of Sly and Jen

- 01:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.11.2007., srijeda

Stallone darovao Rockyjeve rekvizite

Američki filmski glumac Sylvester Stallone donirao je rekvizite iz svojih filmova o boksaču Rockyju američkom nacionalnom povijesnom muzeju Smithsonian u Washingtonu.
Memorabilija uključuje boksački plašt iz prvoga filma te par boksačkih rukavica iz drugog nastavka.
"Znao sam da starim, ali nisam znao da ću tako skoro biti s dinosaurima", našalio se legendarni glumac.
Donirao je i par crvenih, bijelih i plavih boksačkih hlačica iz filma Rocky III.
Rekviziti će biti prikazani u izložbi koja nosi naslov Blaga američke povijesti, uz malu trubu koju je svirala legenda jazza Louis Armstron te uz večernje smokinge Ray Charlesa.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
- 01:43 - Komentari (3) - Isprintaj - #

20.11.2007., utorak

Stallone režira bios Edgara A. Poea

Čini se da će filmska adaptacija biografije najpoznatijeg horor spisatelja Edgara Allana Poea uskoro biti provedena u djelo. Začetnik ovog projekta, Sylvester Stallone, još je davne 1994. napisao scenarij za film o Poeu, no proteklih godina raspravljalo se samo o glumcima kojima bi uloga mogla biti dodijeljena.
Prema najnovijim glasinama, piše Cinematical, Poea bi trebao glumiti Viggo Mortensen, koji razmatra prihvaćanje uloge, no zahtijeva sitne promjene u scenariju.
Među potencijalnim Poeima dosad su bili Robert Downey Jr i Johnny Depp, a zbog svoje fizičke sličnosti sa slavnim književnikom koketiralo se i s Cliftonom Collinsom Jr (Capote) i Johnom Hawkesom (American Gangster).
O mogućnosti da sam interpretira Poea, Stallone je izjavio: 'Nema šanse da bi teret mojih prijašnjih uloga ostao nezamijećen kod publike, ali svakako ga želim režirati ili producirati jer je to najbolja stvar koju sam napisao nakon Rockyja i Paradise Alley.'
- 06:09 - Komentari (2) - Isprintaj - #

19.11.2007., ponedjeljak

Sylvester Stallone arrives at the grand opening of the Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas on Friday, Nov. 16, 2007.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
- 01:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.11.2007., nedjelja

Rocky Wins Again!

"Rocky Balboa" je naravno one man show projekat, Stalone preuzima na sebe ulogu scenariste, reditelja, producenta, te naravno nezaobilazno i ulogu Italian Stallion-a. (priznačete da ovako mnogo bolje zvuči, nego u prevodu).
Stallone nas lagano podsjeća na legendarnu priču ovjekovječenu Oscarom za najbolji film davne 1976. godine. Rocky je možda promjenio kvart, što se i očekuje od bivšeg dvostrukog prvaka svijeta, ali ne i svoj prepoznatljivi talijanski pozdrav "Yo! How you doin'?", Paulie još uvijek radi u svojoj mesnici, Rocky-ev restoran nosi ime po njegovoj preminuloj ženi, sin se zaposlio, sve teče svojim tokom.
Tu se uklapa i činjenica da Rocky pati za prošlim vremenom, za izgubljenom srećom, trenutcima kada je bio vrhunski sportista i nadasve imao porodičnu sreću.
Cijeli film odiše dramskom atmosferom, te zaplet koji dolazi je očekivan poput Halleyeve komete.
Tada na izazov medija, pubilike, na izazov samog sebe odlučuje baš poput Sly-a da dokaže nešto još jednom. Ovdje sigurno možemo povući paralelu između samog Rockya i Stallonea. Kao što Rocky dokazuje sebi, publici i kritičarima (sportskim analitičarima) da je pravi šampion, tako i Stallone odgovora publici i kritičarima (onim filmskim) na one provokacije prije snimanja šestog dijela ove boksačke priče.
Stallone također ovim filmom vraća ugled svom liku, nakon što je istog dobro uzdrmao "Rocky V". Koristeći Avildsenov način pričanja, on to mnogo bolje radi nego i sam Avildsen u "Rockyu V", ali ne dovoljno dobro kao što je to isti Avildsen uradio u originalnom "Rockyu".
Priča je na kraju lijepo zaokružena onim što Rocky najbolje radi, pa čak i u svojim petesetim godinama, boksom.
Scene meča obiliju efektima koje smo imali priliku vidjeti u zadnjim filmskim hitovima poput "Sin Citya", ali i kadrovima iz prošlih filmova ovog serijala. Na kraju uz onaj zadnji Rockyev pozdrav čini se da nam Stallone dokazuje da je ovakav kultni lik kinematografije (iako nekada ismijavan) zaslužio dostojan oproštaj od svoje publike.
"Rocky Balboa" je film koji će Rockyevim istinskim fanovima vratiti ono što su zaslužili. Rocky Wins Again!

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
- 04:10 - Komentari (5) - Isprintaj - #

16.11.2007., petak

‘Rambo’ Exclusive: A First Look Plus Stallone Talks

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

We here at MTV News are quite excited to begin debuting today a series of exclusive images from an upcoming release you might have heard of…”Rambo.” I know, it was hard to tell who that guy below was with the giant bow and arrow.
In addition, each week Sylvester Stallone will be answering questions exclusively for us. After the jump, read the first of his responses.

MTV: Where are you at with “Rambo” today? What remains to be done? What are the biggest challenges you’re finding in the editing room?

STALLONE: We are just finishing up post-production on the film, which will be released on January 25th. The biggest challenges I’ve had is finding the right balance between the true Burmese crisis — which has been on going on for 60 years, where rape, torture and murder are commonplace there — and creating an action film that gives vieweres what they want, without being preachy.
- 15:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

13.11.2007., utorak

All official RAMBO posters (klikni za veću sliku)

- 18:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

07.11.2007., srijeda

Stalloneov remake "Death Wisha"

"Death Wish", trideset tri godine stari akcić Charlesa Bronsona, zapeo je za oko Sylvesteru Stalloneu koji priprema njegov remake. Scenarij se nije promijenio - priča je to o običnom čovjeku koji preuzima zakon u svoje ruke nakon što mu pljačkaši ubiju ženu i kćerku.
Sly će film režirati i odglumiti glavnu ulogu u njemu, a ukoliko producenti budu zadovoljni njegovim uspjehom, dobit ćemo i nastavke.

Stalloneov sljedeći projekt najvjerovatnije je film o Edgaru Alanu Pou, a nije isključena ni opcija Ramba V. Tko je rekao da je njegovo vrijeme prošlo? : )


ROCKY ŠLEPER : )

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
- 16:55 - Komentari (5) - Isprintaj - #

02.11.2007., petak

Specijalni tretman za Sharon Stone!

Sylvester Stallone imao je muke sa Sharon Stone koja se nikako nije željela skinuti pred njim, sve dok ju on nije dobro napio. I tako je zahvaljući alkoholu, film "Specijalist" dobio scenu seksa, koja je nažalost ušla među deset najgorih filmskih prizora seksa u povijesti.
Zvijezda "Sirovih strasti" Sharon Stone konstantno je odbijala svući se do kraja pred Stalloneom 1994. godine, što je ipak učinila nakon više čaša alkohola. "Mislio sam da je najbolje da je napijem pa sam to i činio i onda je ubrzo rekla "OK, učinit ću to!", ispričao je 59-ogodišnji Stallone.
Stallone u filmu glumi CIA-inog stručnjaka koji je profesionalni ubojica, a njegova nova stranka je privlačna Sharon Stone, koja je ljubnica jednog od predvodnika organiziranog kriminala u Miamiju.
- 17:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Novi Rambo kao golemi drvosječa!

Stallone ima mišiće otkada ga znamo, iako je progresija njihova rasta od prvog do drugog nastavka 'Ramba' radikalna, a otada pa nadalje, starenju unatoč, dobri stari Sly ostaje u istoj, ako ne i boljoj formi. Štoviše, danas, sa 60 godina izgleda nabildaniji nego ikada – i sam je najavio da će novi Rambo biti građen kao golemi drvosječa, a svi koji su vidjeli foršpan za novu inkarnaciju ovog akcijskog junaka, znaju da nije lagao.
Ako ništa drugo, za njega ne treba nagađati postiže li to steroidima, s obzirom da je nedavno uhićen na australskom aerodromu dok se pokušavao ukrcati u avion s torbom punom hormona rasta, nezakonitima u toj zemlji. Cijeli incident Stallone je okarakterizirao kao omanji nesporazum, jer hormoni rasta i testosteronske injekcije nisu na popisu nezakonitih stvarčica u SAD-u te ih nipošto ne želi svrstati u kategoriju običnih steroida. Njih je, vjerujemo, švercao bolje skrivene u drugom kovčegu...
- 17:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

01.11.2007., četvrtak

Stallone: Žene su me ostavljale jer sam naivac

Legendarni akcijski glumac Sylvester Stallone, ponovno u žiži javnosti zbog četvrtog filma o popularnom Rambu, veli da nije imao sreće u ljubavnom životu jer je naivac po prirodi. 60-godišnjak čiji su bicepsi i dalje tvrdi najvjerojatnije zbog upotrebe steroida, sada je u sretnom braku sa bivšom manekenkom Jennifer Flavin, vjeruje da su mu se veze raspadale jer je bio emotivno nezreo.
"Ja sam glavni krivac jer sam bio previše naivan i previše vjerovao određenim ženama. Bio sam gadno povrijeđen ali sam usput mnogo naučio o ženama. Uz Jennifer sam postao zreliji i mudriji", veli filmski šampion ringa koji je očito pametno postupio što je izbjegavao romantične filmove – karijera bi mu davno zgasnula da je pokušavao biti Tom Hanks.
Stallone, koji se očito opekao u propalim brakovima sa glumicama Sasha Czack and Brigitte Nielsen, također otkriva da mu je novostečena zrelost pomogla da bude bolji otac svojoj djeci.
"Ponekad pomislim da bi svi muškarci trebali pričekati pedesetu godinu i tek tada zasnovati obitelj".

Jennifer i Sly
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
- 23:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Prosinac 2010 (4)
Lipanj 2010 (3)
Ožujak 2010 (4)
Studeni 2009 (2)
Kolovoz 2009 (4)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (2)
Prosinac 2008 (6)
Rujan 2008 (4)
Srpanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (11)
Travanj 2008 (8)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (10)
Siječanj 2008 (12)
Studeni 2007 (12)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (15)
Svibanj 2007 (28)
Travanj 2007 (36)
Ožujak 2007 (39)
Veljača 2007 (55)
Siječanj 2007 (9)