<> ROCKYzone

28.02.2007., srijeda

Konačno se doznalo za što je Sly optužen!

Čim je glumac sa svojom pratnjom sletio na aerodrom, problemi su počeli da se pojavljuju jedan za drugim. Za početak je bio zadržan nekoliko sati nakon što su ‘zabranjeni’ predmeti pronađeni u prtljagi njegove pratilje. Iako je Sly bio i više nego voljan za suradnju (čak je i hvalio carinike na dobro obavljenom poslu), nastale su spekulacije o prirodi tih ‘zabranjenih’ predmeta koje je probao da unese u Australiju. Naime, to su ilegalni suplementi za bodybuilding ili neka vrsta hormona za rast. Vlasti su odbile da kažu koja je od te dvije (i da li je riječ o tome uopće) supstance pronađena, rekavši samo da će zapljenjeni ‘predmeti’ biti zadržani radi dalje istrage.
U ponedeljak, australijski policajac je izvršio raciju na Sly-evu hotelsku sobu, iznajmljenu limizunu i privatni avion, nakon što su postavljena pitanja oko toga šta još pokušava da unese u zemlju pored onoga što su mu našli u prtljagi. Izvješće ukazuju na to da, u trenutku kada je policija ušla u njegovu hotelsku sobu, Stallone-ovi tjelohranitelji su bili zauzeti pretrživanjem prtljagi i bacanjem ’sumnjivih’ torbi kroz prozor i preko terase. Glumac nije bio prisutan tokom racije. Izvori tvrde da su pronađene polomljene bočice sa hormonima za rast na zemlji u krugu hotela, ali za sad, policija nije mogla da ustanovi da li pripadaju glumcu. Steroidi i hormoni za rast su ilegalni u Australiji, i ukoliko se utvrdi da je Stallone kriv zbog posjedovanja istih, mogao bi da plati finih 110,000$ i da provede do pet godina u zatvoru.

E Rocky što ti je to trebalo!

- 22:57 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Legenda!

Prošlo je više od 30 godina od kada je svijet upoznao najvećeg i najboljeg outsidera svih vremena – Rockya Balbou. Kako je nastao jedan od najpoznatijih filmskih likova svih vremena vjerojatno malo tko ne zna: tada još relativno nepoznati Sylvester Stallone napisao je priču o „mladiću iz kvarta“ kojemu se pruža prilika za ljubav, samopoštovanje i osvajanje krune svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji.
Legenda kaže da je Sly scenarij završio za samo 3 dana i da mu je producentska kuća MGM ponudila oko 5 milijuna dolara za njega. Međutim, Sly je scenarij prodao za 250 tisuća dolara, pod uvjetom da glumi glavnu ulogu u filmu. To se pokazalo kao pun pogodak, jer upravo je ta uloga Slyju donijela njegove jedine nominacije za Oscara (za glumu i scenarij) i lansirala ga među filmske besmrtnike. Da stvar bude još bolja, film Rocky osvojio je čak tri Oscara, među kojima one najglavnije: za najbolji film i režiju (John G. Avildsen). Od tada, pa sve do kraja 80-tih, snimljeno je sveukupno 5 nastavaka Rockya, ali niti jedan nije ponovio uspjeh prvog dijela.

- 22:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #

27.02.2007., utorak

Stallone na meti policije

Australska policija nije skidala oči sa Stallonea za vrijeme njegovog boravka u toj zemlji. Pretresli su mu sobu, limuzinu i avion, a što je Sylvester skrivio, nikome nisu otkrili.
Nekoliko dana nakon što su u zračnoj luci u Sydneyju carinici zaplijenili neke osobne stvari Sylvestera Stallonea, pretraženi su i njegova hotelska soba, privatni zrakoplov i limuzina.
Pretres je izvršen nekoliko sati prije no što je slavni američki glumac napustio Australiju, kamo je došao promovirati najnoviji, šesti, navodno i posljednji, nastavak Rockyja.
Povod za ovu policijsku akciju bili su uznemirujući rezultati analize stvari ovog 60-godišnjeg akcijskog junaka, zaplijenjenih pri njegovom ulasku u zemlju.
"Za carinu je to velika, no u biti nevažna stvar. Napravio sam pogrešku i to je to", bilo je sve što je Stallone rekao vezano uz ovaj slučaj.
Carina također nije objavila detalje o spornim predmetima, glasnogovornik policije isto šuti o ovom slučaju, baš kao i uprava hotela u kojem je Stallone odsjeo.
Ipak, kruže nepotvrđene glasine da su u pitanju neki zabranjeni stereoidi, koji se u SAD-u mogu legalno kupiti.
Sylvester je Australiju napustio tri dana kasnije nego je planirao i otišao na snimanje četvrtog filma o Rambu.

- 21:37 - Komentari (7) - Isprintaj - #
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 15:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sharon Stone

Image Hosted by ImageShack.us
- 15:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.02.2007., ponedjeljak

COP LAND (Petak, 02.03.2007. u 21:00 na RTL Televiziji)

Godina: 1997.
Trajanje: 104 min.
Redatelj: James Mangold
Uloge: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro, Peter Berg, Janeane Garofalo, Robert Patrick, Annabella Sciorra, Michael Rapaport


Nitko ne bi smio biti iznad zakona, pa čak ni zakon sam, upozorava nas sjajan policijski triler smješten u okružje korumpiranih predstavnika zakona. Pod redateljskim vodstvom Jamesa Mangolda u filmu gledamo legende Sylvestera Stallonea, Roberta De Nira i Harveyja Keitela.

Policajci su oduvijek predstavljali idole Freddyju Heflinu (Sylvester Stallone), koji zbog svoje nagluhosti nije mogao proći sistematski pregled kako bi i sam postao policijski časnik. Međutim, zbog svoje prijazne prirode, uspio je postati mjesni počasni šerif malenog okruga u New Jerseyju, u kojem živi mnogo njujorških policajaca. Kada Moe Tilden (Robert De Niro), istražitelj unutarnje kontrole, slijedeći trag korupcije u policijskim postrojbama dođe do Heflinova gradića, zatraži i njegovu pomoć. Freddy ubrzo shvaća da neki od ljudi kojima se divio, to nimalo ne zaslužuju.

Izvrstan policijski triler redatelja i scenarista Jamesa Mangolda od brojnih izdanaka svoga žanra izdvaja se, kako samom kvalitetom izvedbe, tako i scenarijem koji se ne odvija oko nadmoćnog junaka, nego oko nagluhog i, čini se, polu-kompetentnog šerifa mirnoga gradića. Akcijska legenda Sylvester Stallone ulogom je hrabrog i nepotkupljivog Freddyja Heflina pokazao kako i u svojim poznim godinama na leđima može iznijeti odličan film, ali ovaj put ne mišićima, nego sjajno odglumljenim unutarnjim previranjima čovjeka kojemu se pred očima ruši sve u što je vjerovao. Uz Stallonea, 'Cop Land' se može podičiti cijelim nizom holivudskih prvoligaša kao što su veličanstveni Robert De Niro i Harvey Keitel, kultni Ray Liotta i Michael Rapaport ili ljepotice Janeane Garofalo i Annabella Sciorra.


Image Hosted by ImageShack.us


- 17:41 - Komentari (4) - Isprintaj - #

25.02.2007., nedjelja

USPJEH I NEUSPJEH

''Što, dakle koristi čovjeku ako dobije cijeli svijet, a izgubi sebe?'' (Mk 8,36)

Ove godine Hrvatska je rukometna reprezentacija odličnim nastupima na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, pobijedivši u prvih sedam utakmica, izazvala velika očekivanja. Potiho sam vjerovao da mogu stići do finala i postati prvaci svijeta. A onda je stigla osma utakmica koja je stavila na vagu sve dosadašnje pobjede, utakmica koja je bila kobna za naše rukometaše i bacila u sjenu sve prijašnje pobjede. Hrvati su poraženi od Francuza i izbačeni iz borbe za medalju. Doživjeli su neuspjeh, izgubili su.

Dobro se sjećam knjige Divlji konj koju sam čitao kao dječak za lektiru. Jedna od stvari koju ću zauvijek pamtiti je pouka da nije svaka pobjeda pobjeda, niti svaki poraz poraz. Pobjeda u kojoj nisi iskusio poraz, nije pobjeda, učio je otac Divljeg konja. Isto tako ponekad se može izgubiti, a ipak odnijeti pobjedu, a ponekad poraziti drugoga, znači zapravo poraziti i sebe.

Poraz Hrvatske rukometne reprezentacije ne briše njihov status pobjednika. Iako je, komentira trener, bilo taktičkih greški, Hrvati su dali sve od sebe i umjesto depresije, stekli su pouku, što je kvaliteta samo pobjednika. Poraz je dio pobjede, kao što je neuspjeh dio uspjeha i mislim da ne postoji čovjek koji je ikad u nečemu uspio, a da prije toga nije više puta doživio neuspjeh. Uspjeh od prve je sreća, a ne pravi uspjeh jer za uspjeh je nužno potrebno iskustvo neuspjeha. Reprezentativac Ivano Balić, dao je komentar na utakmicu koji mi se jako svidio: "Poraz je sastavni dio sporta. Nekad padne malo teže, a nekad lakše, ali treba ići dalje".

Porazom do pobjede

U sportu je relativno jednostavno doživjeti poraz. U jednom teniskom meču u kojem se servira na stotine lopti ponekad samo jedan bod može odlučiti o pobjedi ili porazu te pobjeda može biti stvar čiste sreće. Na kraju, sport je samo igra i ne treba ga uzeti preozbiljno. Pobijediti u životu, pitanje je života ili smrti dok je, pobijediti na sportskom natjecanju zapravo vrlo relativno. No sport je dobro mjesto gdje se čovjek može naučiti nositi s porazom, gdje može naučiti veće istine o pobjedi i porazu koji su stvarno bitni.

U novom filmu Rocky Balboa, boksač Rocky u kasnim pedesetima stupa u ring u borbu protiv nikad poraženog prvaka teške kategorije. Nakon depresivnog razdoblja u filmu Rocky 5, Rocky odlučuje nastaviti svoju karijeru kako bi, možda, vratio smisao svome životu. Posljednji Rockyjev meč u filmu, zapravo je meč njegova života, meč koji znači puno više od sporta. Prije borbe, prijatelj mu čita citat iz Biblije, a Rocky čak radi znak križa prije početka prve runde.

Njegova je filozofija: Nije bitno koliko je udarac jak, nego koliko jak udarac možemo podnijeti i nastaviti borbu. Drugim riječima, život je pun poraza, no ne treba se obeshrabriti i odustati nakon neuspjeha, treba nastaviti živjeti trudeći se oko pobjede. Rocky se ne boji udaraca niti poraza jer zna da je to sastavni dio života i njegov glavni cilj nije pobjeda u meču nego borba kao takva, njegova pobjeda je u tome što se nastavlja boriti. Svakako preporučam film. Sam ovaj tekst pišem potaknut novim filmom o Rockyju jer mi se čini da nosi važnu poruku o tome kako se držati u životu i što znači stvarno pobijediti. Rocky je u svom posljednjem filmu postao star, ali i mudar i mislim da vrijedi poslušati što ima za reći.

Težiti k uspjehu

Prirodna je stvar težiti k uspjehu. No svatko je jednom pretrpio neuspjeh, učinio nešto što je požalio, iskusio poraz, preživio stresno i krizno razdoblje. I u tom smislu sam svjestan da je jedna stvar nizati riječi kao: "Jedini, pravi poraz je ne ustati više puta nego što smo pali", a druga dati savjet konkretnoj osobi koja je doživjela neuspjeh.

Za vrijeme dok sam se pripremao napisati ovaj tekst jedna moja prijateljica je pala na završnom ispitu za učitelja engleskog jezika, za kojeg se intenzivno pripremala šest mjeseci. Taj neuspjeh ju je jako pogodio, tim više što do sad nije iskusila sličan neuspjeh.

Želeći joj pomoći, shvatio sam da zapravo ne mogu otkloniti njezinu tugu zbog neuspjeha i moji napori da je usmjerim 'suncu poslije kiše' pokazali su se neuspješnima. Tada sam shvatio da neuspjeh nije bezazlen i biti poražen nije samo sastavni dio roka života na putu prema konačnoj pobjedi, već stvarnost koja doslovno nokautira čovjeka. Ima poraza koji nisu istovremeno i pobjeda nego jednostavno porazi. Poražen čovjek treba iskusiti bol svojeg poraza, ali istovremeno ne zaboraviti nadati se. Zanemariti proživljeni poraz i neuspjeh bio bi besmislena gluma jer samo preko poraza čovjek može naučiti kako ići naprijed. "Nema prečaca do mjesta na koje se isplati ići", rekla je jednom Beverly Sills, operna pjevačica. Doći do konačne pobjede, odnosno do cilja našeg života, ne može se nego preko brdovitog puta poraza i pobjeda.

Poznato je kako je Abraham Lincon u životu preživio jedan neuspjeh nakon drugoga.1833. imao je živčani slom. Kad se kandidirao za glasnogovornika 1938. izgubio je. 1848. godine je izgubio re-nominaciju za Kongres, a 1854. se nije uspio probiti u Senat. No neuspjesi ga nisu zaustavili od nastojanja. Dvije godine kasnije izgubio je nominaciju za potpredsjednika i ponovno izbačen iz Senata, no na kraju je 1860. izabran za predsjednika i bio jedan od najpoznatijih predsjednika SAD-a. Na njegovom primjeru, ali i primjeru mnogih drugih, jednog dana i na našem, jasno je kako oni koji se brzo predaju ne pobjeđuju, a pobjednici nikad ne odustaju. Bez obzira koliko jako i koliko puta je netko poražen, nikad nije poražen ako se uspije ponovno dići i nastaviti borbu života. Bez poraza, čovjek ne može vidjeti svoje granice i svoj puni potencijal. Tek kad čovjek stigne do neuspjeha, može otkriti koliko stvarno može dostići. Kad je Lincon izgubio 'bitku' s Liddellom, htio je odustati rekavši: "Natječem se kako bih pobijedio. Ako ne pobjeđujem ne trčim". No, prijatelj mu je odgovorio: "Ali ako ne trčiš, nećeš pobijediti". Lincon se kandidirao ponovno i pobijedio.

Apostol Pavao još je jedan primjer čovjeka koji nije odustajao od naviještanja Božje poruke ljubavi i nade svim narodima. Više je puta bačen u zatvor, suočio se sa smrću, bio bičevan i tučen, preživio je brodolom, stizao u pogibeljne situacije; živio je siromašno, umorno, često gladan, kritiziran… No je li se Pavao ikad pokajao što je odlučio slijediti Krista, je li ikad osjetio kako je poražen i kako ga je Bog odbacio? Nevolje, neuspjesi i porazi postajali su stvari koje su ga još više jačale u njegovoj misiji. Gledajući iz Pavlove perspektive, poraz je koristan. Često se zna reći kako nas stvari koje nas ne slome, zapravo ojačaju. Ali Pavao je svoje poraze mogao preobraziti u snagu zahvaljujući Bogu koji je stajao uz njega. Možda niti nema boljeg načina da se svlada bol neuspjeha kao što je znati što Bog želi od našeg života i držati se tog puta. Uz Božju pomoć, niti jedan put nije nesavladiv, a imati u svijesti da je Bog uz nas, znamo da nas nikakva nevolja ne može trajno zadržati ili spriječiti od postizanja našeg cilja, kakav god on bio.

Važnost nade, snage i cilja

Govoreći kakav god on bio, mislim reći da nam nije svima suđeno postati predsjednicima Sjedinjenih Američkih Država. Svatko ima određenu zadaću, Bog ima određeni plan sa svakim od nas, i živjeti u skladu s Božjom voljom, najveća je pobjeda koju čovjek može postići. Često je glavno pitanje upravo odgonetnuti što Bog od nas želi, što mi u svom životu želimo ostvariti. Čovjek mora imati cilj ispred sebe kako bi znao smjer kojim ide.

"Jer padne li pravednik i sedam puta, on ustaje" (Izreke 24,16a). Poraz nije nikad konačan onima koji ustaju nakon neuspjeha, pada ili poraza. Nema smisla kriviti poraze i neuspjehe za poraz u našem životu, već kad god padnemo ili izgubimo, s Božjom pomoći i potporom prijatelja i bližnjih, ustati i, naučivši na iskustvu, izdržati svih 10 rundi života. Rocky u svom posljednjem meču je to uspio, uzdao se u Božju pomoć i potporu bližnjih i prijatelja, usudio se stati u ring i primiti udarce, a na kraju je imao dovoljno snage izaći iz ringa kao pobjednik.



Tekst je sa portala "Križ života". thumbup
- 16:26 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Rocky V deleted scene - Rocky drunk


- 13:20 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Rocky Balboa Career Highlight


- 13:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.02.2007., subota

t-shirts

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
- 22:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Fotonatječaj Rocky Training (t-potral nagrađuje)

Legenda se vratila! Pripremite se, jer 22. ožujka u hrvatska kina dolazi 'Rocky Balboa!' Za one koji eventualno ne znaju ili su premladi da bi to znali, riječ je o najnovijem nastavku kultnog filmskog serijala nastalog još davne 1976. godine, koji je označio prekretnicu u karijeri Sylvestera Stallonea

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Serijal o talijanskom pastuhu i boksaču autsajderu, koji je već dogurao do šestog, prema najavama i posljednjeg, nastavka, samo je na američkome tržištu zaradio preko pola milijarde dolara i priskrbio tri Oscara, uključujući one za najboljeg redatelja i najbolji film!

Kao zagrijavanje prije početka prikazivanja 'Rockyja Balboe' u kinima, T-Portal je, u suradnji s Continental filmom, samo za vas pripremio originalni nagradni natječaj Rocky Photo Training Tribute!


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Što vam je dakle činiti? Pošaljite nam fotku sebe, prijatelja, poznanika i/ili člana obitelji u jednoj od poza već legendarnog Rockyjevog treninga pred veliki meč.

Sjetite se samo trčanja po stepenicama Philadelphia Museum of Art, danas poznatih i kao Rocky Steps, a kao inspiracija neka vam posluži i prepoznatljiva pjesma 'Eye Of The Tiger', svojevrsna Rockyjeva himna nominirana za Oscara 1983.


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Najuvjerljivije, najotkačenije, najoriginalnije ili jednostavno najbolje fotke nagrađujemo nagradama iz filma. Za trećeplasiranog smo pripremili originalnu majicu kratkih rukava i znojnik, drugoplasirani će osvojiti majicu, znojnik i originalni plakat filma, dok će pobjednik osvojiti kompletan Rockyjev paket: majicu kratkih rukava, znojnik, majicu dugih rukava s kapuljačom i pozivnicu za dvije osobe za hrvatsku premijeru filma. Nedostaje samo Apollo Creed!

Stoga uskočite u trenirku, tenisice na noge i/ili boksačke rukavice na ruke i neka fotić radi svoje.

Fotografije umjerene veličine šaljite na e-mail adresu rocky@tportal.hr i očekujte izvješće našeg stručnog ocjenjivačkog žirija.

Za nadahnuće preporučamo vam trailere iz novog filma. Možda vam pomognu pri izboru vaše Rocky scene. Ljubitelje trivije zanimat će i informacija da su čak dva citata iz originalnog Rockyja uvrštena u trailer za ovogodišnju dodjelu Oscara. Znate ono: Adriaaaaan....!


ROCKY BALBOA TRAILER


www.tportal.hr
- 01:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.02.2007., petak

Sly pictures

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MJ´s No easy way out


- 15:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAMBO MEETS HOT SHOTS 2. AMDS FILMS (funny)


- 14:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Tajland ne želi novog Ramba

Tajlandski filmaši ogorčeni su zbog toga što će se novi nastavak Ramba snimati u njihovoj zemlji jer smatraju da će prikazano nasilje loše utjecati na tamošnju mladež.

'Rambo IV: PEARL OF THE COBRA', kako glasi službeni naziv filma, trebao bi se uskoro početi snimati u Tajlandu, što je izazvalo buru nezadovoljstva tamošnjih filmskih glavešina.

'Osuđujemo bilo kakav prikaz nasilja koji će se sigurno odraziti na našu mladež te zahtijevamo da se filmski set preseli negdje drugdje i zbog zagađivanja okoliša za vrijeme snimanja', izjavio je Wanasiri Morakul, direktor Tajlandske filmske organizacije.

U planiranom četvrtom nastavku Rambo, sada već veteran, umirovljen je i živi u Bangkoku. No vlasti ga još jednom trebaju jer samo on može pronaći radnike Crvenog križa koji su netragom nestali u džungli u Mianmaru.

Većina filma snimat će se u nacionalnom parku na sjeveru Tajlanda, a tamošnji službenici izjavili su da će zbog očuvanja okoliša jako paziti na sve što će se događati na filmskom setu.


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
- 14:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.02.2007., četvrtak

najnovije fotke

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 18:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

DOWNLOADS

Book "Rocky Stories"

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.pauldrybooks.com/complete_catalog/rocky_stories/rocky_stories_excerpt.pdf
http://www.pauldrybooks.com/complete_catalog/rocky_stories/samples.pdf

Rocky an American Hero (22min.)

Image Hosted by ImageShack.us
http://rapidshare.com/files/1144736/ROCKY-_American_Hero.mov.avi.html
- 16:35 - Komentari (2) - Isprintaj - #

21.02.2007., srijeda

RAMBO IV: PEARL OF THE COBRA


Image Hosted by ImageShack.us
- 23:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Yo Adrian!

- 13:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

20.02.2007., utorak

ROCKY IV

U četvrtom dijelu, koji Stallone nije samo napisao nego i režirao (baš kao i drugi i treći dio), Rocky više nije usamljeni pustinjak, nego nacionalni heroj.
Film ga zatiče kao čovjeka koji je uspio da pobjegne iz geta. Ali, nova igra sudbine će mu, umjesto laganog povlačenja iz boksa, podariti novu ulogu, najveću u čitavoj sagi. Na njegova leđa pao je čvor hladnog rata - da ga on razriješi i, zašto da ne, dobije rat. Nije lako biti Rocky!
McGuffin filma je dolazak Ivana Draga u Ameriku, u želji da se poslije osvajanja titule u amaterskom boksu isproba i u profesionalnom ringu. Najavljuje ga njegova žena Ljudmila (Brigit Nilsen), dok Ivan šuti poput biljke (ljudožderke).
Ljudmila Drago: "Sovjetski Savez od danas službeno ulazi u profesionalni boks. Moj suprug, neporaženi amaterski šampion svijeta u teškoj kategoriji, kapetan Ivan Drago, došao je u Ameriku da se natječe kao međunarodni sportaš i ambasador dobre volje."
Dakle, vojno lice kapetan Drago želi da se isproba protiv nekog Amerikanca, kome će zbog važnosti meča civilstvo takođe biti stavljeno pod znak pitanja. Do Dragove snage koja radi u službi ideologije došlo se, kako je naglašeno, sumnjivim putem.
Ljudmila: "Zahvaljujemo se što ste došli u dvoranu za trening. Želimo da vam pokažemo mali dio dostignuća naše zemlje u tehnologiji treniranja snage."
Novinar: "Šta ovo čini da ga poboljša?"
Vođa puta (koji je na to mjesto dospio kao član partije, a vjerovatno i još neke službe): "Ja ću odgovoriti. Ovo od čovjeka čini boljeg čovjeka, tako što izvlači iz njega svu njegovu snagu. Veći dio svijeta ignorira kemiju tijela. Mi želimo da vas naučimo."
Sama Dragova pojava svrbi ponos Apolla Creeda, velikog Amerikanca (i šorc mu je sašiven od američke zastave). Rocky pokušava da ga od toga odgovori, ali Apollo se ne da.
Apollo: "On je amater, velik i jak ali nespretan. Znam da ga mogu pobijediti."
Rocky: "Zašto ponovo želiš da se boriš?"
Apollo: "To je stvar u koju vjerujem.. ...Kao što rekoh, ne želim da se taj tip razmeće ovdje, pokušava da nas predstavi u lošem svjetlu. Uz tvoju pomoć napraviti ćemo spektakl a oni će ispasti loše."
Rocky je i dalje kolebljiv prema Apollovoj ideji. Međutim, Apollo gađa Rockijevu slabu točku.
Apollo: "Zaboravi na sav novac i sve ono što posjeduješ, jer to ništa ne mjenja. Ti i ja - nemamo izbora. Rođeni smo sa instinktom za ubijanje, koji ne može da se uključuje i isključuje kao radio. Mi moramo da budemo u centru akcije jer smo ratnici. A ako nema nekakvog izazova, nekakvog rata, to je za nas ravno smrti."
Ugovara se egzibicijska borba, postavljena je gomila rasvijete i drugih efekata (koji zbunjuju nenaviknutog kapetana Draga), James Brown pjeva "Living' in America"... Apollo ponovo u ring dolazi kao kralj. Sve je zamišljeno kao jedan veliki američki show, a pretvoriće se u horor-operetu. Hibridni kapetan Drago preozbiljno shvaća meč i u ringu ubija Apolla. Također, na to gleda samo kao na uzgrednu štetu svoje bokserske sposobnosti ("Ako umre, umro je."). Nedostatak emocija ne treba da čudi jer kapetan Drago nije ni projektiran za emocije. On je kreiran da bude nadčovjek, sovjetska ubilačka mašina - on je robot za boks koji je baždaren tako da po definiciji ugrožava fizički integritet svemu što mu se nađe na putu. Na početku filma Rocky svom prijatelju i šurjaku (Paulie) kupuje robota, koji je, za razliku od ovog ruskog, prijatne ćudi, ugodnog ženskog glasa i uvijek spreman da učini. Dakle Paulijev (američki) robot za svoju svrhu ima stvaranje (lagodnijeg) života, a ruski smrt i razaranje.
A kada Apollo umre u ringu, taj susret sa smrću lažno uljuljkanog Rockya otrežnjuje i približava ga "istini": da se u ovom problemu ne može stajati po strani. Na Apollovoj sahrani Rocky kaže: "O ovom čovjeku bih mnogo toga mogao da kažem, ali ne znam da li je to sada uopće bitno. Bitno je ono za što se borio, za što je živio, i za što je umro. Uvijek je radio onako kako je želio. Ja to nisam shvaćao, ali sada shvaćam. Nikada te neću zaboraviti, Apollo."
Za šta je Apollo umro? Apollo se, po svojim riječima, borio zbog toga što ne želi da se "taj tip razmeće ovdje i pokušava da nas predstavi u lošem svjetlu". Znači, pao je u odbrani "slobode i slobodnog svijeta". Rocky želi osvetu! Da osveti svog prijatelja, da uzvrati udarac sovjetskom humanoidu, pa makar mu to bilo i posljednje. Njegovoj ženi Adrian se, prirodno, njegova namjera ne dopada - kapetan Drago je previše krvoločan i nakljukan steroidima da bi joj borba s njim izgledala kao dobra ideja.
Adrian: "Ranije si imao razloge za borbu koje sam shvaćala. Ovo ne shvaćam. Čak i da pobjediš, to neće vratiti Apolla! Zašto ne promjeniš mišljenje kao i drugi?"
Rocky: "Zato što sam ja borac. Tako sam stvoren. Za borca si se udala, ne možemo da se mjenjamo."
Adrian: "Možemo."
Rocky: "Ništa ne možemo da promjenimo, već samo da prihvatimo ono što jesmo."
Meč je ugovoren. Zbog hajke medija (i ostalih) na Draga kojeg optužuju za Apollovu smrt, te se on više ne osjeća sigurno, meč će se održati u Moskvi. Rocky mora da ode u majku Rusiju, tamo trenira i pobjedi kapetana Draga sa njegove strane Berlinskog zida. Jasno je da predstojeći meč nije samo sukob dva čovijeka za titulu, čak ni sukob oko Apollove pogibije, nego sučeljavanje dvojice titana koja su dva društva "iznjedrila" da ih u toj velikoj borbi predstavljaju.
Ljudmila: "Vi vjerujete da ste bolji od nas, da je vaša zemlja mnogo dobra, a naša mnogo loša. Vi vjerujete da ste vi pošteni, a da mi nismo."
Vođa puta: "Vi lažima i propagandom podržavate ovu antagonističku i nasilničku vladu."
Paulie: "Nasilničku? Mi ne držimo naš narod iza zidova, na nišanu!"
Vođa puta: "Ko ste vi?"
Paulie: "Ko sam ja? Glas većine, lajavče!"
Vođa puta: "Tako je, vrjeđajte nas. Tipičan oblik grubog odnosa prema strancima. Ali možda će poraz ovog ovdje malog čovjeka, vašeg šampiona, biti dokaz koliko je bjedno i slabo vaše društvo. Idemo."


Image Hosted by ImageShack.us

Rocky dobija "apartman" u Krasnogurbinsku, sovjetskoj vukojebini gdje trenira pod stalnom pratnjom nekih ljudi u kaputima, koji duboko u glavi imaju usađene KGB rendgenske oči - valjda paze da Rocky ne počne vukovima i bijelim medvjedima da dijeli pamflete, levis i coca-colu. Trening Rocky provodi u prirodi, vuče saonice, trči kroz smetove, grede i stabla koristi kao tegove. Za to vrijeme kapetan Drago trenira u hali nove generacije, maksimalno kompjuteriziranoj, koja uz pomoć injekcija izvlači maksimum iz njegovog tijela. I na kraju treninga, kao njegov vrhunac - trčanje. Rocky uspjeva da pobjegne KGB-pratnji i počinje da trči po jednoj ogromnoj planini, kroz snjeg, sve više i više. Stiže do njenog vrha i pobjednički diže ruke uvis. U prvom dijelu Rockya njemu je, u znak podrške što je postao gospodar svoje sudbine, namignuo Thomas Jefferson, u drugom je on sa povećom pratnjom djece slavio svoju, ali i pobjedu Jimmycarterovske Amerike nad ekonomskom krizom. Ali sada, kada se popeo na ruski vrh i prilično se približio nebu, on je postao gospodar cijeloga svijeta.


Meč! Puna dvorana publike koja zviždi Rockyu i obožava Draga. Prisustvuju i članovi Politbiroa i sam Mihail Gorbačov. Drago je u crvenom šorcu i sa crnom zaštitnom gumom u ustima. Rocky je u šorcu sa motivom američke zastave i bijelom gumom. Šorc je onaj u kome je Apollo poginuo. Pod blicevima svih stranih medija i komentatora počinje povijesna borba.
Drago "ubija" Rockya, nekoliko puta ga obara na zemlju, ali ovaj iznova ustaje, odlučan da ne popusti. Uzvraća udarce i borba počinje da ima titanske razmjere. Publika oduševljena Rockyjevom odlučnošću počinje da navija za njega, usred Moskve i hladnog rata, sve sa prisutnim predstavnicima Politbiroa. Poslije izvjesne doze dobijenih batina kapetan Drago doživljava transformaciju i počinje da se osjeća i ponaša kao čovijek. Do kraja Rus nije mogao izdržati, Rocky je još jednom nadmašio samoga sebe i učinio nemoguće!
Na kraju je održao i govor: "Hvala vam. Došao sam ovamo a nisam znao što da očekujem. Primjetio sam da me mnogi ovdje mrze. Nisam znao šta da mislim pa sam i ja vas mrzio. Za vrijeme ove borbe vidio sam mnogo promjena. U vašim osjećanjima prema meni i u mojim osjećanjima prema vama. Ovdje su se ubijala dva čovjeka, ali i to je bolje nego da se ubija dvadeset milijuna ljudi. Hoću da kažem - ako ja mogu da se promjenim, i ako vi možete da se promjenite, onda svi mogu da se promjene!" (svaku rečenicu prevodi voditelj programa)
Na kraju govora Gorbačov ustaje i plješće. Za njim ustaje i ostatak Politbiroa.
Rocky: "Sretan ti Božić, sine. Volim te."
Gorbačov plješće, a nekoliko godina kasnije pada Berlinski zid. Gorbačov za to dobija Nobelovu nagradu kao da je to njegova zasluga, a ne Rockyjeva.

- 13:52 - Komentari (5) - Isprintaj - #

19.02.2007., ponedjeljak

Stallone interview in Australia


- 17:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Sylvestera Stallonea policija zadržala na carini u Sydneyju

SYDNEY - Zvijeda kultnog filma “Rocky” Sylvester Stallone zadržan je ovog vikenda na carini u zrakoplovnoj luci u Sydneyju, gdje je doputovao kako bi promovirao svoj šesti nastavak o Rockyju Balboi.

Stallonea je carinska policija zadržala nekoliko sati nakon što su rengenskim pregledom u njegovoj prtljazi otkrili “zabranjene proizvode”. Glumac i redatelj nakon “puštanja na slobodu” objasnio je da se radilo o nesporazumu, te da namjerava nastaviti s promocijom “Rockyja”, koji će najvjerojatnije biti posljednji u seriji filmova o liku boksača.

- 12:39 - Komentari (3) - Isprintaj - #

18.02.2007., nedjelja

TOP 10 TIPS FOR LIFE

Image Hosted by ImageShack.us
- 21:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Every "Yo!" and "Uh" from the ROCKY FILMS


- 20:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Najava! Image Hosted by ImageShack.us Rambo IV: Pearl of the Cobra

Snima se četvrti i najvjerojatnije zadnji nastavak sage o borbenom vijetnamskom veteranu Johnu J. Rambu - 'Rambo IV: Pearl of the Cobra', javlja Variety.

Naslov se nekoliko puta mijenjao, od 'Rambo IV: Holy War' do 'Rambo IV: End of Peace', no priča je uglavnom ista. U ovom će nastavku Rambo štititi kršćanske misionare na humanitarnom radu u Burmi od sadistički nastrojenih gusara. Nakon što burmanski zlikovci otmu par kršćanskih humanitaraca, Rambo mora složiti tim dobrovoljaca i krenuti u oslobađanje otetih. Stallone režira film, scenarij je napisao Art Monterastelli ('Total Recall 2070'), a s obzirom na gusare i perlu u naslovu, nije teško zaključiti kako je Stallone inspiriran uspjehom na box officeu i perlom u naslovu 'Pirata s Kariba'.

Ramba će, naravo, glumiti Sylvester Stallone, a s njim će na set James Brolin (pukovnik William Keating), Bruno Campos i Kim Dickens (Rambova žena). Nedavno je postavu pridružen i sve popularniji akcijaner Matt Marsden ('Pad crnog jastreba') koji će glumiti Rambova suradnika. Snimanje počinje krajem veljače na Tajlandu.

- 13:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #

17.02.2007., subota

Dvije fotke sa današnje premjere novog Rockya u Australiji

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Sve se više pretvara u Ramba, neka još samo malo smršavi i snimanje može početi. He-he-he. Koliko ja znam počinje 23.02. na Tajlandu.
- 15:57 - Komentari (2) - Isprintaj - #

eeeee


- 15:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Stallone = Rocky

Sly je nedavno izjavio: "Odavno mi je sinulo da sam idealna osoba za ulogu Rockyja, jer je i moja životna priča slična. Imamo isti karakter, a karakter je mjesto na kojem glumac prebiva u životu. Filmovi su postali gotovo dokumentarni. U film Rocky Balboa sam unio mnogo svojih privatnih osjećanja. To se podudara sa razmišljanjem ljudi koji su suočeni sa posljednjim poglavljem u životu i pitaju se kako će se ono završiti?"

Stallone je uistinu snimio jedan sentimentalan i nadasve ugodan film u kome se može uživati bez suvišnog analiziranja; film u kome izljevi emocija, koji bi drugdje bili tek neukusna patetika, djeluju prirodno i u skladu sa emocijama koje sam Stallone izvjesno osjeća naspram lika Rockyja.


Image Hosted by ImageShack.us
- 14:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.02.2007., petak

Rocky and Little Marie!

E ovako! Priča je ta da je mala Marie bila u društvu sa lošim momcima, kada ju je Rocky ugledao na ulici odma ju je povukao za uho i otpratio do kuće. Putem joj je govorio da se prestane družiti sa njima jer će doći na zao glas i postati slična njima. Međutim mala Marie nije ga fermala niti 5%, već mu je na kraju obrusila:

Image Hosted by ImageShack.us

Ipak tu priča ne završava!
Mala Marie, sada već odrasla, vraća se kao jedan od glavnih likova u novom Rockyu.


Image Hosted by ImageShack.us

Eh! cerek Čudni su ti putevi Gospodnji! wink
- 18:44 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Rocky in Brisk Commercial


- 13:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NEW Clip from Rocky Balboa with Eye of the Tiger Music


- 13:25 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Ovo sigurno niste znali!

- Sage Stallone je odbio ponudu da reprizira ulogu Robert-a 'Rocky' Balboa Jr.-a koju je glumio u filmu Rocky V (1990) zbog obaveza prema svojoj filmskoj kompaniji Grindhouse Releasing.
- Uvod u borbu Rocky-ja sa Mason Dixon-om sniman je za vrijeme meča na natjecanju u srednjoj kategoriji između Jermain-a Talyor-a i Bernard-a Hopkins-a u prosincu 2005.

- 11:08 - Komentari (2) - Isprintaj - #

My girls are a KNOCKOUT!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
- 10:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.02.2007., srijeda

Voda Sly: led pretočen u bocu

ČAROBNA SVOJSTVA potpuno čista Slyova voda, koja dolazi direktno iz čistih mineralnih ledenjaka planine Rainier, potpuno je nezagađena, a klinička ispitivanja navodno su dokazala da voda bitno unapređuje potkožnu hidrataciju i da je koža svježija čak 12 posto nakon samo 20 minuta od konzumiranja

Naviku da se nakon uspješne karijere zvijezde okrenu drugom izvoru prihoda očito slijedi i poznati hollywoodski snagator Sylvester Stallone.
Nakon niza akcijskih scena u kojima nije birao ni način ni sredstvo kako bi uklonio neprijatelja, trenutačno mu je jedina briga uvjeriti ljude da je "Sly water", voda koja nosi njegov nadimak, najbolja voda na svijetu.
"Nema apsolutno ništa važnije od vode, da bi se održao život na Zemlji. Iskreno vjerujem da je voda iz ledenjaka jednostavno najbolja na planetu", naglasio je u stilu pravog promotora Stallone.
Slyova voda, koja dolazi direktno iz čistih mineralnih ledenjaka planine Rainier, puni se iz golemog izvora koji teče iz aktivnog "vulkana", Ledenjak planine Rainier u Washingtonu star je više od 10 tisuća godinačineći tako tu planinu smještenu na području države Washington jedinim poznatim ledenjakom u svijetu koji izbacuje vodu prema gore.
Ovaj jedinstveni geološki fenomen nalazi se u sklopu nacionalnog parka, a nudi čisti led s ledenjaka koji je zamrznut prije više od 10 tisuća godina i totalno je nezagađen.
Pri punjenju ne prolazi kemijska pročišćavanja, destilacije, ionizacije ni ostale tehničke preinake, nego se radi o čistom ledu starom tisućama godina koji je pretočen u bocu.
Sve flaširane vode koje se prodaju na policama naših supermarketa prikupljaju se iz rijeka, površinskim nakupina, podzemnih bunara, bušotina ili izvora, no sve su u potencijalnoj opasnosti od onečišćenja ili kemikalija.
No, otapanjem starog ledenjaka sigurno je da Slyova voda nikada nije imala dodir s zrakom ili podzemnim vodenim nakupinama. Nedavno klinički provedena istraživanja, u sklopu početka reklamne kampanje, dokazala su da "famozna" voda iz ledenjaka bitno unapređuje potkožnu hidrataciju i da je koža svježija čak za 12 posto nakon samo 20 minuta od konzumiranja.

65 kuna za pola litre vode

Pakiranje od šest bočica po pola litre vode prodaje se na internetu po 11 dolara, a ambalaža je u obliku velike pivske boce, u plavo-žutoj boji, inače omiljenoj kombinaciji nekadašnjeg akcijskog junaka, te napravljena od jako tvrde plastike.
"Želio sam takvu vrstu ambalaže da je ni košarkaš poput Shaquille O’Neal ne može zgužvati rukom", kazao je Stallone.


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us



- 20:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Sylvester Stallone piše roman

Nakon što se iskušao u glumi, režiji, produkciji, pisanju scenarija... odlučio je učiniti korak dalje - napisati knjigu. Dakako, legendarni glumac akcijskih filmova Sylvester Stallone napisat će roman akcijske tematike.
Premda detalje o romanu još uvijek ne objavljuje, sudeći prema dosadašnjim uradcima (sudjelovanje u pisanju scenarija) za filmove "Rambo", "Tango and Cash", lako se može pretpostaviti o čemu će Stallone pisati.
Ako je vjerovati informacijama koje su procurile u javnost, izdavači jedva čekaju da Stallone završi s pisanjem, unaprijed trljajući ruke mogućom zaradom od prodaje knjiga. Jer, kao što je rekao jedan neimenovani izvor: “Sa Sylvesterovim imenom na naslovnici knjizi je suđeno da bude hit. Još uvijek postoji dovoljno ljudi koji se sjećaju i koji poštuju Ramba.”



- 20:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Rocky Balboa PSP



Image Hosted by ImageShack.us
- 19:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Get up You Son of a Bitch


- 19:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Srpsko mjesto u znaku Rockyja Image Hosted by ImageShack.us

Da bi popularizirali svoj grad, stanovnici Žitišta kod Zrenjanina dižu spomenik čuvenom boksaču iz filmova.

ZRENJANIN/ŽITIŠTE - Iako Sly Stallone vjerovatno nikada neće ni saznati da će u Srbiji imati spomenik, stanovnici banatske općine Žitište pored Zrenjanina mrtvi su ozbiljni u namjeri da podignu statuu čuvenom filmskom boksaču Rockyu Balboi!

Informacija da će u Žitištu biti podignut spomenik slavnom boksaču sa velikog platna Rockyu Balboi, izazvala je veliki interes, ali i nevjericu. Nedoumicu o tome da li je u pitanju samo "dječja šala" ili ozbiljna inicijativa, otklonio je zamjenik predsjednika općine Žitište Zoran Babić, koji ističe da je riječ o ozbiljnoj zamisli nekolicine mladih ljudi.

Na ovu ideju došao je Bojan Marčeta, mladić iz Žitišta, nakon što je pogledao najnoviji film "Rocky Balboa", a ovih dana biće osnovano istoimeno udruženje građana, koje će, prvenstveno, za cilj imati animiranje javnosti i lokalne samouprave.

- Jednostavno, gledao sam film i došao na tu ideju, jer iz Žitišta se u posljednje vreme objavljuju samo negativne informacije i htio sam da se o ovom mjestu govori i sa vedrije strane - kaže Bojan Marčeta, koji napominje da na njegovu ideju nije uticalo to što je nedavno u Mostaru podignut spomenik Bruce Leeu, jer su, kako kaže, njegovi motivi sasvim drugačiji.

Ova grupa mladih ljudi tvrdi da će ostati dosljedna toj ideji, uporni su, pa je podizanje spomenika Rockyu Balboi usred Žitišta sasvim realno.Zamjenik predsjednika Žitišta Zoran Babić potvrđuje spremnost lokalne samouprave da pomogne u realizaciji ovog projekta.

On pozdravlja namjere mladih ljudi koji su spremni da mjenjaju dosadašnju sliku Žitišta, budući da su informacije koje su plasirane iz ovog mjesta mahom bile vezane za ubojstva, poplave i zaraze.

- Mi smo već uspostavili kontakte sa ljudima iz Philadelphije, gdje je postavljen originalni spomenik ovom legendarnom "talijanskom" borcu za pravdu, i ovih dana očekujemo odgovor, a želja nam je da nas ljudi u okruženju i dalje vide na ljepši način, što je jedini i pravi motiv ovog poduhvata - kaže Babić.

Reakcije mještana ovog dijela Banata i okoline su različite. Od prije nekoliko dana, kada se o ovom poduhvatu čulo u javnosti, stižu pisma podrške, uključuje se sve više mladih, obrazovanih ljudi, a inicijatori su, kako kažu, tim reakcijama i više nego zadovoljni jer, na njihovo iznenađenje, podršku dobijaju i od mnogih starijih sugrađana.

Naravno, ima i onih koji se podizanju spomenika Balboi protive, ali su to, po riječima pristalica, uglavnom oni koji se bune i kada im asfaltiraju ulicu, jer vole da hodaju po blatu.


Image Hosted by ImageShack.us
- 17:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Stallone želi da mu kćeri nauče boksati

LOS ANGELES - Zvijezda nekoliko nastavka kultnog američkog filma Rocky, Sylvester Stallone, izjavio je da bi htio da njegove tri kćeri, Sophia Rose (10), Sistine Rose (8) i Scarlett Rose (4), postanu boksačice ili nauče bilo koju borilačku vještinu kako bi se jednog dana mogle braniti od nasrtljivih muškaraca.

- Volio bih da moje kćeri boksaju jer sam zabrinut zbog muškaraca koji će im ulijetati. Bilo bi super da se mogu obraniti - naveo je Stallone.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
- 16:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

12.02.2007., ponedjeljak

Prva najava za film (1976)


- 17:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.02.2007., nedjelja

ROCKY BALBOA DVD!!!!!

20.03.07. izlazi u Americi, a kod nas još ni u kinima! no

http://www.dvdactive.com/news/releases/rocky-balboa.html
- 18:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

POSTERI

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Ova treća slika je bila korištena u Rockyu! Kada stane pred ogledalo uzima sliku u ruke te je sa tugom u očima pogleda.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
- 15:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.02.2007., subota

Rocky V deleted/extended scene


- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Jedan stari intervju!!!!!

Sylvester Stallone: od Rockyja i Ramba do negativca u 'Spy Kids'

Tijekom zadnja dva desetljeća 20. stoljeća Sly Stallone je carevao kao Rocky i Rambo. No to stoljeće je završilo prije nekoliko godina, a danas je Slyu 57 ljeta i uživa igrajući negativce u dječjim filmovima i sanjajući 'Rockyja 6'.

Zadnjih nekoliko njegovih akcijskih filmova neslavno je propalo u kinima ili uopće nisu ni stigli do njih; zadnji njegov film koji je zaradio neki bitniji iznos bio je više drama nego akcija, "Copland". "Bio sam iznimno razočaran načinom na koji su distributeri postupali s nekim mojim filmovima i kako je to shvaćeno. Onaj koji je najviše plaćen uvijek je i onaj kojeg optuže za sve", kaže Stallone. "Zato sam se odlučio vratiti na to da budem graditelj vlastite sudbine. Ponovo ću sam pisati i režirati svoje sljedeće filmove. Ako se moram srušiti u plamenu, barem ću ja biti na pilotskom sjedištu."

On ističe i da je vrlo razočaran novom generacijom akcijskih filmova s gomilom komjuterskih efekata: "Ne možeš biti napuhaniji nego što filmovi ovog ljeta jesu, ali su svi oni zapravo jedan te isti film. Možeš otići u sobu za montažu i spojiti ih sve u jedan, u kojem Hulk ganja Charliejeve anđele koje onda spašava Lara Croft. Mogao bih tu montažu prikazati u Rusiji i oni ne bi ni primijetili razliku. Vrijeme je da redatelji odlože sve te igračke i vrate se pravom filmskom umijeću. Trebali bi raditi više filmova koji se oslanjaju na likove, poput 'Četiri vjenčanja i sprovod'."

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Prije negoli prione na dramu o ubojstvu Tupaca Shakura "Thugz Lives", Stallone je ipak iskoristio priliku da se pojavi u jednom akcijskom filmu s kompjuterskim efektima, ali namijenjenom djeci. U trećem i posljednjem nastavku popularnog serijala Roberta Rodrigueza, "Spy Kids 3-D: Game Over" Sly glumi ne samo glavnog negativca Toymakera, nego i sve njegove pomoćnike. "Kad me Robert nazvao i ponudio mi ulogu, pomislio sam da je okrenuo pogrešan broj i da zapravo hoće Michaela Keatona." Kad je rekao svojim kćerima u čemu će glumiti, izbila je ludnica u kući. "Prva dva filma su im omiljena. Da sam se usudio odbiti, moja šestogodišnja kći Sophia Rose bi me se odrekla."

A ni njemu ta ponuda nije bila mrska. "Glumci koji sudjeluju u ovakvim filmovima, ili pak daju glas u crtićima, kao što sam ja učinio u 'Mravima', često kažu: 'Radim to zbog svoje djece.' Ma, ne. Zapravo hoćeš reći da si to učinio zbog onog djeteta u tebi samom. Ovdje sam mogao vrištati i ponašati se kao totalna budala i još biti plaćen za to. U ovakvoj ulozi moraš otpustiti kočnice i ludirati se punom parom, ne moraš brinuti da ćeš u daljini začuti sirene 'glumačke policije'."

Na kraju odjavne špice filma ubačen je zabavni trenutak u kojem se Toymaker pretvara u Rockyja Balbou. "Kad sam došao na snimanje u Austin, mogao sam osjetiti da se Robertova ekipa pita što ja radim tamo. Oni su svi jedna velika sretna obitelj i nisu baš bili sigurni da ću se ja uklopiti. Želio sam im pokazati da nisam došao s boksačkim rukavicama, spreman na okršaj, pa sam se počeo zafrkavati na vlastiti račun. Ustanovio sam da to uvijek opusti ljude."
Zafrkanciju na stranu, Stallone zbilja ima gotov scenarij za šestog "Rockyja", kojem je dao radni naslov "Puncher's Chance": "Vjerujem da je zadnja stvar koju neka osoba u životu izgubi snaga udarca. Uvijek imaš taj jedan veliki udarac kojim možeš promijeniti svoju sudbinu. Kad ga više ne želiš zadati, to znači da je tvoj život dogurao do kraja. Filmovi o Rockyju uvijek su se u stvari više bavili životnim lekcijama nego boksom, pa se mogu vraćati tome liku dokle god još ima važnih lekcija koje on mora naučiti. Scenarij je potpuno završen, i sad je na MGM-u da odluče žele li ga snimiti. Ja zbilja želim vratiti Rockyja na ekran pa tražim klauzulu u ugovoru po kojoj to mogu i ako me MGM odbije."


- 14:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.02.2007., petak

- 14:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.02.2007., četvrtak

Sylvester and Jennifer

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
- 17:21 - Komentari (4) - Isprintaj - #

STARS TALK ABOUT ROCKY


- 16:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.02.2007., srijeda

ROCKY BALBOA - * Hrabrost * Poštenje * Vjera * Pobjeda *

Image Hosted by ImageShack.us

Naslov ovoga poste sve govori, tj. film Rocky Balboa šalje ljudima upravo sve te poruke!
Pogledao sam film prije nekoliko dana i mogu reći da je na mene ostavio snažan dojam. Stari dobri Rocky ostao je gotovo isti, dobar k'o kruh, pošten, marljiv, pomalo priglup i nespretan. Usput da ne zaboravim i sa pokojom borom na licu. wink
Kao prvo, moram spomenuti da mi se film ponajprije dojmio zbog vrijednosti poruke koje nosi u sebi. A to su: Vjera, poštenje, ljubav...
Tako prije meča Rockyu stari prijetelj čita riječi iz Biblije: Ne po snazi, ne po moći, već po njegovu duhu. Već smo pobijedili u našem Gospodinu Isusu Kristu.
Zanimljivo je da je baš prva scena serijala o Rockyu bila slika Isusa Krista!


Image Hosted by ImageShack.us

Također ima jedna rečenica koju sam zapamtio! Rocky u ringu dobiva snažne udarce od Dixona, već je na koljenima i gleda u smrt, tada se u flashbackovima počine sjećati svoje prošlosti sa preminulom Adrian i izgovara ove riječi: Što si ono rekao malom? Nije stvar u tome koliko jako udaraš već koliko te jako mogu udariti, a da nastaviš ići naprijed. Koliko možeš podnijeti, a i dalje ići naprijed.
Predivno rečeno!




Image Hosted by ImageShack.us

Mnogo sam filmova o super herojima gledao, ali lik Rockya Balboe izdvojio se od svih! On nije najjači, najbolji, a posebno mislim da nije najpametniji, ali je postigao da bude najbolji što može biti i to je poruka koja se provlači kroz cijeli film.
Stallone želi poručiti da Rocky može biti gotovo svatko, nisu potrebni božanski geni ni čarobni napitak, već samo čvrsta vjera i volja.
I sam je izjavio da ljudi uistinu trče njegovim stepenicama u potrazi za inspiracijom.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Pogledajte što glavni akter kaže o filmu i o Rockyu općenito!



Stallone o liku Rockya Balboe


Rocky Balboa - The Spirit of Sport


Rocky Balboa - The Love Story



Rocky Balboa - A Warrior Spirit Within


Rocky Balboa - Little Marie and Choices


Rocky Balboa - A Story of Redemption


Rocky Balboa - Strong Spirited, Humble Warrior


Rocky Balboa - A Father Figure

- 13:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.02.2007., utorak

Rocky Balboa at Everton FC


- 17:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sly autograph

Image Hosted by ImageShack.us
- 16:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
- 16:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.02.2007., ponedjeljak

Sly Pictures

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
- 12:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.02.2007., nedjelja

DELETED SCENE- MARIA FROM ROCKY V


- 16:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.02.2007., petak

Parodia Rocky IV


- 20:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Prosinac 2010 (4)
Lipanj 2010 (3)
Ožujak 2010 (4)
Studeni 2009 (2)
Kolovoz 2009 (4)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (2)
Prosinac 2008 (6)
Rujan 2008 (4)
Srpanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (11)
Travanj 2008 (8)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (10)
Siječanj 2008 (12)
Studeni 2007 (12)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (15)
Svibanj 2007 (28)
Travanj 2007 (36)
Ožujak 2007 (39)
Veljača 2007 (55)
Siječanj 2007 (9)