ponedjeljak, 19.12.2005.

"KOD VODJENJA LJUBAVI NAJVAZNIJE JE STRPLJENJE", kaze komarac podizuci stonoginu prvu nogu.




uletio pijetao jedan dan u kokosinjac a tamo pet kokosi sjedi na jajima. Zaletio se pijetao i pojebao 4 kokosi a petoj iscupao jedno pero i pobjegao van. Tako par dana za redom dok ga jedan dan nije zaustavila kokos kojoj je cupao perje i upita ga: Stani malo, zasto meni cupas perje a ostale koksi karas. Pijetao ce na to: Njih karam a tebe volim i tebe cu jebati golu.




Zasto slonica koluta ocima dok je slon jebe?
Broji litre !!!


Sve se životinje dogovorile da she srat na jeda kup u shumi.i tako jednog dana zeko jurisha po livadi kad njega uhvatila srachka.sila mu je a daleko je od hrpe.posere se on u prvi grm.Naleti medo.a zec svoja govna pokrije rukama.
medo:zeko shto to skrivash??
zeko:aaaa
iiima..ima...imam ..hmmm...ulovio sam leptira
medo:pokaži mi ga
zeko:ali..pobjechi che mi
medo:pokaži mi ga ili chu te razbit
i zeko ne voljko skine ruke sa svojih govana
medo:(zaprepashten)
uuuuuuu al ti se isra...



Dobila lija menstruaciju,iduci sumom naidje na zeku, nakon sto ga je uhvatila zaveze ga oko pi... umjesto uloska. I nakon 7 dana ga baci. Jadni zeko uteche u rupu i citav mjesech dana se lijechio, medjutim kako je znao kada lija ima menstruaciju nije izlazio do sedam dana poslije. Cim je izasao ispred jame naidje na vrapca-citav u krvi. Pa sto ti je, upita ga? Na sto mu vrabac odgovori-glupachi je netko rekao da su sa krilcima bolji.



Ide zeko sumom i upadne u jamu, skace lijevo, skace desno al izaci ne moze. Nakon pola sata upada i lija-ni ona ne moze da izadje, osvrne se vidi zeku i kaze: ' a bar ce bit nesto za pojesti '. Za pola sata upada i vuk ni on ne moze vani,osvrne se i vidi zeca i liju i kaze ' e bit ce nesto za pojest a bome i nesto za pojebat. Kadli iznenanda upadne medo ,ni on ne moze vani te vidjevsi onu skupinu u jami rece: e bit ce stogod za pojesti, ima nesto i za pojebat a bome ce netko i po picki da dobije.



-Sto ispadne kad se pare njemacki ovcar i pudlica?
-Ispadnu pudlici oci!




mladi medo htio tući zeca al nema razlog za to pa pita starog medu nek mu savjetuje,kaže stari pa pitaj ga jel ima kapu a on je sigurno neće imati pa ga izdegeneči. dođe medvjed do zeke i pita zeko :imaš kapu,kaže zeko a medo cipelarku.medu opet uhvati želja da tuće zeku pa opet kod starog po savjet, kaže stari:pitaj ga jel ima cigare ,on neće imat pa udri,al zeko je to presluškivo i protrči on do kioska i kupi cigare.dođe medo kaže:zec gdje su cigarete, a zec sav sretan pokaže ih al se medo brzo snašo i kaže a gdje ti je kapa pa udri



Pichi vuk po sumsom putu na svom motoru
kad iz sume istrci Crvenkapica i pocne vikati:
-"Vuce, vuce...."
-"Ma kurac vuce, zar ne vidis da trokira..."




Idu mravi tuci slona.I sad se njih gomila popne na slona,ali se on otrese te svi padnu dolje osim malog Viktora!-nato ce ovi ostali mravi sto su pali-ZGAZI GA VIKTORE,ZGAZI GA VIKTORE!!!




sto nastane kad zec jebe konja-ZEKONJA


Uci zeko maloga zeca
kako da pisa
prvo:otkopcaj slic
drugo:izvadi ga
trece:povuci kozicu
cetvrto:pisaj
peto:protresi ga
sesto:navuci kozicu
sedmo:stavi ga unutra
osmo:zakopcaj slic
Sada ti probaj zekane mali
Mali zeko krece
123636363636

Razgovaraju dve ovce filozofi i jedna pita drugu: "Jel verujes ti u zivot posle Bajrama?"



Isli tata i sin zec u šumu, dok je mama kuhala ručak.nakon pola sata vrate se tata i sin.Tata sav posrani a sin sav poscani.Mama ih pita di ste dovraga bili? A sin kaže:MAMA DA SI TI VIDLA , KAKO SI MADVJED S TATOM BRIŠE GUZICU I TI BI SE POPIŠALA OD SMIJEHA!

| 15:03 | Komentari (0) | Isprintaj | # |

<< Arhiva >>