Google
Search WWW Search rockandroll2.blog.hr
Blog o svemu pomalo

Blog o svemu pomalo

06.01.2006., petak

myspace



myspace

images for blogs




- 10:27 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (6) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

05.01.2006., četvrtak

Ljubavne pjesme

Meni, dakako najdraže. Ali ne trebaju nužno biti uglazbljene. Kroz poeziju u književnosti ( pa pomalo i kroz prozu) mogu opisati cijeli svoj život, sve svoje snove, svaki svoj dan... kao neki dnevnik... samo što ga svi čitaju...
slaganjem ljubavnih stihova osjećam se kao da lebdim u svom životu. padne tu i koja suza zbog svega što mi se dogodilo, zbog svih mojih ljubavi, zbog sve moje tuge...
ljubav je i najčešća tema mojih pjesama.... i većinom su tužne...pune suza...žalosti...
a ponekad se tu i nađe neka vesela pjesma o dolasku novog godišnjeg doba...ali opet u nekom drugom smislu tužna...
jednostavno se ne mogu riješiti sve te tuge... iako se pred drugima ponašam kao da je sve u redu...









- 20:04 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (2) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

31.12.2005., subota

Glazba

US 5


Grupa koja je, unatoč glasinama da su se na sceni pojavili samo zato jer super izgledaju, napravila velike uspjehe hitom ˝Maria˝. Čim su pustili tu pjesmu ˝u promet˝ već nakon nekoliko dana našla se na 1. mjestu svih ljestvica. Sve su cure (po običaju) poludjele za njima, pa se čak u časopisu (Mislim u OK!-u) izdala anketa koji je od članova najzgodniji. Sa 63% glasova pobjedio je Richie. No, s njima se dogodilo kao i sa svim novim grupama: nakon par tjedana ludovanja, svi su poludjeli za Tokio Hotelom. no neki su im i ostali vjerni!

- 13:02 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (1) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

27.12.2005., utorak

Green Day

Grupa Green Day ove godine popravila se novim albumom ˝American Idiot˝ pa je tako možemo svrstati među prvih 3 na top ljestvici. Broj slušatelja GD-a također se ˝podigao˝. Nadam se da će tako nastaviti i iduće godine. Spotovi su im totalno ludi, kao i pjesme. Bilo je i tjedana kad su neke njihove pjesme kao npr. Wake me up, when september ends bile na prvom mjestu na ljestvici!!!




Free Image Hosting at www.ImageShack.us







- 19:59 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (0) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

26.12.2005., ponedjeljak

Evo malo download linkova samo za vas!!!

Madonna-Hung up
Alanis Morisette-Crazy
Craig David-Don´t love you no more (I´m sorry)
U2-All because of you
The Rolling Stones-Rain Fall Down
Shakira-Don´t Bother
WESTLIFE-You raise me up

- 10:56 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (1) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

25.12.2005., nedjelja

Sretan Božić

Dakako, najsretniji dan u godini, ne dopustite da vas netko ( nešto ) naljuti i da se ne osjećate dobro!!
ako vam je dosadno zabavite se!
pričekajte malo i uživajte u čitanju bloga uz Green Day-American Idiot


- 12:21 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (2) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

19.12.2005., ponedjeljak

Nirvana

Do 1992. Michael Jackson je već desetljeće suvereno vladao svijetom pop-glazbe i top-ljestvicama, pa je jedno od većih glazbenih iznenađenja iz toga doba bilo kad je alternativni bend Nirvana skinuo s broja jedan ljestvica albuma Jacskonov dugoočekivani album Dangerous.

Alternativa je dotad bila mješavina raznih čudnih stilova, osuđena na izoliranost, male etikete, širenje iz ruke u ruku te potpuno nepoznata i nedostupna širim masama, a kamoli top-ljestvicama popularnosti. Nirvana je kao alternativni bend predstavljala potpunu suprotnost svijetu Michaela Jacksona i kad je s broja jedan skinula kralja popa to je označilo početak potpuno drugačijeg svijeta glazbe i zauvijek promijenilo opće shvaćanje mainstreama.

Tog 8. 4. 1994. godine rumunjsko-francuski filozof Emil Cioran napunio je osamdeset dvije godine. Bio je u Parizu, gradu u kojem je dvadeset tri godine ranije umro jedan dvadesetsedmogodišnjak - Jim Morrison. Emil Cioran je jednom napisao: "Nirvanu uspoređuju sa ogledalom koje više ne odražava nikakav predmet. Dakle, sa zauvijek čistim, zauvijek neupotrebljivim ogledalom." Tog osmog travnja na drugoj strani Atlantika umro je drugi dvadesetsedmogodišnjak - Kurt Cobain, pjevač grupe Nirvana, čiji lik nijedno ogledalo neće nikad više odraziti
U jednom svom eseju mladi hrvatski povjesničar i pisac Stanko Andrić ističe kako je za njega Borgesova smrt predstavljala prvi nestanak "kapitalnog suvremenika čiji je rad sa zanimanjem pratio ili pokušavao pratiti".

- 18:54 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (3) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

16.12.2005., petak

Craig David

Craig David ( službeni web )je jedan od najuspješnijih britanskih r & B glazbenika, a dosad je prodao oko 13 milijuna albuma. Nedavno je završio i svoj treći album „The Story Goes...“ na kojem je radio i njegov dugogodišnji suradnik Mark Hill.
Posebno mi se sviđa njegova pjesma ˝Don´t love you no more (I´m sorry)
TEKST MOŽETE PROČITATI SA STRANE.


- 20:02 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (3) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

THE ROLLING STONES


The Rolling Stones je britanska rock grupa koja je postala poznata u 60-ima, a djeluje i danas. Kao i mnoge britanske rock grupe nastala je pod utjecajem američkog bluesa i ranog rock'n'rolla. Sredinom 60-ih su bili, nakon Beatlesa, drugi najpopularniji band u svijetu. Bili su poznati i kao pobunjenički band, s imageom loših dečkiju. Od početaka ih se povezivalo s drogom i alkoholom. Početna postava The Rolling Stonesa bila je: Bill Wyman, Brian Jones, Charlie Watts, Keith Richards i naravno legendarni Mick Jagger. Originalna postava mijenala se mnogo puta, ali su od 1961. pa do danas u njoj prisutni Mick Jagger, Keith Richards i Charlie Watts. Od 1975. s njima na gitari svira i Ron Wood.
Do sada su u Hrvatskoj održana dva koncerta The Rolling Stonesa – 1976. i 1998. Na posljednjem velikom koncertu na zagrebačkom hipodromu, dijelu turneje Bridges to Babylon, skupilo se oko 95.000 ljudi i to je bio jedan od najvećih koncerata održanih u našim krajevima

- 20:01 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (1) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

ovako...

Krenut ćemo od grupe

THE BLACK EYED PEAS!!!

Moram priznati da me put Black Eyed Peas od njihovih početaka do danas prilično začuđuje. Bez srama i iskreno mogu priznati da su prva dva BEP albuma vrlo dobra. Drugi je možda malo ljigaviji, ali i dalje stojim iza tvrdnje da se radi o dobrom plesnom hip-hopu s osvještenom notom. Onda je došao taj prekretnički treći. Doveli su onu antipatičnu ženu u bend, počeli su pjesme glupo nazivati, imali su onaj ne-hit s Justinom (ne razumijem kako je ta dosadna pjesma bez refrena mogla biti hit, bez obzira na ljepotana) i kad preletim pogledom po spotovima, zaključujem da su postali cirkusanti. Oni njihovi spotovi, boje, skakanje i plesanje, meni je to odlično za cirkus Kolorado, ali za bend je glupo. I ne muči me toliko to kako su oni shvatili svoju ulogu crnačkih glazbenika u američkom društvu nego su mi jednostavno bili glupi i ružni. Vrhunac retardacije je bio kad su svoju šašavu i baš zgodnu pjesmu 'Let's Get Retarded' preimenovali u 'Let's Get It Started'. Kolika budala moraš biti da misliš da je takav izraz nekome uvredljiv? Jasna je stvar da nisu mislili doslovce "retardiran" nego je to odlična (meta)fora za zabavljanje u doba kad se rijetko tko sjetio ičeg drugog osim "idemo se zabavljati". Oni smisle, i onda povuku riječ. Pih! Dakle, kad su posve izgubili kičmu, napravili sve da nam se uguze i postali klovnovi eto nam novog albuma.
Recept je na 'Monkey Business' očekivan - dobili su Justina još jednom, mada ovaj skoro ništa ne radi. Za neodlučne starije kupce imaju Jamesa Browna i Stinga (pobogu!), a album otvaraju preistrošenom temom na trubi iz Pulp Fiction. Ali, naravno da se nađe dijelova zbog kojih album vrijedi preslušavati, kao i 'Elephunk'. Bend je sada i vidno manje hip-hoperski, a puno više… nekakav plesni pop. Recimo da su puno bliže Gwen Stefani nego 'Bridging The Gap'.

Apsolutno je jasno da Black Eyed Peas izdaju ovaj album samo zato što su tek kod prošlog postali poznati pa moraju iskoristiti situaciju i objaviti još jedan da pukupe te milijune što im se nude. Pokupit će ih i onda će vjerojatno uslijediti duga diskografska pauza ovog najgoreg koncertnog benda i jednog koji je općenito prešao dugi put na ljestvici kvalitete




Free Image Hosting at www.ImageShack.us






- 20:00 - Kritike nisu dopuštene ha ha ha (0) - Napiši na papir pa baci u smeće - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
kao što i naziv bloga kaže: o svemu pomalo...
Volim te
O tebi razmišljam
Lažeš mi da me ne voliš
I znaj
Mislim na tebe

Tako je lijepo kad si kraj mene
E pa: volim te!!!




www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws