robybaggiova kolumna :s

09.08.2005., utorak

Uvod u sezonu 2005/2006

Šine, razbit ćemo ih ko bugarsku skupštinu! Sezona je počela obećavajuće, barem što se tiče zanimljivosti. Ćiroklecijan se pojavio u Hajduku i odmah počeo sa standardnim parolama tipa "umrijet ću na klupi Hajduka", "imam ponudu za Kranjčara od 10 milijuna eura" ili "Debrecen je ono što sam i slutio, možda i najjača momčad u Europi". Sa njim nikad dosadno, ali ovo ljeto će pamtiti dok je živ. A bogami će ga pamtiti i cijeli Split. Glatkih 8:0 za Debrecen u dvije utakmice u kojima Hajduk nije odigrao NIŠTA. Pošto navijam za Dinamo ne mogu ne reći - drago mi je. Neki seru neke domoljubne spike poput "treba navijati za sve naše klubove kada igraju u Europi", ali pomoći si ne mogu. Ne volim Hajduka koliko volim Dinama. Tako je bilo i bit će. O domaćem nogometu za sada više ni slova (unatoč solidnom početku Dinama) jer to ne zaslužuju.

Za 10-ak dana konačno dolazi i taj Brazil. Naravno, ljudima koji su davali u prosjeku 600 kuna za karte nisu najavlili da glavna zvijezda (Ronaldinho) neće doći, ali su im pare uredno uzeli. Karte nisam kupio i neću. Neka kradu nekog drugog, izgleda da debila ima i previše. Pijani Cico već je počeo sa najavama "Brazil je jak, ali mi nismo ništa slabiji" - ma nemoj Cico, tko je svjetski, južnoamerički i konfederalni prvak? Brazil ili Hrvatska? Od čovjeka koji tvrdi da je Niko hrvatski Zidane to sam i očekivao, ali svejedno sam iznenađen bahatošću. Mora da se dosta pije ovih dana, vruće je. rolleyes

Strane nogometne lige polako počinju sa novm sezonom, počeli su već Švabe i Francuzi, a i Englezi su odigrali superkup. Utakmica Chelsea-Arsenal je jedna od dosadnijih u zadnje vrijeme, ali to i ne treba čuditi. Chelsea igra dosadno, a Arsenal je nikakav čim se zatvori Henrya. Prognoza za sljedeću sezonu je identična upravo završenoj: 1. Chelsea 2. Arsenal 3. ManUtd. Najpredvidljivija liga od svih bit će riješena već u 4. mjesecu, ako ne i prije. O ostalim ligama više kada na televiziji nešto i vidim jer i nema neke ponude, bar za sada.
- 17:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Dakle...Oni koji me s foruma znaju reći će da sam pomalo tvrdolglavo i čudno stvorenje koje gotovo uvijek mišljenjem ide kontra većine. I kad razmislim bolje, u pravu su. Ovaj blog koristim isključivo za svoje viđenje nogometnih zbivanja, a tu i tamo će uletjeti i nešto drugo.

Linkovi

Misao vodilja...

Ako misliš pobijediti, svakako ne smiješ izgubiti.

T.N.T. forever.