RK Ogulin @ web

21.03.2010., nedjelja

Poraz u Bujama

RK Buje 53: RK Ogulin 36-27 (15:14)

Šta reæ o jednom od najtežem gostovanju u sezoni.Buje 53 ekipa koja kod kuæe ne gubi bodove, ekipa koja lovi vrh (a trenutno ga i ima), ekipa koja zna što hoæe...pobjedu.

Htjeli smo i mi pobjedu.Znali smo da neæe bit lako i da trunka sreæe može rješit dvoboj.Krenuli smo oprezno u susret te igrali gol za golom s domaæinima kad dolazi ona trunka "sreæe" u našem sluèaju nesreæe. Osma minuta utkamice Luka Cindriæ je out.Najèešæa rukometna ozljeda udaljila ga je s terena a mi smo morali dalje.Borili smo se i davali maksimum.Imali smo i prednosti 11:12 i 13:14 ali domaæi na poluvrijeme odlaze sa plus jedan (15:14).

Drugi dio nastavili smo jednakim tempom.Opet se igra gol za golom a i mi opet vodimo 19:20.Tad veæ postaje dosta nervoze na terenu s obe strane. Frcala su iskljuèenja što kod jednih što kod drugih ali taj period ipak iskusniji domaæini bolje iskorištavaju te se prvi put odvajaju na 3 razlike (25:22). Ponovno smo stizali rezultat te došli do 27:24 kada pucaju konci naše igre u napadu te od 48.minute smo bili neprepoznatljivi što su Buježi iskoristili te povisili prednost na taa nedostinih 31:24.Razdoblje igre u kojoj jednostavno nismo pronašli rješenje za postizanje pogodtka.Nakon tog djela u posljednjih 5 minuta domaæi su s lakoæom postizali golove te uz odliènu publiku uèvrstili pobjedu i vrh tablice.

Još jednom èestitka ekipi Buja ali ostaje velika žal za ranom ozljedom Cindriæa koji je mogao biti jedan od faktora promjene stanja na terenu. Ovim putem želimo mu što brži oporavak a mi se nadamo pobjedi u iduæem kolu kada u Ogulin stiže Mladi Rudar.
- 14:18 - Komentiraj (anonimni postovi se brišu i prijavljuju na abuse) (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>