Return of ALTEREGO

ponedjeljak, 25.05.2009.

Tony Cetinski, the Car

Arena, zwei mal zaredom, 23. i 24. svibanj

Hja, što reći? Ja sam bila na subotnjem koncertu i da sam mogla išla bi i na drugi. Toliko za uvod.
Osobno sam bila jako sretna (kao da radim u Tonyevom managementu ili PR-u) kada sam na jumbo plakatima vidjela da je prvi koncert rasprodan onako poput Ptice Trkačice. Ako može Zdravko Čolić (a njega ću još ovdje spominjati), Mišo i ne dao Bog, Lepa Brena, rasprodati Arenu, ako je itko zaslužio isto - a to je Tony Cetinski.
"Malac" je oduvijek znao pjevati i imao ono nešto, mene je osobno kupio s "23. prosinac", a sada je konačno ono što je već postigao Gibonni od onih koji kao spadaju u našu - pogrešno nazvano - estradu. Ako su oni estrada onda sam ja Madonna.
Kopala sam neki dan po svojim starim prilozima koje radim u magazinu T3 i izvukla iz naftalina moju recenziju koncerta "Karlovačko Live" iz prosinca 2006. i nastup Tonya: dakle samo se mogu samozadovoljno smijuljiti sada, a to sam već radila i nakon što je Tony lani poharao Arenu u Puli:




OK, sad ćemo hvalospjeve ostaviti po strani i primiti se seckanja koncerta.

Onaj tko je bio u pulskoj Areni onda zna da je koncert bio maltene identičan u smislu pozrnice, scenografije, repertoara, te su tako ovi koncerti bili svojevrstan dejavu.
Otvorenje je bilo vrlo kreativno. Krenuli smo na put "Furia tourom" iliti avionom u glazbena bespuća. Very cool.


Nemam pojma koja je bila prva stvar koju je Tony pjevao, zadubila sam se u fotkanje - javite mi vi.



U svakom slučaju se Tony isprsio, uživio i guštao. I ja bi s 20 hiljada i još 20 koji me čekaju dan kasnije...


Pozornica je bila velebna, znamo već da takvu imaju sve žive svjetske zvijezde. I Zdravko Čolić je imao nešto slično, prvo sam mislila da je identična, pa sam išla gledati fotke, jao to je stvarno par klasa razlike.


Na moju najdražu "23. prosinac", Tony je zamolio sve da upale svjetla na mobitelima i ostalim priručnim svjetilima, sjeo za klavir i emotivno smo se sjetili svih njegovih poznatih prijatelja kojih više nema.




Klinci mandolinci koji to nikako više nisu, i nije mi jasno zašto ih tako zovemo kada pričamo o showovima "Hrvatska traži zvijezdu" i "Story Supernova"- možda zato što si ni u ludilu ne možemo zamisliti da bi se netko poput Susan Boyle uopće prijavio i dospio dalje od žirijevskog eliminacijskog kruga u nas. Za nas je to "za klince" - evo ja ipak nemam godina ko Susan Boyle, ali bogami nemam se kamo prijaviti da postanem zvijezda, možda da se udam za Britanca pa da se javim u njihov show? :-))

S nama su na koncertu vjerujem pune duše i srca bili: Bojan Jambrošić, Matej Miličić, Zoran Mišić, Barbara Dautović i Nikolina Kovačević, a bez bolesne Carle Belovari (šteta šteta!) - ipak Matej, koji je upao umjesto Carle bio je neočekivano sigurna glasa i mislim da Tonyu ne može biti žao što je nastupio. Općenito bila sam s "klincima" zadivljena: iako nije bio super zvuk tamo gdje sam bila, činilo mi se da nitko nije isfalšao, dapače bili su vrlo sigurni dok su pjevali "Nek’ te zagrli netko sretniji” i eto tko ne prati "HTZ" nek zna da imamo vrhunske mlade snage koji će nadam se poharati "estradu" više nego što je to napravila ekipa u kojoj je Natali Dizdar ostala jedina svijetla točka.
Moram spomenuti i legendu showa, Mile Drmića koji će sada postati zvijezda samo radi toga što je bio grozan na audiciji, ali je bio tako smiješan i simpa da ga je i Tony pozvao da se pridruži svima na koncertu. Na video zidu su puštali snimku njegove audicije i cijela se Arena tresla od smijeha, a on sam nije mogao vjerovati što gleda. Na kraju je pobrao i ogroman pljesak, kao i Zoran Mišić koji je očigledno budući pobjednik showa.




I dalje je sve išlo prema "voznom redu"- sve je to bilo predobro, ali meni već viđeno. Da, bilo je padova u dinamici koncerta ali samo zato što nisu sve Tonyeve pjesme vrhunska klasa (a kome su pobogu?). Moja jedina zamjerka koncertu odnosila se baš na setlistu, jer mi se čini da je bilo previše brzih pjesama i to onih prosječnijih kao da se išlo da bude koncert nabrijan do balčaka od prve do zadnje minute, a daleko premalo je bilo sporih dijelova, pa su tako "23.prosinac" i vrsno izvedena "Caruso" ("koja ježi kožu i nakon što se dojmovi slegnu") bile maltene jedine spore pjesme a to je u koncertu od dva i pola sata ipak premalo. Meni barem.








I opet malo gostiju, Tony je odlučio dati priliku mladima pa je tako pozvao i Silvia Štrukleca, malca koji je briljirao u kvizu "Ne zaboravi stihove" i koji evidentno nije imao nikakvu tremu, ali je imao šarma.


Malo "smo" se vozili i Seagwayem po pozornici. I to vrlo spretno, moram reći. Ja bi opala ko kruška već na prvom krugu.


I moram spomenuti dosadnjakoviće paparazze. Je, imaju i oni fotoaparat u rukama kao i ja i reklo bi se, da smo kolege, e ali nismo, ja ne maltretiram ljude slikajući im gaće dok su na weceju. Ovaj napornjak je dok su svi gledali u pozornicu i zabavljali se, gledao po dvorani gdje je koja poznata osoba i blicao. Da sam ja bila redar izbacila bi ga van. I toliko se zanio u fotkanje mislim Ivone Brnelić u loži (koja je osmislila koreografiju plesačica) da uopće nije shvatio da smo i ja i moj kolega do mene slikali njega i to također blicali a stajao je od nas dva metra. I to da nije blicao jednom-dvaput. Nego je opalio rafalnu paljbu. Pa "kolega" koliko možeš biti tup??
I da ne mislite da je blicanje profi aparatima blješćić vaših komercijalnih aparata koje nosite u džepu.


I na kraju, malo o plesačicama. Vrhunski nivo u svakom pogledu, da su još malo bile ujednačenije bilo bi bolje. Vidi se da ih je "sredila" Ivona, a ako itko zna - zna ona. Za neznalice: Ivona Brnelić je plesala u grupi nekoliko godina s velikom Tinom Turner a to je referenca do neba. Styling je ako sam dobro shvatila svima radio Viktor Drago, pa eto ti paketa!
I sada bih najradije poslala snimku Tonyevog koncerta Zdravku Čoliću pa neka vidi kako se to radi s koreografijom i stylingom koja nije iz drugog svjetskog rata. Evo usporedite i sami, pa recite jesam li u pravu: Post o Čoliću




I poslije kraja krajeva i fenomenalnog osjećaja nakon koncerta, odlučismo pričekati Tonya da se malo odmori i da se dođe podružiti s fanovima, kao što vidite, njegov smiješak dovoljno govori.


S ovom malom "fanicom" zatvaram ovaj post, curičak mu je poklonio papirnati cvijetić pa se Tony skroz raznježio.


Eh. Da mi je znati bi li neka od veliki stranih produkcijskih i izdavačkih kuća mogla imati petlje i Tonya gurnuti na međunarodnu scenu, u njega ne sumnjam, a Robbie Williams bi se mogao zabrinuti. Pretpostavljam da bi nakon toga porasla potrošnja droga i opijata koje koristi, vjerojatno bi pao u bed :-))

Sad vas ostavljam do kraja tjedna kada slijedi izvještaj s AC/DC jedino ne znam kako nabaviti fotke....


25.05.2009. u 14:23 • 11 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.05.2009.

Film: "U Vrtlogu igre"



Imam dojam da svi zločesti dečki Hollywooda, osim karizme, imaju još nešto zajedničko: svaki im je slijedeći film najmanje vrlo dobar, a uglavnom su vanserijski.
Pa tako i filmovi Russela Crowa.
Čak i kad vas film ne oduševi sasvim, ne možete mu poreći kvalitetu. Napeti triler o kongresmenu i novinaru upletenima u dva naizgled nepovezana slučaja brutalnih ubojstava - „U vrtlogu igre“ spada u one A lige. Režiser Kevin Macdonald, koji potpisuje također vanserijski „Posljednji škotski kralj“, odradio je takav posao da si prikovan dva i kusur sata u stolicu i jedva čekaš da se film rasplete.
Russel je u ulozi upornog, inteligentnog i pomalo nesretnog reportera Cal McCaffreya, ali interesantiju rolu ima ljepuškasti Ben Affleck koji se neočekivano dobro i uvjerljivo snašao u sjajnoj ulozi šarmantnog kongresmena Stephena Collinsa koji se pravično bori protiv monopola i korupcije u odboru za nadzor troškova Ministarstva obrane, no na kraju nas sve iznenadi.
Da vam ne kvarim film otkrivajući pojedinosti sadržaja, kada se tajne počinju polako razmotavati – dobijete neočekivano. Za razliku od većine trilera, ovaj ima i dosta predstavnica ženskoga spola i to u poprlično jakim ulogama: Robin Penn Wright je nesređena Collinsova supruga s tajnom, nježna Rachel McAdams je angažirana reporterka–početnica online izdanja časopisa koju Cal najprije neozbiljno shvaća, no na kraju je prihvati posve ravnopravno, dapače i više od toga – iako se među njima, neočekivano, ne razvije nikakava romantična priča. I dijamant na kraju: svijetli i kada nema veliku rolu – Helen Mirren koja sama svojom sugestivnom pojavom učini svaku ulogu dojmljivom, pa tako i ovu urednice časopisa.

Čista petica filmu!

14.05.2009. u 11:46 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.05.2009.

Što nas još sve čeka od koncerata....



Da, definitivno je Hrvatska postala meka svjetskim glazbenim zvijezdama.
Kako drugačije objasniti da svaki puta počinjem tekst najava u "T3" magazinu s novim velikim imenima koje su upravo potvrđene? Evo, slušamo svi tračeriju da i Britney Spears ne želi zaostajati za Beyonce...
Ma imamo li mi što protiv? NEMAMO!

Festivali su posložili line-upove, no jedan je radi krize i pomanjkanja novaca otpao - MUF :-(
Veliki nemaju tih problema, pa uz opširnije detalje za T-mobile InMusic festival i Rokaj Fest koje možete pročitati niže - najavljujem i Harteru u Rijeci s Klaxonsima i još nekim bendovima, jednodnevni Radar festival 12.7. koji se je očito ustalio u Varaždinu, a ugošćuje staru gardu izvođača - uz našeg stalnog gosta Carlosa Santanu dolazi i legendardni Eric Bourdon i The Animals - ako nemate pojma tko su oni, pitajte tatu i mamu, vama će vjerojatno biti pomalo dosadni, ali tako ih možete navući da svi zajedno odete i da vam plate kartu :-)



Histria Festival je u biti nešto što traje preko ljeta u Puli, s najrazbovrsnijim programo: klasika, opera, baleti, pop i rock. Ja ću potegnut u Pulu za sir Eltona Johna 8.7. jer ga još nikad nisam uživo gledala iako je već olinjali gay s kojeg više vidim kao domaćicu s krpom za brisanje prašine u ruci negoli vrsnog hitmejkera i izvođača. Od zanimljivijih za pop rock publiku je na Histrii još Michael Bolton, 12.7.

Pula, ali van festivalskog programa ima na programu irsku kontroverznu pjevačicu, ćelavicu Sinead O'Connor 24.6. koja se onomad bunila protiv Pape, a potpisuje najbolju interpretaciju "Nothing compares to you" od Princa ikada otpjevanu. Sinead će imati dva nastupa u organizaciji PHD Udruge, drugi je u biti dva ranije 22.6. u Ljubljani kome je bliže (ulaznice: www.eventim.si), a na oba koncerta su posebni gosti Vava & Urban.


Još jedno veliko ime je friško potvrđeno - dolazi nam u studenom Massive Attack. Gdje sve nije njihova muzika to je naprosto nevjerojatno. Evo unutar tjedan dana sam nešto malo gledala telku, neke filmove, serije i svako malo evo u podlozi neka Massive Attack stvar. Idite na koncert ako ništa drugo onda da saznate koliko njihovu muziku svugdje slušate a da o tome pojma nemate.


No, po datumu najbliže, a potvrđeno tek nedavno pa vidim da nema neke velike reklame oko koncerta, stiže nam r'n'b vrsna pjevačica, također pomalo kontroverzna Macy Gray, kojoj su seks i droga jednako bitni kao i njena muzika, a stigla je već napraviti troje djece. Al' je hiperaktivna! Macy doduše nema novi album ali ne sumnjamo u vrhunski koncert u Lisinskome.


Vrlo zanimljiva predstava “Kodo“ japanskih bubnjara održati će se u Ciboninoj dvorani 3.6. To su predstave kojih ima nekoliko sličnih ("Za Onkedoza" na primjer), pa ako ste vidjeli jednu, najvjerojatnije ste vidjeli i ostale, ali su vrlo atraktivne.

Domaću poslasticu u duplikatu priredit će nam, sigurni smo, Tony Cetinski, friško ovjenčan Porinom, koji je u stilu svjetskih zvijezda brzinski rasprodao prvi koncert u zagrebačkoj Areni 23.5. pa je dodan još jedan dan kasnije. A kako je očito da je sve popularniji kako se "Hrvatska traži zvijezdu" bliži kraju. Ja nemam ništa protiv, Tony spada skup s Gibonnijem u svjetsku ligu. I da znate, njegova pozornica nije iznajmljena, nego je HR proizvod (od Lite-proma iz Zagreba) - nek se zna da nismo mi Hrvati banane!!

To sve da se utješite ukoliko ste definitivno ostali bez karata za Depeche Mode. Ne znam što bi vam drugo rekla nego da igrate Tuborgovu nagradu igru ili tražite oglase gdje se preprodaju karte na forumu.hr ili u Oglasniku. Ako ste voljni iskeširati hrpu love, to jest.
Nedavno sam dobila novi DM album u ruke i nije me se nešto dojmio, ali nije me se dojmio ni novi album od U2 pa svejedno idemo s velikim nestrpljenjem na koncerte. Možda je bolje dat nešto više para za ulaznicu nego kupiti album.

Nešto je novih karata dodano za koncert AC/DC-a u Beogradu, znam da je daleko ali nam je još uvijek jeftinije nego u Beč, koji je preskup u svakom pogledu.
Ali zato nam doma dolazi Slipknot i Killswitch Engage, te Disturbed. Tako da se hard heavy rock ekipa ne može žaliti da su zakinuti.

Ako tome dodamo upravo premješteni koncerti Limp Bizkita iz Zagreba u novu Arenu u Varaždinu, 20.6. to je posve odlična ponuda. Limp Bizkit dolaze malčice prekasno jer nisu uopće aktualni, no to je ipak odličan bend pa nadajmo se da su samo privremeno nezanimljivi.


Znam da dežela nije trenutno jako popularna, ali preko grane su u Ljubljani osim Sinead i Lenny Kravitz koga ako niste gledali lani u Zadru, preporučam da odete u LJ jer je koncert bio odličan. U LJ je i posljednji zajednički koncert Simply Reda, što će biti soul poslastica, a 7.6. nastupaju The Killers, što ne biste trebali propustiti (ulaznice na: www.eventim.si).

Neka ovo bude odličan uvod u dugo, toplo, glazbeno ljeto...



24.- 25.6. T-Mobile INmusic festival
Otok hrvatske mladeži Jarun, Zagreb

Festival se malo preimenovao, recesija ili nešto drugo nagnala je VIP da se povuče kao sponzor, a to je Tmobile jedva dočekao. Toplo se nadamo da ove godine oluje neće uništiti festival i da će pristup lokaciji biti ipak malo bolje organiziran. Sve ostalo je već tu. Sjajni izvođači: Kraftwerk, Franz Ferdinand, Anthrax, Moby, Lily Allen, N*E*R*D... na dva stagea Nokia i Tuborg, koji je iznimno aktivan ove godine. Moramo spomenuti i da je u sklopu ovog festivala i nastup benda iz prve lige Artic Monkeysa, ali na Prokurativama u Splitu, 7.srpnja, tako da Split ipak neće ovo ljeto biti zakinut za svjetskog izvođača. Ulaznice za festival možete nabaviti i preko sistema Ticketpro, a detalje o festivalu na www.t-mobileinmusicfestival.com.



3.-5.7. Rokaj Fest 2009.
Otok hrvatske mladeži Jarun, Zagreb

Jako se veselimo novom izdanju Rokaj Festa, jer ako bude, a tako izgleda, barem jednako dobar kao lani...mmmm. Trodnevni najveći domaći open air festival okupit će ponovo interesantna imena, a među njma su: američki hvaljeni Razorlight, konačno i Primal Scream, naša perjanica Hladno Pivo i dr. I ove godine će ponovo biti organiziran kamp na Jarunu, te sporedni festival demo bendova iDemo. Karte možete kupiti preko sistema Eventim, a više o festivalu na www.rokajfest.com.

11.05.2009. u 10:55 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Komentari da/ne?

CLICK on the UK flag or HERE - returnofalterego.tumblr.com for English version!!

blogging... music, text & photo...


© copyright by Anastazija Vržina, 2005-2014.
Sva prava pridržana/ All rights reserved.


Sav sadržaj na ovom blogu autorski je zaštićen, stoga tražite dozvolu za korištenje il' će bit frke.

službene stranice/ official pages:
Anastazija's Official Site
Anastazija's Twitter
Anastazija's YouTube video Channel

čitajte me i na:
venia-mag.net
cmar-net
ravnododna.com
BLOG.HR

Mailto: CLICK here!



pretraživanje returnofalterego.blog
Loading


najava događanja - koncerti

srpanj 2014
01.07. Neurosis, Zagreb, Jedinstvo
03.07. TOP GEAR, Zagreb
09.07. Metallica, Alice In Chains, COB Beč, Krieau
09.07. John Fogerty, Piazza Unita Trieste
10.7-13.7. Masters Of Rock, Vizovice, Češka
10.-13.7. EXIT festival, Novi Sad
15.07. Deep Purple + Gibonni, Zadar, Jazine
15.07. Hugh Laurie, Zagreb, Šalata
17.07. Deep Purple + Gibonni, Ljubljana, Križanke
17.-.19.07. Medvedgradske glazbene večeri, Zagreb, Medvedgrad
18.07. Scorpions, Piazza sul Brenta Padova
20.-26.7. Metaldays Tolmin, Slovenia
23.7.2014. Neil Young, Beč, Austria

kolovoz 2014
01.-2.8. Seerock Graz, Graz Austria
01.8. Joss Stone, Pula, Arena
01.-3.8. Schengenfest (HIM, 2Cellos, Morcheeba, Kiril Džajkovski), Slovenija, Vinica Bela Krajica
02.8. Status Quo, Pula, Arena
02.8. The National, Superuho festival Šibenil
03.-5.8. SuperUho Festival (The National / Fuck Buttons / Black Lips / Repetitor / Punčke / Bernays Propaganda...), Šibenik
06.-9.8. Brutal Assault, Jaromer, Češka
11.-18.8. Sziget festival, Budimpešta Mađarska
12.8. Zaz, Zadar
14.-16.8. Sabaton Open Air, Falun, Švedska

rujan 2014.
04.9. Editors, Zagreb, Tvornice kulture
08.9. Jack Oblivian & Shieks, Zagreb, Tvornice kulture
29.9. Finntroll, Gala Hala, Ljubljana
30.9. Alestorm & Brainstorm, Vintage Industrial Bar, Zagreb

listopad 2014.
01.10. Rage, Budimpešta
11.10. Future Islands, Zagreb, Močvara
20.10. Deathstars, Budimpešta, A38
21.10. Anathema, Beč, Szene
22.10. Deathstars, Beč, Szene

studeni 2014.
06.11. Michael Buble, Arena, Zagreb
09.11. Gaslight Anthem, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. Stiff Little Fingers, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. One Republic, Ljubljana, Dvorana Stozice
19.11. Slash, Austrija,Beč, Stadthalle

prosinac 2014.
04.12. Pips,Chips&Videoclips, Zagreb, Dom Sportova
14.12. Bryan Adams, Ljubljana, Dvorana Stožice

izvještaji/ recenzije

koncerti u slici i riječi:
malo zapela s updatiranjem :)
LENNY KRAVITZ + RAPHAEL SAADIQ 2011, Zagreb
THE HUMAN LEAGUE 2011, Zagreb
RAMMSTEIN + DEATHSTARS 2011, Zagreb
HURTS 2011, Zagreb
GEORGE MICHAEL 2011, Zagreb
APOCALYPTICA 2011, Zagreb
KORN 2011, Zagreb
ARCADE FIRE 2011, Zagreb
BON JOVI 2011, Zagreb
JOE COCKER 2011, Zagreb
SHAKIRA 2011, Zagreb
HLADNO PIVO 2011, Zagreb
ADASTRA 2011, Zagreb
ROGER WATERS "THE WALL" 2011, Zagreb
THE GODFATHERS 2011, Zagreb
FAITHLESS 2011, Zagreb
MAJKE / PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS 2011, Zagreb
PLAN B 2011, Ljubljana
NENO BELAN 2011, Zagreb
MALEHOOKERS 2011, Zagreb
RUNDEK CRGO TRIO, 2010 Zagreb
ĐORĐE BALAŠEVIČ 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ 2010, Zagreb
WHITE LIES, PAUL GILBERT, CARIBOU, YANN TIERSEN, ATOMSKO SKLONIŠTE, RUBIKON, 2010, Zagreb
RICHIE KOTZEN, JOE BONAMASSA, JOE SATRIANI 2010, Zagreb
ERIC SARDINAS 2010, Zagreb
GUNS'N'ROSES + DANKO JONES, 2010, Zagreb
THE GOSSIP 2010, Ljubljana
BILLY IDOL 2010, Ljubljana
RUBIKON 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ & GIBONNI 2010, Gradiška
MUSE & KASABIAN 2010, Milano
SKUNK ANANSIE 2010, Zagreb
DAVID GUETTA 2010, Zagreb
GIBONNI 2010, Varaždin
GIBONNI 2010, Zagreb
RAMMSTEIN 2010, Zagreb
SPANDAU BALLET 2010, Zagreb
DEPECHE MODE 2010, Zagreb
AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2010, Zagreb
THE 69 EYES 2010, Zagreb
PARNI VALJAK 2009, Zagreb
PET SHOP BOYS 2009, Zagreb
BACKSTREET BOYS 2009, Zagreb
SIMPLE MINDS 2009, Split
THE CULT 2009, Zagreb
VOODOO LIZARDS 2009, Varaždin
U2 / SNOW PATROL 2. dan 2009, Zagreb
U2 1. dan 2009, Zagreb
BRUCE SPRINGSTEEN 2009, Udine
CARLOS SANTANA,ERIC BURDON, SOLOMON BURKE 2009, Varaždin
RAZORLIGHT, PRIMAL SCREAM, THE CHARLATANS 2009, Zagreb
SIMPLY RED 2009, Ljubljana
SINEAD O'CONNOR 2009, Ljubljana
TONY CETINSKI 2009, Zagreb
NIGHTWISH 2009, Zagreb
BEYONCE 2009, Zagreb
ERIC SARDINAS 2009, Zagreb
ZDRAVKO ČOLIĆ 2009, Zagreb
TBF & St!llness 2009, Zagreb
BLACKMORE'S NIGHT 2009, Zagreb
PRLJAVO KAZALIŠTE 2009, Zagreb
ZA ĐORĐA NOVKOVIĆA 2008, Zagreb
GIBONNI 2008, Zagreb
WITHIN TEMPTATION 2008, Zagreb
MUSE 2007, Zagreb
IGGY POP, CHK CHK CHK, HOLD STEADY 2007, Zagreb
SONIC YOUTH, NEW YORK DOLLS, HAPPY MONDAYS 2007, Zagreb
THE CULT, ILL NINO, MAJKE, THE SCORPIONS 2007, Koprivnica
INXS 2007, Zagreb
KAISER CHIEFS, PLACEBO, QUEENS OF THE STONE AGE 2007, Zagreb
MICK HARVEY, PAUL GILBERT, HARMFUL, DIRTY THREE, GIPSY KINGS 2007, Zagreb
HLADNO PIVO 2007, Zagreb
KOOL & THE GANG 2007, Zagreb
VATRA RAMIREZ 2006, Zagreb
SEAL 2006, Zagreb
PUBLIC ENEMY 2006, Zagreb
MARIZA + TAMARA OBROVAC 2006, Zagreb
GIBONNI 2006, Zagreb
SIMPLY RED 2006, Pula
JOE SATRIANI 2006, Zagreb
VROOOM, URBAN 2006, Zagreb
SISTERS OF MERCY 2006, Zagreb
SIMPLE MINDS 2006, Zagreb
DEPECHE MODE 2006, Zagreb
SIDDHARTA 2001, Zagreb


fotoputopisi:
putopis Australija I
putopis Australija II
putopis Australija III
putopis Australija IV
putopis Australija V
biljke Australije

pretraživanje po arhivi

recenzije filmova:
Apocalypto
MOTOVUN: prvi dio
MOTOVUN: drugi dio
Grad svjetla
Australia
Wrestler
U vrtlogu igre

priče:
Vaya Con Dios
Mika
Paranoia
Mjesto na kraju svijeta
Titovi nogometaši
29.11.
River's run (Pod mostom)
Neznanac
Za šaku kikirikija i patriotizam
Samo jednom se grebe (pismo jednom uredniku)
Ispovijest jednog psa


poezija:
...nastavit će se
Peron 3
Cesta za nikuda
Prođi me dalje
uz foto "U sumrak" 02
uz foto "U sumrak" 03
uz foto "U sumrak" 04
uz foto "U sumrak" 05
uz foto "U sumrak" 06
uz foto "U sumrak" 07
uz foto "U sumrak" 08
uz foto "U sumrak" 09
December, 31 (31. prosinac)
uz fotos "Arhitektura noću" 01
uz fotos "Arhitektura noću" 02
uz fotos "Arhitektura noću" 03
Bezimena
Prolazi ponoć
Zvezdana prostirka
Snivaj noćas
Bezizlazno je to
Proljetni Blues
Move into my life