Return of ALTEREGO

nedjelja, 29.03.2009.


Priopćenje za javnost - ulaznice za U2

Navodno se po medijima priča svašta o tome kako su ulaznice "rasprodane" odnosno da uopće nisu na regularan način i da je bilo makinacija i muljanja i da si organizator diže krila i slično... ja doduše nisam to čula niti itko iz kruga mojih poznatih, no bit će da je nama previše poznata situacija oko organiziranja i održavanja koncerata pa je meni više manje cijela priča s rasprodanim ulaznicama za U2 bila posve logična i normalna i nisam toliko obraćala pažnju na te priče.

Ipak, organizator je izdao priopćenje pa su mediji zamoljeni da ga prenesu. Ja doduše nemam običaj raditi takvo što, no u ovom slučaju mislim da trebam, jer mi dižu tlak svi oni u Hrvatskoj javnosti koji stalno nekome drugome pokušaju iskopati jamu, i koji zeleni od zavisti pokušavaju umanjiti nečiji uspjeh ili sposobnog u bilo čemu, da li poslu, umjetnosti ili sportu.
A jesmo Balkanci zaista...

Ovdje je cijelo priooćenje:

"Službeno priopćenje
Lupa promocija kao lokalni promoter i organizator koncerta U2 u Zagrebu odbija sve napade pojedinih medija i pojedinaca, a koji se odnose na manipulaciju ulaznicama za koncert U2.

1) Za ovaj koncert nije podijeljena, niti će biti podijeljena niti jedna besplatna ulaznica, jer je to odredba ugovora koji smo potpisali s Live Nationom. Niti medijski pokrovitelji nisu - niti će - dobiti besplatne ulaznice, kako je do sada bio običaj za sve koncerte. Također, besplatne ulaznice nije uzeo niti Live Nation, niti management benda niti sponzor turneje. Sve ulaznice su bile u prodaji.

2) Organizacija prodaje ulaznica nije u nadležnosti Lupa promocije već je to u nadležnosti ticketing kompanije, u ovom slučaju Ticketproa.

3) Pritisak na kupnju ulaznica bio je nevjerojatno velik. Kapacitet Dinamovog stadiona je 63.000, a prema procjenama nekih medija samo je u Hrvatskoj u redovima za ulaznice stajalo 100.000 ljudi. Uzmemo li u obzir da je svatko kupio 3 ulaznice, a 30.000 ulaznica je ujutro bilo pušteno u prodaju preko prodajnih mjesta (druga polovina je prodana putem fan kluba i interneta), znači da je samo 1/10 onih koji su čekali u redovima (njih 10.000) mogla te ulaznice ujedno i kupiti.

4) Ukoliko itko ima dokaz da su prodajna mjesta uzimala rezervacije unaprijed, tj. da su unaprijed kupcima naplaćivala ulaznice, prije nego li su puštene u fizičku prodaju, pa se kasnije opravdavala "padanjem servera, nedostatkom, nedostatkom tonera i slično", molimo da nam to javite na tickets@lupa.hr. Lupa promocija se ograđuje od takvih postupaka, i ako se dokaže da se tako nešto radilo, ta ćemo prodajna mjesta javno objaviti, zabraniti im prodaju potencijalnog drugog koncerta kao i prodaju svih ulaznica za bilo koji koncert ubuduće, za koje Lupa promocija bude imala ingerencije. Ovakav način poslovanja, gdje su ljudi pokušali "loviti u mutnom" baca nevjerojatno loše svjetlo na nas iz Lupa promocije, a da mi u istome nismo uopće sudjelovali, niti nam je to bila nakana.

Svjesni smo da ima jako puno nezadovoljnih fanova koji nisu uspjeli kupiti svoje ulaznice. Nemojmo zaboraviti da je ovaj koncert jedini za fanove od Austrije do Turske, i da je nevjerojatno velik broj njih želio vidjeti ovaj koncert.
Još jednom molimo sve fanove da nam pomognu u otkrivanju manipulacija prodajnih mjesta s ulaznicama.
Ovim se putem zahvaljujemo svima na strpljenju, onima koji su ulaznice kupovali preko interneta, kao i onima koji su iste čekali u redovima ispred prodajnih mjesta.

Također, POZIVAMO SVE KUPCE ULAZNICA DA NIPOŠTO NE KUPUJU ULAZNICE ZA "CRNOM TRŽIŠTU", pogotovo dok još postoji mogućnost drugog koncerta, za što se Lupa promocija i Grad Zagreb bore na sve moguće načine.
S poštovanjem,
lupa promocija


Obratite pažnju na ono u crvenim slovima - i ja sa svoje strane sugeriram svima vama koji ćete ovo čitati da za sebe, ili za druge, ili da samo prenesete ovo drugima kojih U2 koncert zanima - ne kupujte skuplje ulaznice od tapkaroša za koncert 10.8. sve dok nse neće točno znati da neće biti drugog koncerta!


29.03.2009. u 15:32 • 13 KomentaraPrint#

četvrtak, 26.03.2009.


Ulaznice za U2 koncert

Dakle da ja slučajno ne bi ostala po strani u ovoj halabuci oko aktualnih koncerata, a ja sam osvjedočeni fan U2 - od tamo neke jako daleke godine - evo i od mene par (više ne)novosti po pitanju ulaznica:

Ulaznice će se početi prodavati noćas točno u ponoć (i koju sekundu, ukoliko ne padne server) netom na stranicama www.ticketpro.hr.
A ako vam ne šmeka kupnja Internetom onda se možete noćas razletiti na sve strane, uzet šator i sendviče i kampirat do 9 ujutro pred prodajnim mjestima Ticketproa, kojih ima masu i to isto tako možete detaljno proučiti ovdje.

Zašto ja to sve tako vjerno prenosim, fan/ ne fan? Prvo zato što se organizator koncerta Lupa i ja volimo, drugo jer sam još prije jedno dvije godine valjda jedina ja govorila da će onaj tko će dovesti U2 u Hrvatsku rasprodati taj koncert (e sad da li će taj isti zaraditi milijune u to ne bih ulazila!) i kladila se u to, a da su mi svi rekli da nemam pojma o pojmu i biznisu i da serem.
I onda sam se u to kladila, ali je tada izgledalo da NITKO neće imati petlje to jest muda uvaliti se u takav projekt još godinama.

E a sada kada se to konačno desilo, sada sam se opet kladila da će koncert biti rasprodan unutar maksimalno tjedan dana (odnosno do kraja ponedjeljka, a mislim da će i prije) i opet mi se svi smiju.
Stoga moram napraviti što više da i ja izludim sve oko sebe da kupe ulaznice i da dobijem više tih para od oklada!

I na kraju, razumno očekujem da ću imati photo akreditaciju i naravno fotaka iz moje ruke podno Bonovih cipela. Jedino me je strah da, znajući grozne režime slikanja na koncertima u photo pitovima, kada te spraše nakon dvije ili tri pjesme marš van i to iz dvorane/stadiona/trave/tora itd... da neću preživjeti udaljavanje od koncertnog prostora, da me bude strefio infarkt.

Stoga onaj tko ima viška lisica za pokloniti (otkopčanih, ali bez ključa!) neka mi se molim ovdje javi. Sigurno ima među vama i pokoji policajac, ne. Koji će mi se smilovati.

Nužno mi trebaju kako bih se nakon fotkanja, nakon što pospremim fotić i opremu u ruksak, a prije nego nas izmarširaju van iz photo pita, mogla lisicama zaključati na štangu ograde ispod pozornice pa nek me onda vode van skup s ogradom!


Ako drugi dan poslije koncerta vidite fotke Bona razrogačenih očiju kako začuđeno bulji dolje u neku žensku koja se lisicama zaključala na štangu ograde - to sam ja!



26.03.2009. u 18:44 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 24.03.2009.


Eric Sardinas (a la Sardina Bin Laden)

Niste čuli za Erica Sardinasa?
A za Sardinu Bin Ladena? Ni za njega?
Ako niste čuli za prvog onda očito ne volite niti pravi blues niti rock niti gitare. A ako niste čuli za drugog, niste ni mogli jer smo frend Sadistico i ja tako krstili prvoga. :-)

Zašto? Evo pogledajte kako izgleda "normalni" Eric Sardinas... cure možete slobodno slinit, ja jesam, pogotovo kada se skinuo do pasa, ima tijelo VAU.




E a ovako izgleda trenutni Eric Sardinas:






Mislim jao. A ja se progurala u prve borbene redove (dobro to je zato jer smo Sadistico i ja fotkali) ne misleći da ću gledati dva sata ovakvog bradonju. Za nastavak priče bitno je znati da se ježim ovako dlakavih bradatih.
No, nakon dva sata svirke bio mi je dobar i ovakav. Jest jedan od razloga bio što se skinuo gol do pasa, pa ak nisam gledala u glavu gledala sam u tijelo, ali to nije bitno za ovu priču.
Bitno je da je Sardinas apsoštumpfno jedan od najjačih i najoriginalnijih blues gitarista to jest izvođača današnjice a pod tim ne mislim na Eric Claptona ili Gary Moora oni su "bijeli bluzeri", a da o rock gitaristima ni ne govorimo - velikanima ali u svom kontekstu.
Ne, ako znate što je Delta blues, crnački blues i što su pravi korijeni bluesa onda ste na pravom terenu. I što je dosta važnije ako niste fan gitarističkih riffova ili frik bluesa, Eric Sardinas spada u one koji ne pile, odnosno sviraju taman toliko da vam ne dopizdi natezanje iliti "slajdanje" gitare.
Eric ima novi album "Eric Sardinas and the Big Motor" i kritika i publika su složni da je ovo njegovo najbolje izdanje, a uživo je još daleko bolji, čak mislim da on spada u one izvođače koji uvijek bolje zvuče uživo. Svira bez trzalica na Dobro gitarama, koje počesto zapali na kraju koncerta u ime dobrog showa...pa tako ima kolekciju pocrnjenih gitara, a što smo mogli uživo doživjeti i u subotu na čudnovatoj lokaciji za koncerte (socijalističkom "mi smo pioniri maleni" Domu Željezničara, 21.3. (ZG)


bend mu se sastoji od bubnjara i basiste koji zvuče kao da je cijeli pakao muzičara na bini. Svaka čast!


Vama toplo preporučam na slušanje i gledanje slijedeći puta kada dođe u Zagreb (na svakoj turneji mu je Zagreb neozaobilazan, baš se volimo), a njemu toplo preporučam hitno brijanje bradurine....



24.03.2009. u 13:30 • 11 KomentaraPrint#

nedjelja, 15.03.2009.


Eagles of Death Metal potpisuju CD-je u Zagrebu

Ovu vijest prenosim s meni prijateljskog portala www.muzika.hr zato što ja nemam press objavu vezano uz nastup Eagles od Death Metal u Zagrebu, a mislim da je dovoljno zanimljivo da je pročitate:

Eagles Of Death Metal će cijeli četvrtak, 19.3. posvetiti hrvatskim fanovima. Navečer ih očekuje nastup u klubu Boogaloo, a tijekom dana će dečkovi od EODM, potaknuti odličnim prvim koncertom prije dvije godine, održati akustični session na dan koncerta u zagrebačkom Aquarius CD shopu.
jeeeeeeeee!

Znači svi koji se pojave u 15 sati u Varšavskoj 13 dobit će uz potpise članova benda i 'lagano' zagrijavanje za večernji nastup EODM-a, ali to nije sve, jer nakon svirke u Boogaloo Clubu Jesse Hughes i ekipa će puštati mjuzu okupljenima u ulozi DJ-a.

Kako napominje organizator, ovakav aranžman nije uobičajen, i radi se o izričitoj želji benda, tako da možemo očekivati pravi, vrući, sexy, rock četvrtak u gradu.

Za one koji nemaju pojma o kakvom je rock bendu riječ, ukratko: to je duo luckastih i žestokih rockera, od kojih vam je jedan (Josh Homme) vjerojatno poznatiji: pjevač bitnog benda Queens of the Stone Age!

Cijena ulaznice za koncert iznosi 140 kuna u pretprodaji, a iste možete nabaviti na prodajnim mjestima sistema Eventim (www.eventim.hr). Na dan koncerta ulaznice će koštati 180 kuna.

15.03.2009. u 20:50 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 10.03.2009.


Zdravko Čolić u Areni

Znam da čudno zvuči da nakon mog delirija oko U2 koncerta, dan kasnije pišem o Zdravku Čoliću u zagebačkoj Areni - ne zvuči baš muzički usklađeno zar ne?

No, eto 20 hiljadarki je sinoć bilo u Areni, ali uglavnom publike koja ne čita blog.hr, dakle čitaj: srednjovječne žene. Pa lako moguće da nikada nećete pročitati pravu recenziju, ne one gluparije koje smo danas čitali i slušali u medijima.

Mislim, karte su se razgrabile - pa pogledajte sliku, ona sve govori. To bi značilo da je ovaj dio Balkana jedva i cijelu vječnost čekalo nekoga iz bivše Juge da nas rasturi.


Mene su prije koncerta pitali (nakon što su s nevjericom dobili informaciju da ja idem na koncert) jel to onaj što pjeva "Druže Tito, mi ti se kunemo?". Zanimljivo ja Čolića ne pamtim po toj guzouvlakaškoj pjesmi, nego najviše po baladama i "Gori vatra" s kojom je išao na Euroviziju, jer smo tada s festivalima imali jedini živi i istovremenski dodir s muzikom, a Eurovizija je bila alfa i omega svih festivala.


Za vas koji ste rođeni nakon '85 i nemate blage veze i pamćenja što je bilo prije Republike Hrvatske u Jugi, molim da se notira da su se svjetski hitovi slušali sa zakašnjenjem od minimum godine dana, ukoliko niste čučali uz Radio Luxemburg i kasnije, ja barem, uz O3 (austrijski hit radio) i trčali preko grane i kupovali (skupe) ploče.
Probajte si zamisliti ovu situaciju: U2 upravo objavi novi CD i novi singl, a vi za njega saznate recimo početkom 2010. Odnosno saznate prije, ali nema šanse da ga i čujete, ukoliko ne slušate spomenute radio stanice i trčite preko grane.

I u takvoj situaciji svaka legalna zvijezda domaće estrade bila je bog i batina. Dugmići, Riblja Čorba, Azra, Tereza, Mišo Kovač itd. - novi val je čini mi se bio već u vremena kada smo si smanjili uvoz inozemnih hitova na par mjeseci. Mašala!

Da se vratim na Čolića, na nevjerojatno zgodnog tipa (sada ima oko 55 godina) koji je rasturao s glasom kao što je to ne tako davno radio Toše. I s tom razlikom da su se prije prodavale ploče u stotinama tisuća do milijunskoj nakladi, što na ovim prostorima svi zajedno mogu samo sanjati.


I tako je Zdravko Čolić neko duže vrijeme bio totalni br. 1. I pjevao je ijekavicom što nije naodmet za spomenuti. Kako je na kraju završio u Beogradu nikada mi nije bilo sasvim jasno, no to objašnjava ono što on sada radi.

Pjesme koje je pjevao su uglavnom bile na ipak pristojnoj udaljenosti od nekog narodnjačkog štiha, prije bi se mogle reći "narodske" ili "himnične", i uglavno koliko toliko smislenih riječi. Bilo je i besmislenih ali ne previše.

I tako odem ja na koncert malo radi nostalgije starih vremena (ne i jugo-nostalgije), malo da vidim da li će i dalje sjajno pjevati, malo da čujem drage pjesme, malo da vidim gdje je Čolić nakon 20 tak godina.....


Nekako sam očekivala da je sve ovo vrijeme ipak putovao po svijetu (jer je ploče i CDje stalno snimao u Londonu) i da je nekog vraga i vidio vam granica Srbije.


I krene Čola s koncertom i na prve četiri stvari već vidim što će bit, masa se digla na noge i udri, lom u Areni. Odmah krene i moja "Gori vatra" i Čola ne uspije dignuti glas na najtežoj dionici, a ja razočarana. Valjda se samo zagrijavao jer je poslije glasom bio besprijekoran.


Neću vam detaljno opisivati koncert koji je trajao tri i kusur sata, reći ću samo da se te večer na istom stageu našli stilovi i kvalitete pjesama Severine (oni najgluplji od Štikle nadalje), Kočanog orkestra u lošoj verziji, latino ritma iz jeftinih diskača, koketiranje sa urbanom verzijom Cece Ražnatović, pastirskog rocka Bregovića, i tamo negdje je bio i Zdravko Čolić. Tek sam sinoć shvatila da je Zdravko Čolić u biti i nekad bio za oličenje pjevača koji nema nekakvog glazbenog stila.
Sve je mogao smiješati, ovisi tko mu je pisao pjesme (a pisali su svi).
A u godinama od raspada Jugoslavije je žešće krenuo na istok i ono što sada radi je neki kvazi urbaniji oblik "etno" (tako to on zove) narodnjaka.

I kada to sve smućkate dobijete koncert za koji vam sada svi kažu da je bio veleban, a prava istina je da čudnijem koncertu u životu nisam prisustvovala (a moj je prosjek oko 5-6 koncerata na mjesec samo zadnje 3 godine) odnosno da je bio na ivici lošega.
Od prekrasnih, kvalitetnih pjesama do totalnog smeća, trasha u svim oblicima i na svim nivoima. Neujednačeniji koncert u životu nisam čula. Malo si se dizao na noge i derao (pjevao) se iz petnih žila, malo sjedio i zijevao od dosade ili se zgražao i tako naizmjence.
Naravno, ja se ne ubrajam u normalnu publiku, moji su kriteriji daleko viši, ali ja sam nisam na taj koncert otišla da ga popljujem, baš obrnuto.


Na kraju moja ekipa i ja više nismo mogli dočekat kraj pa smo otišli za vrijeme drugog bisa, koji su isto bili najčudniji bisevi u mojoj karijeri. On je bestragom nestao, ni bu niti mu da bi rekao nešto kao "doviđenja, ovo je kraj" a ljudi su zbunjeno stajali i slabašno dovikivali i pljeskali, uglavom da je mene netko tako zvao na bis nema šanse da bi se vratila.

I šećer na kraju, plesačice koje je imao, činile su se poput srednjoškolki koje su se nekoliko dana prije uvježbavale, kostimi im nisu došli na vrijeme pa je svaka pretraživala vreće odjeće koja je namijenjena Caritasu i to su navukle na sebe. Ako mi ne vjerujete pogledajte slike.


Čolić je s Lokicama, jako seksi plesačicama u 80-tima postavio sve standarde koreografije i oblačenja, a ove su bile gore od Lokica s 20 godina zakašnjenja. I zakopčane do grla.

I tako bude srušen jedan mit. Možda vašoj susjedi ili vašoj baki ne, ali vašoj mami već vjerojatno da. Da o sebi ne govorim.
A sve što je Čolić trebao napraviti je skupiti svojih 20 najjačih stvari i otišao bi u legendu.


10.03.2009. u 00:46 • 32 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 09.03.2009.


U2 u Zagrebu! POTVRĐENO! Yeeeeeee!



Ne nije patka, SLUŽBENO JE POTVRĐENO (već je na službenim U2 stranicama). Kako stvari stoje nadajmo se da U2 nisu kao Madonna koja je prvo potvrdila Zagreb, pa su joj Crnogorci zašuškali s većom lovom, pa je odustala.

Datum o kojem pričamo je 10. kolovoz na Maksimiru, a kako je to jedini koncert na ovim prostorima (drugi najbliži su Italija, Poljska i Bugarska), vjerujem da će biti rasprodan koncert.

Ovime bih samo poručila Zdravku Mamiću da ću mu osobno uši iščupat i jezik zalijepiti cijanofiksom (pa nek laprda onda) ako bude opet srao kako će U2 uništiti travnjak na Maksimiru! kao ono 2002. godine i doveo u pitanje ovaj koncert!

Kako Dinamo igra mogu se slobodno preseliti na igralište Vatrogasnog društva Kozari Bok, a Maksimir neka prepuste NK Zagreb i koncertima.

:-)

Jao što se veselim ovome U2 koncertu!

09.03.2009. u 11:06 • 7 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Komentari da/ne?

CLICK on the UK flag or HERE - returnofalterego.tumblr.com for English version!!

blogging... music, text & photo...


© copyright by Anastazija Vržina, 2005-2014.
Sva prava pridržana/ All rights reserved.


Sav sadržaj na ovom blogu autorski je zaštićen, stoga tražite dozvolu za korištenje il' će bit frke.

službene stranice/ official pages:
Anastazija's Official Site
Anastazija's Twitter
Anastazija's YouTube video Channel

čitajte me i na:
venia-mag.net
cmar-net
ravnododna.com
BLOG.HR

Mailto: CLICK here!



pretraživanje returnofalterego.blog
Loading


najava događanja - koncerti

srpanj 2014
01.07. Neurosis, Zagreb, Jedinstvo
03.07. TOP GEAR, Zagreb
09.07. Metallica, Alice In Chains, COB Beč, Krieau
09.07. John Fogerty, Piazza Unita Trieste
10.7-13.7. Masters Of Rock, Vizovice, Češka
10.-13.7. EXIT festival, Novi Sad
15.07. Deep Purple + Gibonni, Zadar, Jazine
15.07. Hugh Laurie, Zagreb, Šalata
17.07. Deep Purple + Gibonni, Ljubljana, Križanke
17.-.19.07. Medvedgradske glazbene večeri, Zagreb, Medvedgrad
18.07. Scorpions, Piazza sul Brenta Padova
20.-26.7. Metaldays Tolmin, Slovenia
23.7.2014. Neil Young, Beč, Austria

kolovoz 2014
01.-2.8. Seerock Graz, Graz Austria
01.8. Joss Stone, Pula, Arena
01.-3.8. Schengenfest (HIM, 2Cellos, Morcheeba, Kiril Džajkovski), Slovenija, Vinica Bela Krajica
02.8. Status Quo, Pula, Arena
02.8. The National, Superuho festival Šibenil
03.-5.8. SuperUho Festival (The National / Fuck Buttons / Black Lips / Repetitor / Punčke / Bernays Propaganda...), Šibenik
06.-9.8. Brutal Assault, Jaromer, Češka
11.-18.8. Sziget festival, Budimpešta Mađarska
12.8. Zaz, Zadar
14.-16.8. Sabaton Open Air, Falun, Švedska

rujan 2014.
04.9. Editors, Zagreb, Tvornice kulture
08.9. Jack Oblivian & Shieks, Zagreb, Tvornice kulture
29.9. Finntroll, Gala Hala, Ljubljana
30.9. Alestorm & Brainstorm, Vintage Industrial Bar, Zagreb

listopad 2014.
01.10. Rage, Budimpešta
11.10. Future Islands, Zagreb, Močvara
20.10. Deathstars, Budimpešta, A38
21.10. Anathema, Beč, Szene
22.10. Deathstars, Beč, Szene

studeni 2014.
06.11. Michael Buble, Arena, Zagreb
09.11. Gaslight Anthem, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. Stiff Little Fingers, Zagreb, Tvornica Kulture
16.11. One Republic, Ljubljana, Dvorana Stozice
19.11. Slash, Austrija,Beč, Stadthalle

prosinac 2014.
04.12. Pips,Chips&Videoclips, Zagreb, Dom Sportova
14.12. Bryan Adams, Ljubljana, Dvorana Stožice

izvještaji/ recenzije

koncerti u slici i riječi:
malo zapela s updatiranjem :)
LENNY KRAVITZ + RAPHAEL SAADIQ 2011, Zagreb
THE HUMAN LEAGUE 2011, Zagreb
RAMMSTEIN + DEATHSTARS 2011, Zagreb
HURTS 2011, Zagreb
GEORGE MICHAEL 2011, Zagreb
APOCALYPTICA 2011, Zagreb
KORN 2011, Zagreb
ARCADE FIRE 2011, Zagreb
BON JOVI 2011, Zagreb
JOE COCKER 2011, Zagreb
SHAKIRA 2011, Zagreb
HLADNO PIVO 2011, Zagreb
ADASTRA 2011, Zagreb
ROGER WATERS "THE WALL" 2011, Zagreb
THE GODFATHERS 2011, Zagreb
FAITHLESS 2011, Zagreb
MAJKE / PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS 2011, Zagreb
PLAN B 2011, Ljubljana
NENO BELAN 2011, Zagreb
MALEHOOKERS 2011, Zagreb
RUNDEK CRGO TRIO, 2010 Zagreb
ĐORĐE BALAŠEVIČ 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ 2010, Zagreb
WHITE LIES, PAUL GILBERT, CARIBOU, YANN TIERSEN, ATOMSKO SKLONIŠTE, RUBIKON, 2010, Zagreb
RICHIE KOTZEN, JOE BONAMASSA, JOE SATRIANI 2010, Zagreb
ERIC SARDINAS 2010, Zagreb
GUNS'N'ROSES + DANKO JONES, 2010, Zagreb
THE GOSSIP 2010, Ljubljana
BILLY IDOL 2010, Ljubljana
RUBIKON 2010, Zagreb
ZORAN MIŠIĆ & GIBONNI 2010, Gradiška
MUSE & KASABIAN 2010, Milano
SKUNK ANANSIE 2010, Zagreb
DAVID GUETTA 2010, Zagreb
GIBONNI 2010, Varaždin
GIBONNI 2010, Zagreb
RAMMSTEIN 2010, Zagreb
SPANDAU BALLET 2010, Zagreb
DEPECHE MODE 2010, Zagreb
AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2010, Zagreb
THE 69 EYES 2010, Zagreb
PARNI VALJAK 2009, Zagreb
PET SHOP BOYS 2009, Zagreb
BACKSTREET BOYS 2009, Zagreb
SIMPLE MINDS 2009, Split
THE CULT 2009, Zagreb
VOODOO LIZARDS 2009, Varaždin
U2 / SNOW PATROL 2. dan 2009, Zagreb
U2 1. dan 2009, Zagreb
BRUCE SPRINGSTEEN 2009, Udine
CARLOS SANTANA,ERIC BURDON, SOLOMON BURKE 2009, Varaždin
RAZORLIGHT, PRIMAL SCREAM, THE CHARLATANS 2009, Zagreb
SIMPLY RED 2009, Ljubljana
SINEAD O'CONNOR 2009, Ljubljana
TONY CETINSKI 2009, Zagreb
NIGHTWISH 2009, Zagreb
BEYONCE 2009, Zagreb
ERIC SARDINAS 2009, Zagreb
ZDRAVKO ČOLIĆ 2009, Zagreb
TBF & St!llness 2009, Zagreb
BLACKMORE'S NIGHT 2009, Zagreb
PRLJAVO KAZALIŠTE 2009, Zagreb
ZA ĐORĐA NOVKOVIĆA 2008, Zagreb
GIBONNI 2008, Zagreb
WITHIN TEMPTATION 2008, Zagreb
MUSE 2007, Zagreb
IGGY POP, CHK CHK CHK, HOLD STEADY 2007, Zagreb
SONIC YOUTH, NEW YORK DOLLS, HAPPY MONDAYS 2007, Zagreb
THE CULT, ILL NINO, MAJKE, THE SCORPIONS 2007, Koprivnica
INXS 2007, Zagreb
KAISER CHIEFS, PLACEBO, QUEENS OF THE STONE AGE 2007, Zagreb
MICK HARVEY, PAUL GILBERT, HARMFUL, DIRTY THREE, GIPSY KINGS 2007, Zagreb
HLADNO PIVO 2007, Zagreb
KOOL & THE GANG 2007, Zagreb
VATRA RAMIREZ 2006, Zagreb
SEAL 2006, Zagreb
PUBLIC ENEMY 2006, Zagreb
MARIZA + TAMARA OBROVAC 2006, Zagreb
GIBONNI 2006, Zagreb
SIMPLY RED 2006, Pula
JOE SATRIANI 2006, Zagreb
VROOOM, URBAN 2006, Zagreb
SISTERS OF MERCY 2006, Zagreb
SIMPLE MINDS 2006, Zagreb
DEPECHE MODE 2006, Zagreb
SIDDHARTA 2001, Zagreb


fotoputopisi:
putopis Australija I
putopis Australija II
putopis Australija III
putopis Australija IV
putopis Australija V
biljke Australije

pretraživanje po arhivi

recenzije filmova:
Apocalypto
MOTOVUN: prvi dio
MOTOVUN: drugi dio
Grad svjetla
Australia
Wrestler
U vrtlogu igre

priče:
Vaya Con Dios
Mika
Paranoia
Mjesto na kraju svijeta
Titovi nogometaši
29.11.
River's run (Pod mostom)
Neznanac
Za šaku kikirikija i patriotizam
Samo jednom se grebe (pismo jednom uredniku)
Ispovijest jednog psa


poezija:
...nastavit će se
Peron 3
Cesta za nikuda
Prođi me dalje
uz foto "U sumrak" 02
uz foto "U sumrak" 03
uz foto "U sumrak" 04
uz foto "U sumrak" 05
uz foto "U sumrak" 06
uz foto "U sumrak" 07
uz foto "U sumrak" 08
uz foto "U sumrak" 09
December, 31 (31. prosinac)
uz fotos "Arhitektura noću" 01
uz fotos "Arhitektura noću" 02
uz fotos "Arhitektura noću" 03
Bezimena
Prolazi ponoć
Zvezdana prostirka
Snivaj noćas
Bezizlazno je to
Proljetni Blues
Move into my life

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se