30.01.2007., utorak

Potkurimo malo

Nikako nisam mogao započeti sa pisanjem ovog zapisa jer sam po bespućima međumrežja tražio prikladnu sliku koja bi označila potkurevanje, kao što mu sam naslov govori, onda je nisam našao, ali mi je, čim sam shvatio da će posti biti bez slike, sinulo da znam za jednu sliku koja baš to radi - potkureva... pa umetnimo je ovdje, na ovom mjestu, prije nego počne (k'o u onom vicu):



E, jel'da potkureva?
A čemu sve to sad s tim potkurevanjem? Pa, mišljah kako bi bilo prikladno progovoriti koju o muško-ženskim odnosima, odnosno o mom shvaćanju dotičnih, no, međutim, na kraju balade shvatih kako nema smisla. Dovoljna je slika, jer slika ponekad govori više od tisuću riječi, a ja za ovaj post ionako nisam planirao potrošiti svih tisuću riječi.
Stoga - do čitanja... sada će to valjda biti češće nego rjeđe, ako me uopće još netko i čita. A ako ne, nek' mu bude... meni "niti z žepa niti v žep".
- 20:23 - Komentari (5) - Isprintaj - #

05.01.2007., petak

Batman i Robin - zon

Razmišljah, iako ne imah čime, kako bi to bilo lijepo kada ne bi bilo...
Ma daaajteeee...
Ne, stvarno, nešto sam htio reći, ali sada više nemam pojma što je to bilo... a da... osjećam se k'o guska... u magli... mota mi se po glavi svašta, svi oko mene gaču, a meni u tupari maglaaaaa... totalna... ne znam tko sam, ne znam što sam, osim da seronja sam... gle rima... i da ne znam kuda i gdje se okrenuti, ali jedno znam - blogam pišući blesavoće i onda vam ih još dajem čitati...
Yeah! Right, k'o da neko od vas to čita... pazi da ne bi... fino mi je bolje leći u kadu punu vode, tople, naravno, otopiti smrdljivu guzicu i utonuti u lagani san pravednika, sveudilj kao guska u magli - gegamo se, gačemo i imamo kljun u guzici, samo su neki od nas u relativno boljem položaju jer nije svejedno da li je vaš kljun u nečijoj guzici ili u svojoj guzici imate nečiji kljun. To da se razumijemo, kada se već ne razumijemo...

E, da, a kakve to veze ima sa Batmanom i Robinom, pardon Robinzonom?
Beat me... got no idea!

Vaš Luđak Reminiscentio!
- 21:10 - Komentari (5) - Isprintaj - #

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kolovoz 2007 (1)
Siječanj 2007 (2)
Prosinac 2006 (8)
Studeni 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Roman toka svijesti pisan škrakopisom tastature golog uma.

Ovaj box naslova nema, ovaj box nema naslova, aj ovaj box sad naslova nema, joooj, nano naniceeee...

Ovo je možda jedini način da se objavim svijetu prije nego me odvedu tamo gdje je malo svjetla, a puno mirisa joda. Čuvajte me tu, da me ne odvedu!
Čak se i rimuje, mada je to rima koja čeka plimu...

Nakon vrlo pismenog uleta nedefiniranog konglomerata sprdajućih se, pretpostavljam, šištavica, a možda i tipova koji misle kako je lako i jednostavno imitirati žene, započeo je historijat Luđakove ignore liste.
S obzirom da ja radim sve obrnuto nego bi to trebalo, ovdje imate priliku i pročitati tko je sve na mojoj ignore listi:
#1: yomyboys.blog.hr

Eto, svi nešto navode linkove k'o da im se nekud žur, e ja baš neću, nego ću to lijepo polako, kao recimo, ovaj frajer je još luđi od mene, a onda krenem malo dalje, pa naiđem na još jednu ekipu luđaka... ih što nas imaaaa... stay tuned, bit' će toga još, možda baš i ne previše ludih, k'o ovaj tu, recimo.
Blogogledajući štošta, na putu za Virginiju zastadoh... tek da bih nagradu udijelio.