11.12.2006., ponedjeljak

Tako mrtav

-A sada, uživo sa Trga Mrtvih Pisaca, naš reporter Darko Marko... Darko, izvoli
-Hvala Marko. Dok ovo gledate iza mene se odvija neravnopravna borba čitalaca propalog bloga jednog od wannabee blogera pod pseudonimom Luđak Reminiscentio. Uključimo se u prijenos... Dante, izvoli
-Hvala Darko... sada je 17-ta minuta meča. Do sada je nekoliko čitatelja uspjelo nogama smrskati u potpunosti obje noge i ruke ovog iznimno nevještog i posve lošeg blogera. Gledamo sada, jedna se čitateljica zaletjela i uz uzvik koji nije za niti jedan medij nogom zadala ovom mediokritetu snažan udarac u glavu koja je pomalo skakučući lupila u zaštitnu ogradu. Fantastičan stil!
-Hvala Dante, dakle, kao što vidite, i čujete, dok ovaj bloger beživotno krvari iz svih rupa, a i novonastalih pukotina po tijelu, čitatelji vode 10:0. Moram napomenuti kako se partija ove igre igra do 15 bodova, tako da je blogeru ostalo da pretrpi još pet dobrozadanih, originalnih, udaraca. Ekipa posljednje pomasti čeka da ga odvezu, a tu su i jake snage Pogrebnog koje su spremne svojim životima zaštititi pravo pretučenog na dostojan pogreb u obližnjem jarku koji, zaslugom neplaćenih komunalnih naknada nije očišćen od govana već podosta vremena. To bi za sada bilo sve, više u slijedećim vijestima. Marko?
- Hvala Darko. Hvala vam poštovana publiko. Još samo poruka za kraj, relikvije sa posmrtnim ostacima propaliteta bloga neće se, ponavljam, neće se prodavati jer su previše slične pire-krumpiru. Hvala na pažnji. U nastavku pogledajte sport i vrijeme.
- 17:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2007 (1)
Siječanj 2007 (2)
Prosinac 2006 (8)
Studeni 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Roman toka svijesti pisan škrakopisom tastature golog uma.

Ovaj box naslova nema, ovaj box nema naslova, aj ovaj box sad naslova nema, joooj, nano naniceeee...

Ovo je možda jedini način da se objavim svijetu prije nego me odvedu tamo gdje je malo svjetla, a puno mirisa joda. Čuvajte me tu, da me ne odvedu!
Čak se i rimuje, mada je to rima koja čeka plimu...

Nakon vrlo pismenog uleta nedefiniranog konglomerata sprdajućih se, pretpostavljam, šištavica, a možda i tipova koji misle kako je lako i jednostavno imitirati žene, započeo je historijat Luđakove ignore liste.
S obzirom da ja radim sve obrnuto nego bi to trebalo, ovdje imate priliku i pročitati tko je sve na mojoj ignore listi:
#1: yomyboys.blog.hr

Eto, svi nešto navode linkove k'o da im se nekud žur, e ja baš neću, nego ću to lijepo polako, kao recimo, ovaj frajer je još luđi od mene, a onda krenem malo dalje, pa naiđem na još jednu ekipu luđaka... ih što nas imaaaa... stay tuned, bit' će toga još, možda baš i ne previše ludih, k'o ovaj tu, recimo.
Blogogledajući štošta, na putu za Virginiju zastadoh... tek da bih nagradu udijelio.