< srpanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis mog bloga...
Ma nakon ohoho ja sam odlučila napravit svoj bar 1000 blog. Ne garantiram da će ovdje pisat normalne stvari... Čitaš na vlasitu odgovornost!

Ovo čudo broji od 13.08.2006 u 17:27


Counter
Counter










Upiši se u guestbook, tu klikni!



Ko sam ja?


Luda curica stara 14 ljeta. Živim u Zagrebu, Seswetama. Imam papigu Wilija, srce moje malo agresivno... Slušam pjesme za početak, svakakve... zaljubljena sam u: Balaka. Šteta što ima 32 godine i nogometaš je koji probably ima 100 zaštitara. Ma jooooj, znam ja da i on mene voli... XD


MOJ EX 8.C:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo su zadnji dan bile najbolje majice na cijeloj školi!!! belj

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Paparazzi su zadnji dan imali posla... cool

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na mostu ispred škole pod mojin "najdražim" predmetom zemljopison iliti geografijom... wink

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Opet su nas stjerali u školu... mah

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Zadnji sat, zadnji dan, mi i raska... Na račun toga što smo joj pripremili iznenađenje žicamo više ocjene... zubo












Creative Commons License
Ovaj blog (moj) je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima. (Moraš slušat, nema šta...)


subota, 28.07.2007.

Nimfica

Bok ljudi! Kao što znate (pitala sam vas u prošlom postu) ja sam htjela mačku. Pošto mi starci nisu bili baš presretni odustala sam. Ma nije samo zbog toga nego je i skupa životinja, a i brat mi je zaprijetio da će ju otrovat ako ju nabavim. Ja sam malo razmišala i sjetil sam se da su mi burzeri imali prije 3 ptice, pa sam uspjela nagovorit starce da si kupim nimfu (vrsta ptice). Mislila sam d će mi buraz opet reć da će ju ubit, al nije. Reko je da će otvorit krletku, al se šalio. Čak je reko da može bit u njegovoj sobi. To mi je super zato što u mojoj sobi ne može bit jer kad učim moram se skoncentrirat. Kad se samo sjetim kako su mi one ribetine išle na živce. Svaki put kad krenem učit zateknem se da buljim u njih! Morala sam ih zabrikadirat knjigama da ih ne vidim. Kupit ću nimfu od nekog veterinara koji ih pripitomljava, a ja sam pročitala da kavez dođe od 200 kn - 380 kn, a buraz mi kaže 500 kn. Malo mi je to puno, al kad žive 15 - 20 godina isplati se. Oprostite što vas tim gnjavim cijeli post, ali ljeto je a ukupno mi je jedna frendica u Zg-u pa mi se ne dešava ništa zanimljivo. Idem se sad nać s njom. By...... Kasnije ću vads kommentirat!



| komentari (20) | print | # |

srijeda, 25.07.2007.

Ej ljudi...

Došla sam jučer s mora. Bila sam na Hvaru s najboljom frendicom. Nije bilo loše, al sam na neke trenutke skoro poludila. Moja frendica je modni ovisnik i nju tako brine šta će obuć da to nije normlno. Idemo do plaže obučeš kratke hlače, mjicu i gotovo, a ona filozofira. Svaki dan zove 2 puta jednu sesru i mamu, a drugu sestru uopće ne zove. Jednom je čak sestru ispitivala šta da obuče. Kad ona priča na mob ja nabijem na uši mp4 i navijem ga da je ne čujem. Meni je to tako iritirajuće, ali je sve ostlalo većinom bilo OK. Šetale smo se navečer i gupirale. Ma nije bilo loše. Sad se ni ne mogu sjetit neke prednosti jer sam sad pre isfustrirana.

Sad me zvala bratova cura i pitala me hoću li ić s njima na pizzu. Nisam htjela. Ma nije meni Maja loša al me njih dvoje tak znaju iživcirt zato što se nekad ponšaju prema meni kao da sam ja neko balavo derište koje njih treba zabavljat. Inače mi je Maja draga zato što je zabavna i kupila mi je i parfem koji sam htjela za rođendan. Ma sljedeći put kad me pozovu moram stisnut zube i molit Boga da sve prođe dobro.

Još planiram nabavit mačku. Šta vi mislite? Da da si je nabavim? Ja bih radije psa al nema šanse da mi starci daju. Inače nisam loše volje al sam su mi svi digli tlak da nemogu ni normalno razmišljat. Ajd idem ja sad komentirt. POZZ



| komentari (5) | print | # |

<< Arhiva >>

SAY HELLO TO MY LIFE...