BOOLNICA BLOG

petak, 02.02.2007.

Otvoreno i zatvoreno

I tako...
Inače ne gledam Otvoreno ali neki dan sam gledao i bilo je nešto o aferama.. Rasprava je bila zanimljiva ( čitaj zabavna ) jer su u studiju bili Čačić, Đapić i Hebrang među ostalima a s njima je zabava zajamčena tj. zajamčeno je baljezganje gluposti na koje se dogro možeš nasmijati. Još je bio i onaj kakti socilog dosadni Lalić ili kak već i nekakav njonjo iz GONG-a..
I tako gledam ja i emisija je bila zanimljiva ali ne tako zanimljiva, u biti šokantna kao voditeljaica-Sanja Mikleušević..
Gledam dosta TV i vidio sam dosta loših voditelja al brate ovo je službeno daleko najgora koju sam vidio u životu. Mirjana Hrga je za nju doktor voditeljstva. Dotična Sanja je bezobrazna, upada gostima u facu i prekida ih dok govore, bahata je, nema pojma o vođenju takvog tipa emisija i što je najbolje nije ni previše bistra. Čačić je pričao nešto o tome kako novine teže uvijek za senzacijom pa je komentirao naslov-Pljačka u zgradi u kojoj Čačićev Conning radi stubište- i zgražao se nad tim. A koja je bila reakcija naše vrle voditeljice?
-Pa dobro, znamo svi da ste ponosno na svoj Conning.
WTF?!
Je li ta žena glupa ili je glupa?
Imala je još sličnih izleta i sa starcima sam umirao od smijeha i istovremeno se zgražao koliko ta žena loše vodi svoj posao. Onako stoji nasred studija i gleda mudro i samo čeka koju će glupost izvaliti..
Nije mi jasan kriterij po kojem biraju voditelje za Otvoreno jer su svi redom užasni. U biti kad vidiš ove ostale shvatiš da je Hloverka u biti bila sjajna i da bi je na HRT-u trebali moliti i kumiti da im se vrati.. Otvoreno vodi i Mislav Bago. E što reći za tog čovjeka. Kao prvo sama njegova pojava je ljigava i odaje dojam čovjeka koji je jako ljigav. Još ga se sjećam kad se javljao iz Sabora i on je bio kao neki stručnjak za Sabor.. Haha, haha.. I još jednom haha! Njegova stručnost se očitovala u tome da je samo pričao tko je što rekao ili nije ili predviđao tko bi što mogao reći. A dok je to sve govorio pravio se važan kao da je otkrio lijek za sve bolesti svijeta ili nešto..
Ali eto napredovao Mislav i sad je na otvorenom a kako vodi samo je manja i malo blaža verzija Sanje Mikleušević... Isto je bezobrazan i nema uopće osjećaja za voditi emisiju a i jako je pristran pa točno vidiš za koga navija. Sve bi to bilo dobro da on to koliko toliko simpatično radi ali ne.. Sve to on radi jako jadno.. Isto tako kao i Sanjica nije baš previše bistar ali isto ima gard kao da je pokupio svu pamet svijeta. Još se sjećam i onog mladog Štefanića koji isto kao da je učio kod Mislava ili nešto. Živi užas ali sad vodi neku emisijicu di je čak i ok.
Eto kad to čovjek vidi shvati da je Hloverka u biti neloša voditeljica koliko god istodobno bila simpatična.
Ali ode ona na Novu. Baš su mi zanimljivi ti voditeljski prijelazi. Kao u nogometu za milijunske iznose prelaze voditelji i to uglavnom sa HRT-a na Novu. I bome bacila se Nova u kupovinu.. Nisu to više otpaci sa HRT-a tipa Kopljar, Hrga i Gačićka ( e kad se nje sjetim ajooj ) nego pravi asevi.. Eto i Pervan im je došao i nadam se da će se on i Zuhra pomiriti jer ona Zuhrina emisija je živi užas..
Trude se na Novoj moram priznati iako su i dalje smiješni. Ne znam koji mi je voditeljski par na Dnevniku smiješniji.. Hrga i Kopljar ili ono drugo dvoje.. Hrga i Kopljar se trude ispast kao cool i duhoviti al u biti je duhovito koliko su oni smiješni i nikakvi. Da ne govorim o tome da Kopljar pušta fudbu ( ?! ). A ono drugo dvoje voditelja, kojima ne znam ime, su samo zbunjeni.
Za razliku od Nove na RTL-u sve po starome. Ostali su kakvi su bili i prije.. Loši, dosadni, sa starim serijama i filmovima i emisijama tipa 'Mijenjam ženu', ' Dadilja', 'Uredi mi vrt' ili 'Počeši me po leđima'. Onaj veseli čovjek sa svojim veselim najavama kao da sjedi na WC-u nas i dalje, sva sreća, oduševljava..
E a znate što se dogodilo kad je prije 10-ak dana završila zadnja epizoda Bračnih voda.. Aj pogodite!
Drugi dan je krenula ponovo ( po treći put ) prva epizoda, sve isponova. Ne znam da li oni misle da su ljudi glupi ili im je jednostavno tako lakše ali ne znam što bi rekao. Sve one serije ujutro su isponavljali po 4, 5 puta, jedino su od Dadilje ipak odustali ( valjda su kasetu izgubili ) ali su zato našli super novu i nikad viđenu igdje seriju-'Princ s Bel Aira'..

Vidim da su i Večernjakovi jurišnici krenuli. Rušili su Cicu pa Kužu, sad je na redu Červar.. Koji su to heroji, ti iz Večernjaka, posebno onaj Neven Cvijanović.. Odaje dojam čovjeka od kojeg bi svatko pobjegao, posebno jadni Lino Červar ili Josip Kuže. Prije bi rekao da su lešinari ali o tome drugom zgodom...

Uf previše sam škrabao,idem učit..

- 11:46 - Komentari (3) - Isprintaj - #