Za dramsku umjetnost i liberalnu Hrvatsku

03.06.2018.

Dragi kolege blogeri!!!!

U zadnjih par dana na blogu smo svjedoci brutalnog vrijeđanja i omalovažavanja drugih blogera zbog kojih je Luki obrisala blog.Takvih ima puno jako puno lista njih je poprilična tako daću ovim putem navest par najradikalnijih primjera.

primjer 1
primjer 2

Kolege blogeri,iz svega ovoga navedenog se vidi o kakvoj se sorti ljudi radi.Još je vrlo važno spomenuti da prema svemu što su naveli,što u postovima što u komentarima,oni su desničari kojima su vrijeđanja jebanje majke i slične stvari jedini način odgovora na argumentiranu raspravu za koju nemaju apsolutno nikakve kvalifikacije.
Iz svega navedenog može se povući paralela ne relaciji desničarenje-debilizam.
Sudeći prema svemu navedenom dolazim do zaključka( jedinog izvedivog) da imaju slične stavove kako po pitanju instambulske konvencije tako i po pitanju dramske umjetnosti.
Oke...ovdje sad dolazimo do jednog vrlo važnog djela za ovaj blog.
Mnogi slični freshu i tu su kenjali i srali po mom blogu jer se bavim temama kojim se bavim ali naravno njihove uvrede i infantilne prijetnje nisu na mene ostavile nikakav efekt niti ne
pomišljam na odlazak.Štoviše upravo zahvaljujući njima i njima u inat ću i dalje razbijati tipkovnicu i podizati svijest o kvaliteti hrvatske dramske umjetnosti po čemu oni uglavnom seru a blagog kurca nemaju o konceptu glume niti predstava.
Primjer je haso ministar kulture i njegovih istomišljenika koji bi nama kojio svom trošku i sa dobrom voljom odlazimo gledati predstave koje bi njemu slični htjeli sjebat mijenjajuči njihove koncepte.Za ta i fresha garantiram da i oni svojim svjetonazorima spadaju među takve.
A naravno i Luki je između ostalog isto tako bila posvećea dramskoj umjetnosti a kvazi bloger fresh je samo iskoristio situaciju u ključnom trenutku da bi mogao pljuvati i vrijeđati.
Prema svemu ovome izražavam u prvom redu zgražanje i drugo ali ne manje važno želim liberalnu Hrvatsku oslobođenu desničarskih vrijeđanja i kompletnog odjebavanja raznih ministara
iz HNK.

Zahvaljujem Laciju na djeljenju mišljenja
A fresh, i njima slični neka se samo drže svojih blogova a nas normalne neka poštede
svoje mržnje i debilizma.

ŽIVJELA LIBERALNA HRVATSKA
ŽIVJELA DRAMSKA UMJETNOST

Oznake: za liberalnu Hrvatsku, Protiv provokatora Živjela dramska umjetnost

život je pozornica,dramska umjetnost je njegova projekcija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.