srijeda, 14.11.2012.

The Walking Dead S03E05 - Say the Word




Ocjena epizode: 4 / 5 party

Rick je, nakon događaja iz prošle epizode, totalno pošizio i počeo je lutati po zatvoru i potrazi za zombijima. Daryl i -Maggie odlaze pronaći hranu za novorođeno dijete...Michonne je, sumnjajući u guvernera, napustila Woodsbury i sama pošla na put, dok je Andrea ostala. Ubrzo se otkriva još jedna od guvernerovih tajni...




Peta epizoda po meni nije donijela vrućinu priče i atmosferu kakvu su donijele prošle epizode, ali ni u jednom pogledu nije loša. Mogao bih opisati ovu epizodu kao nekakvu spojnicu između nekih bitnih događaja, koji se ovdje toliko i ne događaju, ali su dali vrlo dobru najavu za šestu. Kako se stanje u ekipama s obje strane pogoršava, tako počinju i problemi. Od idealnog gradića ubrzo ćemo dobiti moguće rasulo, a od zatvora gdje je stara dobra ekipa također bi mogli doživjeti slom.
Gluma je i dalje odlična, novi glumci koji dolaze su jedni za drugim uvjerljivi, što se tiče glume mislim da ova serija nikako ne može podbaciti i da je posada uvijek dobro organizirana i pomno odabrana. Koliko sam shvatio, epizoda za epizodom zasad vjerno prati strip i ako je sudeći po najavama i akciji, tako će i ostati. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto je ova sezona toliko uspješna i zašto stalno broji sve veći broj gledatelja.
Lik Michonne mi se sve više sviđa, iako sam mislio da će ona biti puno 'vatrenija' i borbenija. No, vjerojatno njeno vrijeme tek dolazi i da će upravo ona riješiti tajnu misterioznog mjesta.
Peta epizoda dobro nastavlja već utabani put, idemo dalje.

23:09 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>