utorak, 23.10.2012.

The Walking Dead S03E02 - Sick

Image Hosted by ImageShack.us

Ocjena epizode: 4,5 / 5 thumbup

Ekipa je naišla na skupinu zatvorenika koji su preživjeli invaziju zombija. Kako bi što bolje surađivali, sklopili su dogovor da će im Rick i ekipa očistiti ćeliju od zombija u zamjenu za brdo hrane. No, dogovor ubrzo krene krivim koracima...

Image Hosted by ImageShack.us

Druga epizode treće sezone na svu sreću nije ništa manje kvalitetnija od prve, iako je akcije ipak nešto malo manje. No, to je jako slabo zamjetno, jer se sada uključuju i dramatični prizori sa Hershellom koji je nakon amputacije onesviješten i pitanje je hoće li se pretvoriti u jednog od walkera ili ostati normalan.
Promijenilo mi se mišljenje oko nekih likova, nakon druge sezone gdje su bili totalno antipatični i iritantni, sada su nekako više privrženi uz ekipu i ponašaju se znatno normalnije. Serija se podijelila u dvije ekipe: pratimo Ricka i ostale kako pokušavaju pronaći mir u zatvoru, a druga ekipa čini Andreu i Michonne kako neprestano traže trajno mjesto za ostanak. Iako se ne pojavljuju u ovoj epizodi, očigledno je da će se treća epizoda bazirati osamdeset posto na njima. Vidimo i promjene kod nekih likova koje se inače ne bi očekivale, što mi se dosta sviđa, jer je serija zasad sve samo ne predvidljiva, osim ako ne čitate strip.
Zanimljivo je to što se nikad ne zna tko će sljedeći nastradati, bio on jedan od glavnih likova ili netko potpuno nebitan. Situaciju koju smo imali u drugoj sezoni bila je da se znalo što se događati dvije do tri epizode prije samog događaja, što je svakako gubilo na atmosferi. No ovdje praše jako neočekivano i to je ono što je privuklo još više gledatelja.
Još jedna odlična epizoda.

13:20 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>