nedjelja, 23.10.2011.

The Walking Dead S02E02 - Bloodletting



Ocjena epizode: 3 / 5 zijev

Početak epizode vraća nas u vrijeme prije epidemije, gdje Lori tek saznaje da je Rick stradao u pucnjavi, kasnije se prebacujemo u sadašnjost, gdje vidimo kako očajni Rick nosi Carla da se spasi u jednu ladanjsku kuću na velikoj farmi, gdje nailazi na još par preživjelih. Carlu se pruža amaterska operacija, te u njegovoj kritičnoj situaciji Shane i Otis (osoba koja ga je slučajno upucala) moraju naći potrebne alate za operaciju u jednoj srednjoj školi...koja je prepuna zombijima.



Da budem odmah direktan i da ne zaboravim što sam htio reći, moram reći da mi je ovo dosad najgora epizoda do sada. Razlozi su sljedeći: žao mi je što je ovo epizoda koja je sadržavala najmanje akcije i najmanje zombija, prvi zombi se pojavio pri drugoj polovici filma, a tek nešto više akcije događalo se pri kraju. To mi je nešto na što nisam navikao, barem ne u ovoj seriji, jest da ovdje ima puno obilježja drame i velika količina dijaloga, ali su, bojim se ovdje po meni malo pretjerali. Ništa to nije sada strašno ili zamorno, ali nije ni nešto posebno, po prvi puta. Žanr ove epizode bi mogao biti akcijska drama, jer elemenata horrora, osim zombija, zapravo i nema.
Osim toga, gluma je stvarno odlična, možda i najbolja dosad, skidam kapu malom Carlu, tj. Chandleru Riggsu, a novi likovi koji su se pojavili su također jako dobri, a debeli Otis koji je slučajno upucao Chandlera, bi mogao biti prva žrtva u sljedećoj epizodi, pogledajte pa vidite o čemu govorim. Ponavljam što se tiče ove epizode...nije zamorna, ali je mlaka, bez neke akcije i čisto solidna, izvlači ju odlična, već viđena gluma. Idemo dalje.

13:54 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>