utorak, 11.05.2010.

The Unborn (2009)



Sve u svemu: 2 / 5 headbang
Više o filmu: Imdb.com
Video

Evil will do anything to live...

Casey je mlada djevojka kojoj se u zadnje vrijeme počinju pričinjavati duhovi i jedan dječak i otkriva kako će do kraja imati problema sa trudovima i životom ako se na neki način ne riješi zla koje ju okružuje...



Nažalost, morao sam prekinuti gledanje i komentiranje Omen serijala jer sinoć nisam u nekom omanjem društvu htio gledati trojku Omen serijala, jer bi vjerojatno većini bila nerazumljiva, pa smo pogledali Daybreakerse, film koji po meni nije horror i Unborn, film koji nažalost je horror. U gledanje filma nisam ulazio ni sa kakvim očekivanjima, čak smo ga nasumično i krenuli gledati, ispostavilo se da to nismo trebali napraviti jer Unborn je jedno od većih sranja nastalih prošle godine. Čitao sam nešto prije bio o njemu i vidio sam da je imao poprilično loše kritike, većinom oko toga da je radnja bože sačuvaj i da je film jako dosadan. Dragi moji, to je nažalost velika istina. The Unborn je film kojeg sam jedva jedvice uspio pogledati do kraja, i to samo zato što je lijepa glavna glumica Odette Yustman i zato što je film popraćen sa par uznemirujućih scena.



Pod te uznemirujuće scene mislim na pojavljivanje tih duhova ili nakaza, neke su dosta dobro obrađene i ajmo reć napete, a druge su totalni šit i totalna suprotnost nasprem dobrih. Tako da ne možete ništa očekivati od ovog filma dok ga gledate, morate samo biti dovoljno uporni i strpljivi da čekate da se nešto dogodi što bi recimo malo uzdiglo film iz paučine. Radnja je totalno glupa i nekako kao da joj fali neka ravnoteža, sve je razbacano i glupo spojeno, neke dijelove saznajemo i prije nego što se dovede neki zaključak oko nastajanja problema.
Scene sa dječakom su zamorne, antipatične i zapravo gledatelj ne gaji nikakve osjećaje prema glumcima, koji su ionako svaki na svoj način loši, osim recimo glavne spomenute glumice i Garya Oldmana, kojeg je lijepo vidjeti u svakom filmu.



Otišlo mi je sat i pol vremena u dim...ali nije ni prvi, ni zadnji put. Unborn iliti Nerođen je film kojem se 10000% više nikad neću vraćati, ionako sam ga morao gledati malo na preskokce. Dosadan i bedast film.

22:17 | Komentari (1) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>