subota, 21.02.2009.

Vacancy 2: The First Cut (2009)

Image Hosted by ImageShack.us


Sve u svemu: 2,2 / 5 headbang
Više o filmu: Imdb.com

U 2004. godini menadžeri Meadow Inn Motela Gordon i Reece su koristili motelsku sobu 6 za snimanje privatnosti gostiju kako bi prodavali porno-filmove. Nakon što se jedan gost predbilježi za sobu br. 6, Gordon i Reece su bili svjedoci sadističkog gosta koji je brutalno ubio svoju partnericu. Snimke su uspješno napravljene i odlučili su napraviti još snuff filmova sa anonimnim posjetiocem, a prve potencijalne žrtve im dolaze odmah sljedeću noć...

Image Hosted by ImageShack.us


Tko je gledao Vacancy iliti naški prevedeno na Soba smrti? Za one koji nisu gledali a žele, ovaj nastavak je zapravo prequel iliti nastavak prije prvog dijela, odnosno radnja je prebačena na tri godine prije. Osobno vam preporučam da pogledate prvi dio, jer sam ga sa zadovoljstvom pogledao više puta jer je stvarno zabavan. Što se nikako nažalost ne može reći za njegov nastavak. Ovo je pravo smeće od filma. Žao mi je što ga moram ovako osloviti, ali jednostavno sam se previše razočarao u ovaj neuspjeh. Nisam ni mislio da će ovaj film izostati bez nastavka, ali ovako što da naprave...osramotili su jako dobar prvi dio.

Image Hosted by ImageShack.us


Što je najzanimljivije nisu mogli naći ni istog glumca portira koji je glumio u jedinici, Franka Whaleya je zamijenio David Moscow, makar su dosta slični, ali očite su i promjene. Kamera je nevjerojatno loša, pola filma se ni ne vidi, podsjeća me na film The Cave iz 2005. godine. Radnja je totalno nemaštovita i glupa, stvarno se scenarist morao napatiti da ovo sklepa kako spada, što on nije uradio. I sad kada sam totalno popljuvao sve što se tiče filma, znajte da u ovom moru lošeg ima i plus dobrog: glumci. Glumci su mi jedini (osim glavne) koji su mi nekako pomogli da preživim kroz ovaj film, makar sam ga jednom i ugasio.

Image Hosted by ImageShack.us


Sveukupno film je govno, ali ajd ako niste u prilici, nemojte ga ni gledati. Lijepo preskočite ovaj straight to DVD filmić. Zašto mi neprestano prolazi glavom ideja da bi se tu mogao roditi i remake od jedinice ili sequel? Hmm? Sigurno će još nečega biti, definitivno ne preskačem, želim vidjeti na čemu će ovo završiti.

01:38 | Komentari (8) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>