.. I know what it feels like to be inLOVE
<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

četvrtak, 31.08.2006.

odoh i ja...

Image Hosted by ImageShack.us


Hello svima,

Ovo mi je zadnje javljanje u ovom mjesecu, jer sutra idem na maturlac. Začudo soba mi nije neuredna, oko mene nisu milijuni stvari koje bih trebala ponijeti, ne gnjavim se s tim da li će mi ili neće sve stati u torbu. Ne znam ni što ću sve ponijeti. Malo mi je i svejedno.
Čudno ili normalno? Ne znam... osjećam se malo ravnodušno, nimalo uzbuđenja, nekog entuzijazma, .... a da budem iskrena, takva nisam ni bila u početku, kad su se svi oko mene veslili kao mala djeca, možda je tome krivo i samo mjesto gdje idemo. Ma lažem naravno da nije, čak mi se i Prag po slikama i po knjižici (Top 10 Prag) i svidio.
Nekako me strah društva, možda je to i posljedica mojih snova koje sam sanjala u zadnjih tjedan dana. Da nitko sa mnom nije htio pričati, da sam zakasnila na autobus, bijah prepuštena sama sebi... blablabla... to su samo snovi, a ne stvarnost.
Malo previše seruckam, ma eto drago mi je što idem, a žao mi je što ne idu neke osobe koje su mi jako drage.
Kad se sutra pojavim s koferom na mjestu polaska, nadam se da će me netko primijetiti, zagrliti, nasmiješiti, biti happy što me vidi. Ma za 5 osoba sam sigurna u to, a za ostale, bar glumatajte. A ja jedva čekam da vidim one, koji se meni možda (zar postoje takvi:)) čak ni ne vesele.
Eto, dragi moji uživajte mi gdje god da jeste, držite mi fige da sve dobro prođe, a ja vam se javim kad dođem s hrpom slika i mojim doživljajem.
A danas idem do kamenitih zapaliti svijeće. Na mjesto s kojeg odem smirenija, zadovoljnija, s mirom u sebi... Volim kamenita i svaki mjesec odem i zapalim svijeće. Svijeće i za ljude koje ne poznajem, za one kojima je to potrebno... Nikome se s tim ne ulizujem, naprotiv nekima ni ne kažem. Nego sam happy kad sve prođe dobro, tad znam da sam učinila dobro djelo.

Pusa svima...

- 10:17 - Komentiraj (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.08.2006.

daleko, ma nije. . .

Image Hosted by ImageShack.us

Baš sam jaaaaako happy, moja draga sestričina mi je uljepšala ostatak dana i izmamila na mene smiley. Joj, moja diko, baš si me obradovala.
Nisam o tome pisala, ali moja draga sestričina je već ok mjesec i pol u Kanadi i sad je u Americi. tako da uživa i svašta pametnog radi.
Blago joj se...
Evo i razglednice koju dobih:

Image Hosted by ImageShack.us

Jedno pitanje za vas:
Tko je vama uljepšao današnji dan?

pusa svima.

- 16:30 - Komentiraj (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.