m/ Brave Murder Day m/

02.12.2007., nedjelja

blah blah

dobro dobro burninmad...vidim da vam se ne sviđaju moji nazi postovi. U biti vidim da post niste ni pročitali, nego odmah se tu neki kao nacisti naziru pa ga odmah treba popljavati puknucu...dobro dobro....al vi ne razumijete tu stvar, taj cilj!
Presveti cilj! OSLOBOĐENJE SVIJETA OD BOLJŠEVIČKE TIRANIJE!!! blabla Lišenja okupacije naše domovine Ćevapdžinijice!!! Nikada neće crvene ruke dirati u naše ćepačiće dok je časnih ljudi kao što su nacisti! I Ustaše! I domobrani!

Sva sreća da je danas boljševika sve manje i manje (dobro, zapravo samo ako izostavimo kineze jer je njih sve više i više), ali zato se javlja drugo zlo... još veće i strašnije... i opet će morati sveta nazi vojska u križarski pohod da odbije tu napast-pošast-crvenu kugu... i mogu vam reći jedno...a to je: DA ĆE USPIJETI! NAZI ĆE SE BORITI I POBJEDITI! JER DOBRO UVIJEK POBJEDI ZLO!!! HA!!yes
a to zlo...da, to zlo...to je vegie...DA! VEGETARIJANSTVO!!! Još jedno zlo koje su izmislili bolesni boljševičko-kapitalistički zlotvori da natjeraju ljudski rod u patnju i ropstvo. ONI! Sotone! Kako mogu čovjeku trovati um da meso ne valja!!! Pa meso je bogomdano! Pa što su jeli prvi ljudi?!? PA MESO!!! nisu valjda jeli tofu sir, ili sei-tan sendviće, makrobiotiku i te gluposti...pa to nemože nahraniti čovjeka... to ga uništava...izjeda iznutra... To je taktika boljše-kapitalizma... ako vas već nemogu strpati u logor, onda će se potruditi da izgledate kao da ste izašli iz jednog takvog! Zato ne sluštajte tu sotonističku propagandu i ne podupirite ju!!! Jedite meso! Meso je zdravo, dat će vam snage i mišićnu masu! Bit će te zdravi i jaki poput nacista i moći će te se oduprijeti svim tim glupostima današnjeg američko-sotonističko-imperijalističko-masonsko-komunističko-vegetarijanske propagande!!!

Recite DA mesu!!!

Mirelo glede tvojih voljenih muslimana nemam niš protiv, dapaće dobri su mi oni jerbo se boru protiv "demokracije" kako nekada protiv engleskog imperijalizma, tako danas protiv američke "demokracije" tj. točnije krupnog kapitala. Kužiš ono turci su kul jer su u prvom svj. ratu bili na strani švaba, a zna se...tko je prijatelj švaba i moj je prijatelj thumbup u drugom svj. ratu tko je bio prijatelj našem dragom ujku Hići? tko drugi nego muslići yes


bah...aj dont ker, ak me ne razumijete, bitno da me Feldweber Zuja razumije zujo ... dobro iako ćujem sad neke priče da ne pere baš neke dijelove tijela, al to valjda neće narušiti naš poslovni odnos party alzo ćus!

Dom Za MniSpre!


- 23:41 - Razich je seksich ;) (14) - Kikich je seksich :P - WTF?!?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

'BOUT ME

LIRIKS