Zašto posjetiti ovaj blog? Dobro pitanje, jer nemam pojma! Ma ne, dođite pročitajte nešto o životu jedne djevojke iz predgrađa. Možda se nađete u nekoj od mojih priča ili možda nekome pomogne neki savjet. Nije sad da sam prepuna nekog "životnog iskustva", ali naći će se tu ponešto zanimljivo ili humoristično stoga nećete pogriješiti posjetom ovom blogu.



Pišite mi na MAIL ili ga upišite u GoogleTalk za chat.



Moj Banner za vaš box ;)





Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Design and idea by:
Image Hosted by ImageShack.us

srijeda, 28.12.2005.

Evo da ne bi bilo da sam zaboravila svog partnera koji ima zakon mob he he

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us 23:40 Komentiraj(2) Isprintaj Link na post On/Off Image Hosted by ImageShack.us

Siroto nešt...

Image Hosted by ImageShack.us
Evo baš sam gledala neke statistike na blogu, i sad mi je baš drago što postoji mjesto gdje ja izražavam svoje mišljenje... I baš mi je drago da Pejić ima blog( www.pejic.blog.hr). Compov će morat sutra doć u vizitu nešt mi sere onaj gugltolk a i nešt oni mp3 na mobu krče... Super mi je što pada snijeg, baš sam happy zbog toga i baš sam se najela danas (nahranili su me). Ha ha ha Braco mi se razbolio jučer pa se ne može šopat s nama jadan leži doma, ali mislim da će do sutra biti ko nov! Nadam se da ću se zabavit za novu god. - imam neki dogovor s Ivanom Krakicom.. he he

Evo čim ja pišem ovaj blog! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us 23:10 Komentiraj(1) Isprintaj Link na post On/Off Image Hosted by ImageShack.us

ponedjeljak, 26.12.2005.

Slatko...

Image Hosted by ImageShack.us
Ako ikad saznaš koliko sam suza prolio, znat ćeš koliko te volim i koliko sam te volio. Ali ne. Tebe nikada neće rastužiti sjećanje na čovjeka koji je želio da ga voliš. Ne boj se koračati ako je ulica prazna, na svakom uglu ja sam napisao ljubav za tebe. Da, volim te! Ne smijem ti reći, nemam snage, nemam hrabrosti. Ljubav dolazi na naša vrata često bez kucanja. Kako je divna ona sreća koju donosi sa sobom i kako je teška bol i razočaranje koje nam nosi na dar. Znam da je sve laž, a sreća neka bude plod mašte. Znam da je tvoj svijet drugačiji od mog. Tvoj topli dah osjećam u snu, ali znam prošlo je sve. Čovjek se sjeća ako hoće, ako može. Ako te neću ja pratiti u životu neka te prati moj lik jer te usne šapću: "Volim te!" Ne dopusti da me prašina prekrije jer ja te neizmjerno volim!
unknown autor

Image Hosted by ImageShack.us 23:45 Komentiraj(3) Isprintaj Link na post On/Off Image Hosted by ImageShack.us

Freeeeee

Image Hosted by ImageShack.us
Evo ga napokon praznici!!!! Žao mi je što nisam čestitala Božić blogerskom društvancu, ali jedva da sam bila doma tako da... valjda mi nitko nije zamjerio. Baš sam dobre volje i sve vas volim i baš sam sretna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo ako se nisam pohvalila dobila sam novi mob Motorola L6 i baš je zakon! Moram ga dobro pazit jer se mojoj frendici neki dan dogodilo nešto strašno! Aj zamisli da ti tramvaj smrska mobitel!!!!

Image Hosted by ImageShack.us 23:35 Komentiraj(2) Isprintaj Link na post On/Off Image Hosted by ImageShack.us

srijeda, 14.12.2005.

UPOZNAJTE MAŠU

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us 19:48 Komentiraj(15) Isprintaj Link na post On/Off Image Hosted by ImageShack.us

utorak, 06.12.2005.

Juhuuuuuuuu

Image Hosted by ImageShack.us
Ala oprostite ljudi ja nisam mogla naći link od bloga zbilja, evo sad sam ga pronašla!!!!! Ha ha ha ha ha Ma šalim se! Za ovo stvarno ne postoji isprika, ali u zadnje vrijeme me nesto noga boli pa nisam mogla PISAT!!!! ha ha ha ha ha ha šala!!! Stvarno mi je već dojadilo da mi svi vise za vratom joj kad će post kad će post! Bit će mi se dogodi nešto!! Zanimljivo.... ili bar zanimljivije... Evo sad sam se vratila od Darie, dobila je kunića zove se Maša!! Preslatka je, a ostavlja i male smeđe "poklončiće" kao i ovce! ha ha ha ha Ubit će me za ovo...Jedva čekam 23. 12. i mojim mukama će biti kraj!!! Ovu Novu godinu slavim s razredom i nadam se da će nam biti suuupić! Ovom prigodom pozdravljam Leonarda Lavaronija i javno mu se ispričavam što sam ga danas u školi gađala papirićima dok je pokušavao zaspati! ha ha ha ha e da i pozdrav "glupanu", znat će on koji je....ha ha i pozdrav Marinu nisam ga videla hundert Jahren ha ha
Bokić svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us 20:13 Komentiraj(4) Isprintaj Link na post On/Off Image Hosted by ImageShack.us

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Image Hosted by ImageShack.us Image hosted by TinyPic.com
Image Hosted by ImageShack.us