< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2010 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (3)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (6)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (15)
Srpanj 2007 (11)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (7)
Travanj 2007 (23)
Ožujak 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

RANCH BUBAČ

U zelenilu Učke, svega kilometar od bivšeg odmarališta "Ina" nalazi se Bubač ranch.

Novim jahačima nudimo obuku u par tisuća kvadrata velikom manježu, a onima koji su već stabilni u sedlu terensko jahanje uz stručnu pratnju.

Naši konji izuzetno su mirni i poslušni i Idealni za jahače početnike i za djecu.

Kilometri staza duž Parka prirode Učka sa izuzetnim prirodnim ljepotama zadovoljiti će jahače svih uzrasta i znanja jahanja.

Da bi boravak na Bubač ranchu bio jednako ugodan i onima koji dolaze u pratnji jahača nudimo osvježenje uz domaća pića u hladu stoljetne šume.

ukratko o meni...i linkoviii

ukratko o meni..: zovem se Ana. Jašem konje već šest godina..Imam svoja dva konja Rikija i Luckya. Obožavam sve životinje .... I tako.. ne volim bahate i hvalisave...Inace moj msn je: anna_40001@hotmail.com
LINKOVI
moji blogvi
moj blog za školu.. nije baš u pokretu
blog na bloger.hr

blogovi
Marcela....super blog!!!
xx....Dora.....xx
xx..Sarah..xx
morate pogledat blog i s bloga nemojte otici ako nesto ne procitate...
ljubitelji konja
konj!
lydy
horses with me
Doria

love_robi
Horse fan
world of horses
Our destiny are horses
Dee Dee
lolchuga_13
NEMA VIŠE LINKOVA....

od sada možete i glasat za moj blog
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com
koliko vas je došlo od 19.7.2007-10:06
hit counter

hit counter


ime-ana
prezime-nije važno
hobi-jahanje,crtanje,veslanje,odbojka
volim(obožavam)-obožavam konje!!pogotovo sa ranch bubača.
ne volim-bahate ljude,nenormalne ili pak pre smotane
o ranchu- na ranchu ima 16konja dva ždrijebca i sad čekamo treče.
Friendster images

Friendster images



Images for your blog

Images for your blog


image hosting file

image hosting file


image hosting file

image hosting file


Image hosted at bigoo

Image hosted at bigoo


Customize your blog

Customize your blog


MySpace images

MySpace images


MySpace

MySpace


image hosting file

image hosting file



Cursors




Custom TShirt Generator





utorak, 28.08.2007.

PETAK,SUBOTA,NEDELJA....riki mi šepa........

Evo mene napokon!!roflrofl
pa evo petak:
u petak sam došla s đanijem jer me tata nije mogao odvest. ja i mia smo se zezale i to cijelo vrijeme pa smo ja i ona išle jahat van jahale smo sat i pol i išle smo stvarno svugdje. ja sam se onda kasnije još zezala s đanijem i tako bilo je super!!
e sad subota: s miom je došao njezin brat luka (ima plavu kosu-znate da mi je to najdraže!! i presladak je!!!!!!!!!)
onda je on išao jahat morota trčao je i dobro mu ide!!! (trčao je u manježu)
onda je došao jedan dečko za jahat van i išao je na morota kad su se vratili mia i taj mali moro je počeo šepat i to užasno!!!!!!!!! nema zadnje potkove jer su mu ispale i tako se valjda nabio da je to stvarno ono! meni je ružica (od đanija žena) rekla da ga odvedem u potok da mu se kopita očiste o blata i da malo popije ako je žedan. ja sam ga vratila i oke. onda smo išli na kraju svi jahat i to smo krenuli u 20:00 i išli smo đir od ininog odmarališta do poklona i nazad.
ja sam išla na bibu i pičila je užasno brzo super je bilo baš je brza!!!!! sara je išla na zipa, ja dakle na bibu, luka je išao na rokota a mia kao zadnja na garota.
u jednom trenutku smo stali jer je luka vidio da je rokotu pala ponjava (deka)
i onda je on sišao s njega i sara sa zipa pa u potragu ali kako je bio mrak niš se nije vidjelo pa je mia sišla s garota i luka je išao na njega a mia je rekla da će hodat uz rokota. onda je sara rekla da idu njih dvije na zipa pa su nekako sjele skupa a ja iza njih crkavala kad su potrčaleroflroflroflroflroflroflrofl. kad smo došli na ranch ruška (ružica) je bila ljuta jer kao da ja nezam dobro jahat jer sam ono skoro pala pa sam iala šok i onda je rekla da ja više neidem sama van,da nesmijem van po noći. ali oke sve je prošlo dobro!!!!!!
ja sam ošla doma.
NEMAM SLIKE OD PETKA OD SUBOTE NI OD NEDELJE -oprostite ljudi!
nedelja:
RIKI MI ŠEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! isto radi potkova ah jadan!!!! đani će ovaj tjedan stavit potkove pa će biti oke.
radila sam puno ali sam se i zezala s lukom sarom i jednim zvonimirom koji je rekao da je na jedan dan bio cura roflroflroflroflroflroflludlud
a bio je tako ozbiljan mislim on je čudan ali to hehe mi smo crkavali od smijeha i sad kad ga idemo neš pitat uvijek kažemo zvonimira oćeš li ić jahat,a zašto nebiš htjela pa nije važno što pada mrak ili se bojiš mraka i tako. onda kasnije ga (ju) je ugrizao roko pa se držao za ruku i onda smo mu rekli da bude muško i onda ajoj zaboravili smo da ti si cura!!!hehe
i onda je đani neš rekao sari pa se ona naljutila a ja sam išla do nje da bih htjela jahat i ona je rekla da odem đaniju i da mu kažem da sam puno radila u manježu i ako bih mogla ić malo jahat. i da nju pustim na miru.
ja sam otišla od đanija ali sam malo bolje rekla ono ej đani ja sam danas puno radila u manježu bih mogla ić jahat ako ne van s nekim onda u manježu. a on me odveo van i rekao mi evo tu ti je konj uzmi si ga odi jahat vrati se i n emoraš više radit. (prije toga je popio malo previše)
i ja sam otišla se smirit i kad je došla mia do mene jednostavno sam pukla rasplakala sam se crycry.
kad sam mii rekla što je bilo ona je išla popričat s đanijem. đani je došao do mene i rekao da su njega tamo neki njegovi naljutili i onda sam ga ja išla to još pitat i jednostavno je puko. na kraju je i te stjerao!! ja sam mu rekla da mi je to sra rekla da kažem i onda se na kraju i ona rasplakala. ja sam rekla mii da mi pripremi bibu i da idemo ja i ona jahat. ona je išla na stelu a ja sam bila u potoku pa sam se popela gore na cestu. đani mi je doveo bibu i ja sam zajahala. onda smo još pričali i đani je rekao da jašemo koliko god želimo.
pošto je bilo već kasno išli smo đir od 20,30 min.
kad je meni đani doveo bibu prije toga je luka išao doma a tim putem smo išli i mi pa smo ga zvali i kad smo ga napoko dozvali on je zajahao na stelu i sjeo je iza sedla. najsmješnije mi je bilo kad su kasali. njega smo pustili nažalost dalje morao to sam i mi odmah u galop ja sam mu mahnula i idemo! skoro cijelo vrijeme dok smo trčali po cesti nismo držali uzde jedino kad bi od mie stela skrenula na neki put. kad smo se vraćali kroz šumu (granje) bila je jedna nizbrdica od blata i onda kad se spusti se ide gore na travu. i na sredini te nizbrdice blo je neko drvo srušeno i stela je to zaobišla a biba preskočila i u galop tako da je bilo super obožavam skakat. i onda smo se vratitli skinula sam bibi žvale i sedlo i onda je došao đani pa smo se zezali. na kraju smo konje potejrali na pašu a ja sam s miom prala žvale. onda je do nas došla sara pa samo joj rekla sorry i ona meni sam smo se zagrlile (đani je to vidio nije niš reko) onda sam trebala ić doma pa sam se pozdravila s miom i odoše ja
e pa to je to!
starija slika-biba
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
roko
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
zip
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
biba opet
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



| komentari (32) | print | # |

četvrtak, 23.08.2007.

nešto me muči!

na blog.hr piše da će se sada neko vrijeme možda blogovi čudno ponašat i ja sam čisti svjedok tome! blog me zeza



| komentari (23) | print | # |

eh neš ne šteka definitivno!



| komentari (0) | print | # |

srijeda, 22.08.2007.

post o blog.hr

ovo je predivno!!!
novi blogeditor mmmmmmmmmm
a niš samo se javljam i govorim da je ovo prepredivno i da šta sam ja još htjela reć e pa da sutra će na mom blogu pisati vejiki post s punnno slika!!!
da da idem na ranch sutra ali onda i obečajem da će biti post sutra a ne dan kasnije.
pussasretankisskisswink
idem vam ja jest tako sam gladna trbuščić me zove!finonjami



| komentari (8) | print | # |

ponedjeljak, 20.08.2007.

subota i nedelja

Subota:
došla sam na ranch oko 11 konji su se vratili s paše i sve oke. ja sam pitala đanija ako mogu ić jahat do odmarališta i on mi je odpustio. išla sam na sokola bio je priličn miran. sve sam trčala za gore i za dole tako da sam za rekordnih deset minuta bila već na ranchu. onda je došla mia. vratila se s grupom jedan sat. pa smo se ja i ona malo zezale. ne zadugo poslije došle su nensi i natali. ja sam se većinom zezala s nensi. radili smo balončiće i bilo je super!!!ja sam večinu vremena bila na rikiju mislim samo sam sjedila na njemu. kasnije oko 19:30 je došao moj tata pa sam mu rekla kao što mu svaki put kažem sad ćeš čekat do 20:00 poslije 15 min smo već svi bili na konjima. ja sam išla na sokola jer riki nije bio osedlan. a i već mu je bilo dosta pa......
imam slike od subote nisam ih još skinula pa kad budem ću ih stavit
nedelja:
došla sam na ranch u 11 konji se nisu vratili s paše. bio je samo brnjo ja sam ga zasedlala i ljudi su išli jahat. pa oke idemo vodit. gužvica je prošla konji su došli. ja sam išla zasedlat rikija. i zasedlala sam sokola ali ja mislim da sam još nekog zasedlala.onda sam opet išla vodit.vodila sam do dva kad sam išla na rikija u krug s još jednom mojom frendicom. prvi krug je bio super i galopirali smo i kasali. onda je počeo zezat. ako se njega ne vodi u krugu on neće krenut. ide unazad i počinje se propinjat ali ne visoko. ja sam ga spremila i meni dođe đani i evo ti korbač i budi oštra! ja sam se popela opet na njega i idemo jako sam ga opalila i dalje niš idemo još i tako par uto dok se nije išao propinjat kad se počeo propinjatz ja sam ga još jednom jače lupila i išao je da će ić u krug ali niš opet unazad i onda je đani prišao do mene nije rekao niš samo se smijao ja sam sišla on se popeo i onda mu riki baš prpinjao ali ga je uspio pokrenut. ja sam išla na brnjota i na početku je bio dobar. ali onda je pored nas prošišao u galopu riki s đanijem brnjo je ubrzao i baš je došao jedan dio gdje je kao korito ali je zemlja onako ide se prvo dolje pa gore. brnjotu sam povukla uzde da stane ali niš on se nekako spotaknuo i da meni nisu noge ostale u uzengama odletila bih i razbila bih si glavu. ja sam mu došla skroz na glavu neznam kako ali u tom sam trenutku bila toliko sposobna da sam se odgurnula od njegovog vrata i vratila se na sedlo. eekeekon se popeo i još kasnije trčaonut. ja sam ga tako jako povukla da stane da je isti čas stao. ja sam otišla s njim na mjesto gdje inače jedu konji koji su u krugu. sišla sam s njega zavezala sam ga za drvo i sjela sam u sijeno od tog straha od tog šoka ja sam se rasplakalanorolleyes normalno nisam dugo plakala već je došao đani i počeo me zezat.kad sam bila bolje zajahala sam na brnju i još galopirala do ograde. i omah sam išla vodit.sve sam vodila do nekih 19:20 onda sam bila sa miom. zezale smo se pričale (ležale smo na travi u manježu) i kad smo se digle otišle smo do ograde bilzu kučice i evo đanija tamo smo se zezali s njim pa u kučicu ja sam pila colu i plesala s miom i ond a smo išli doma ja sam išla s ružicom a išla je i mia tako da je bilo super.
slike će dakle od subote biti ubrzo
nemam od nedelje.
pozz

EDIT:(18.8.2007)(neke su slike mutne ali neznam stvarno zašto negdje sam mrdala ruku jer su koji bježali od fotoa pa sam ih lovila ali neke bi trebale biti oštre a mutne su
ari
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

naši balončići
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

beba
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

beba i malena
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

malena (mića)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

stela i riki

stela bježi
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
stela papa
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
riki žnjopa
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
joj koja je to njuškica!!!cerekcerekcerek
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

konji na jednu stranu
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
konji na drugu stranu
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

........
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

konji
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

crni lucky
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
brnjo
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
bijeli lucky
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

roko spava
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

sokol
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

riđan i nensi
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
pa evo pozz ljudi uživajte!!!partypartymahwave




| komentari (15) | print | # |

petak, 17.08.2007.

četvrtak.............jednom rječju bilo je predivno!!!

dan predivan u deset ja sam bilas spremna! došla sam na rnach i na ranchu su bili mia, josip i đani.
konji nisu bili zasedlani i tek su došli s paše. mia je išla van s nekim dečkom a ja sam ostala na ranchu.đani je otišao s magdalenom (jednom curom) jahat tako da je ranch bio samo moj. jahala sam na rikiju u krugu bez sedla i malo sam trčala i za početak je baš super! jer ja nikad nisam ni jahala ni prije sjedila na konju bez sedla. i tako jedan po jedan krug. onda sam oko jedan išla na sokola van i bilo je super predivno!!!!!!!mir,tišina,ptičice.mmmmmmmm
trčali smo uživali ma bilo je ppprreepredivnoprvo sam išla po cesti do odmarališta malo sam se folirala pred ljudima da ih privučem na ranch i onda nazad ali sam na putu za dole skrenula na livadu galopirala i onda sam sokola pustila da pojede neš i onda dolje. po cesti sam hodala nisam trčala jer sam htjela da sokol nebude prezagrijan na mjestu di trčimo baš ono galop pa sam išla sporije. onda je došlo vrijeme ručka jeli smo čevapčiće ali ja ih nisam mogla puno jest oni su bili fini ali kad sam ja kod konja nema hrane za mene! kad sam to malo pojela došli su neki ljudi ali to je mia vodila onda sam ja još malo otišla sjedit na rikija i onda je đani morao ić neke kobile uspavat ali ne da uginu nego da budu mirne jer ih je morao potkivat. to nisu bile naše kobile.ova djeca od prije su opet išla jahat što sam ja vodila ali sam to morala učinit brzo jer je mia već morala ić van s grupom koja je došla umeđuvremenu. tako da je ranch opet samo moj! magdalena se vratila sa sokolom što je išla jedan sat sama tako da super!!
mia se onda ubrzo vratila i ja sam išla na sokola a mia na stelu pa smo išle skupa do odmarališta i sve je to bio galop i za gore i za dolje kad smo došli do livade pustili smo konjima da pojedu malo trave i tako bilo je super!kad smo išli dolje ja sam bez problema sve trčala dok je mia imala problema sa sedlom sedlo je bilo vezano špagom i svako tolko bi se olabavilo i kad je došla na zadnju zavoj-na mjestu gdje trčimo galop-ona joj je išla stisnut sedlo stela je jednostavno počela trčat i dok sam ja već bila na ranchu vidim ja kasa stela prema ranchu a na njoj nije mia i sad ja se zabrinula da nije negdje pala a vidim ja u pozadini iza "galopira" mia za stelom-hehe to je bilo za vidjet. i tako bilo je super!drugi put ću ić do poklona još malo se pravit-hehe
a niš nemam nažalost slike od četvrtka a ove slike (dodatak) od nedelje možda stavim još danas
za početak ja
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
malena megy kod rikija i sokola
e pa da malena više nije to malena mića i tako ima ime megy nije baš neš ali nije ni sigurno oće li joj to ime ostat
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
roko, beba i đuro

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
e da roko je takva vrsta-mršava- jer kolko god on pojede on se neće udebljat
đuro i nensi
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
moro
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
RIKI........
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
I ZA KRAJ JEDNA VELIKA SLIKA OD RIKIJA
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



| komentari (38) | print | # |

utorak, 14.08.2007.

slikice!!!!!!

petak:
došla sam na ranch oko deset i konji su već bili tu dakle vratil.i su se s paše. već zasedlani čekaju......ja sam ima rasporedila sijeno pa su se najeli i za pola sata sam im opet donjela sijeno. onda su počeli pristizat ljudi pa ajde jahanje. đani je išao van i kao i uvijek meni ostavio ranch. ja sam vodila dva konja i ubrzo se ta gužvica rasčistila.došao je jedan dečko koji je išao jahat u krug pola sata ja sam išla na sokola i bio je super! onda je počela kiša a umeđuvremenu su na ranch došle dvije slovenke koje su bile super!!pošto je kiša postala jača one su samo sjedile na konjima a ja sam se morala brinut za njih. na kraju se ova najstrarija rastužila što nemože jahat radi kiše i ja sam malo uskočila u pomoć i rekla sam curici kako sam ja kad sam došla prvi put na ranch nisam jahala jer mi tata nije dopustio pa sam došla drugi put i najahala sam se i to je pomoglo i nastavile smo se zezat na kraju su me obije zagrlile i nisu me htjele pustit ali pustile su me ja sam se pozdravila s njima i otišle su. j sam još kasnije konjima išla davat kruh a od kiše su mi sva leđa bila mokra pa sam im, onda još sijeno išla davat pa sam se prehladila ali niš strašno. tako da sam ja s rancha taj dan otišla oko pet i pol.
nemam slikice od petka
nedelja:
na ranch sam došla u devet i pol konji su baš dolazili s paše ja sam ih potjerala na ranch i zavezala ih. onda je došao đani. napokon sam naučila vezat sedlo jer kod nas mi imamo sistem kravate i ja bih uvijek pogriješila a sad više ne!ja sam išla jahat na sokola u krug i kako je sve bilo od blata nisam mogla galopirat pa sam pitala đanija ako smijem ić do ininog odmarališta i on mi je dopustio!!jupi jej sokol uopće nije zabušavao jer inaće je teško odvojit jednog konja od drugih i ja sam uspjela i to bez problema i napokon sam bila stvarno ponosna na sebe jer mi je to rekao đani tako da jupi jej
kad sam išla gore srela sam dosta automobila pa sam ubrzala tako da sam ja za 15 min bila nazad. kad sam dolazila ranchu po cesti sam galopirala ludo a ljudi buljili koda sam neznam šta kad sam sišla s konja odmah na posao!i tako sam ja radila do pet i onda malo zastala. tek u 19: 45 smo išli jahat van ja sam išla na rikija i prvo sam ga morla smirit jer je bio uhnuhuhuhuh i u smirivanju sam uspjela!napravili smo malen đirić ali oke kasnije smo se tražili po mraku ali i to je oke. zadnje je bilo to da smo se svi derali ja sam vrištala govorila luđački jahaći ma neznam šta nisam i nma kraju sam na ranch došla zadnja i to vrlo sporo. riki je ugledao neku pticu prestrašio se i ošo lijevo pa ga ja desno pa on u galop pa se smirio. poslije smo pjevali i plesali i bilo je stvarno super!
evo slikica

brnjo
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
riđan
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
malena
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
roko
prljavi roko
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
on po meni je malo mršav on jede kao i ostali konji ne jaše se često sumnjam da je to radi umora od jahanja pa smršavi to je baš čudno!

STELA!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
ma šta nije slatka

riki
riki zijeva
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
............
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
još će slika doći kasnije žuri mi se moram ić!!



| komentari (56) | print | # |

nedjelja, 12.08.2007.

sutra cu

ljudi sutra cu napisat post kako je bilo
sad pred pet min sam se vratila s konja a išla sam na konje u 9 mrtva sam!
jahala sam sama i to je veliki uspijeh jer razdvajanje jednog konja od drugih je velika stvar!!!
tako kaže đani



| komentari (26) | print | # |

četvrtak, 09.08.2007.

evo evo slika

ove su slike još od predprošle subote!
sutra idem na ranch to znači tri dana na ranchu
ijme meninemojte zaboravit svratiti na moj blog US5 (KLIKNI)pa mi komentirajte malo!
riki (ljenčuga)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
razigrani lucky
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
konjeki!!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
ja se vučem za nensi (idemo do rikija) (ljenčuge)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

konjeki2
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

sarin pas beny
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

uh što ljenčare ti konji!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

PpozZzZzZz && kIšiz$



| komentari (71) | print | # |

utorak, 07.08.2007.

SLIKE!!!!!!!!!!

malena siše
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
ja rikiju stavljam žvale
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
konjeki
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

ZA KRAJ PRESLATKI RICHIE
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

US5!!!!!!!!(nije li na toj slici richie presladak!?!?!?!?!?!?!?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
malo videića









znam znam nema baš puno slika ali nisam ja kriva moja je mama malo slikala.........
NEMA NOVOG POSTA DOK NE SKUPIM 100 komentara (ne dopunjavajte komentare brojevima)

edit:
evo otvorila sam onaj blog prekrasni konji koji je sad o grupi US5 tako da će ovdje kao i prije biti samo konjeki!!klikni na ovo i doći ćeš na taj blog!klik tu!!!!



| komentari (123) | print | # |

promjena dizajna!!

onaj dzajn je neš štekao pola bi stranice bilo smeđe pola bijelo tako da sam promijeniula dizajn
sve će biti ko prije pisat ću o konjima i kadkad ću stavit neki spot od US5.
slike će danas popodne



| komentari (19) | print | # |

ponedjeljak, 06.08.2007.

subota i nedelja

pa evo u subotu je bilo:
bilo je dosta ljudi ne puno a ni malo. jahala sam u manježu i bilo je super! nažalost nemam slika od subote samo od nedelje. ja i nensi smo napravile svoje brodiće i pustile ih u rijeku. nisu mogli daleko jer je preušila dosta rijeka pa.......
nedelja:
došla sam na ranch i odmah kod rikija!
onda se vratila sara od jahanja jedan sat pa smo se zezale ali ne zadugo jer se počelo skupljat ljudi pa ja na posao!kad je mala gužvica odahnula došle su dvije cure koje su išle jahat u manjež 6 krugova ali da ih se ne vodi nego da ma kako da to kažem ja idem naprijed s konjem a one iza mene!
ja sam išla na rikija i moram priznat bio je dosta nemiran htio se izvaljat!
i da.. sara nam je otišla =( =(ali ne zauvijek neg na more ah sad smo samo nas tri cure ostale.........
kao šečer na kraju išla sam na riđana tek u 19:50 i bio je ma i više nego super!! ZAKON!!
JURILI SMO OKOLO........!!!!!!!!!! natali je jahala morota i ja riđana a kasnije sam napravila đir s danijelom i to čisti puno galop!!!!!

slikce će bit kad ih skinem s fotića

EDIT:
Malo sad o muzici........
vidjeli ste da sam stavila muziku na blog pa da vas pitam vam se sviđa????
evo spota od moje najdraže grupe US5
RHYTHM OF LIFE


US5-boom


RICHIE
joj joj sta nije sjadak!?



da da priznajem vojim pjave decke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je kod mene ZAKON NA PRVOM MJESTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
preslatki richie
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

US5!!!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

best firend



| komentari (17) | print | # |

nedjelja, 05.08.2007.

slike!!

nažalost neznam gdje su mi slike od konja od prošle subote......
evo onda slikica od maca (danas isto idem na ranch pa ću slikat konje!
kakav bi to bio post o jahanju i slikama a da nije slika od rikija i stele
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

mace
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

ovo je riki
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

i ovo je roko
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

i za kraj opet riki
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

dakle mace imaju imena koja sam im ja dodjelila tako da se ovaj kojeg više volim zove riki a ovaj drugi roko

cyaos



| komentari (69) | print | # |

petak, 03.08.2007.

ostala radi vas!

previše sam se vezala uz vas i konje prvo je bilo ostat ću pa onda neću i na kraju neću. ja sam doma i pada kiša! dosadna kiša uhhh
pa da vama ovaj post ne bude dosadan na kraju ću stavit slike od subote nažalost nemam slike od nedelje
i stavit ću par slika od jednih malih maca koje se zovu riki i roko normalno ta imena sam im ja dala.
ovako vam je bilo u subotu:
išla sam s mojima kao brat maline a na kraju je bilo malina ali samo za u šau nabrat. onda na ranch na ranchu nije bilo puno ljudi i bilo je pomalo dosadno. ja sam zezala rikija pa me riki gurnuo i ja sam malo zaronjala po sijenu (riki je bio u manježu). onda su potkivali stelu. baš mi je žao stele ima neku ranu na leđima jer ju je zribalo sedlo pa je se ne jaše. riki je ok. kasnije smo išli na teren sve ukupno nas je bilo sedam. sara je išla na rokota. roko je poseban on ima leđa tako čudna da mu ne paše niti jedno sedlo. na kraju stavili smo mu englesko i to je nekako bilo ok. sara je tako onda bila zadnja a ja predzadnja pa smo se ja i sara cijelo vrijeme zezale.išli smo van jedan sat i dosta smo išli na dole tak da je sara rokotu došla na vrat. neš se dogodilo kod mene upravo neko je gadno stradao hitna juri ko luda ah šta se može.
bilo je stvarno super na terenu!

e da vidjela sam lizu i al dai na krku!!!!

nedelja:
bilo je malo ljudi ali su više puta jahali ja sam jedina vodila i najviše sam bila umorna. na ranch je došla jedna cura koja isto jaše i htjela je ić van. pošto ja radim u krugu ja nisam mogla ić s njom van. a sara je bila na pol puta da dođe do rancha jer je vodila jednu grupicu jedan sat. glupo je što radim u krugu!!
al dobro.na kraju je bilo rečeno da kad đani završi neki svoj posao (koji kao traje 10 min.) idemo van jahat no kao što sam mu rekla moja je sestra umeđuvremenu došla na ranch po mene.
tako da sam ja tako rečeno izvisila al oke sutra idem jahat i u nedelju!

e slike će koji drugi put moram ić spremat sobu! cyaos!!!



| komentari (28) | print | # |

srijeda, 01.08.2007.

odlazim na more

mislim šta ja moram i na more kad mi je ispred nosa ali idem u bašku idem se odmorit žao mi je ali stvarno nisam stigla napisat post o jahanju od subote inedjelje ali kad se vratim (15.8) napisat ću post!
sorryte ljudi pussa svima i nemojte me zaboravit!



| komentari (10) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.