"Carpe Diem"

subota, 20.01.2007.

Haris Poppers i Tajni kanalizacijski odvod (7.Poglavlje)

Uglavnom, prije nego počnem sa pričom, želio bi nšto objaviti. Danas, 20.01., meni i mojoj Ani je 11 mjeseci sretne veze i šaljemo vam pozdrave.
Svima vam zahvaljujem što me čitate i nadam se da će moj blog jednom dospjeti barem na "Almost cool" listu.

Druga stvar koju bi rekao se odnosi na blogericu koja je pustila zadnje komentare na prošlom postu: "zadranka95":
1. Mislim da si me pomiješala sa nekim koga je briga.
2. NE zovem Rakija samog sebe, nego me drugi tako zovu. Inače se nadimak ne daje sam sebi.
3. Na blogu barem imam tekstove, a ne molbe za komentarima. U mojih 10 komentara imam više komentatora nego u tvojih 500. Žalosno, ali istinito.
4. Ružan sam i ponosim se time.
5. Tata mi je bio pijan kada me je radio. A koja je tvoja isprika?

To bi više-manje bilo to. Krenimo na željno isčekivanog Poppersa:


"Kanalizacija uzvraća udarac!"

Dok je Haris ležao u ambulanti, veoma umoran, kada ga je od jednom probudio neki šapat. Ustao je iz kreveta i upitao: "Tko je tamo!? Izađi!", ali nitko mu nije odgovorio. Krenuo je prema izlazu iz ambulante, kada je ponovo čuo šapat. "Ubil te budem! Zmasakriral! Jajca ti v guzicu budem zabil! Bom te ko kvočku spotrl!" Haris se prepao i pohitao natrag prema krevetu, kad od jednom pred njega skoči neko ružno malo žgoljavo stvorenje! "AAAAAAAAAHHHHHHHHHH!", zavikao je Haris! "Daj Harise ne budali! Pa to sam ja!!! Mali šugavi liječeni alkoholičar koji služi nekoj obitelji dok mi gazda ne pokloni smrdljivu čarapu. Ja sam! Stamenko!", kaže stvor, a Haris mu odvrati: "Opet si me došao pare žicati!? Opet si zapo u probleme!? Opet se drogiraš? Ma goni se od kuda si došao da ti kičmu n polomim!". "UUUUUAAAAAHHHH!!!! ODE TLAK OPET NA 500! DAJ MI BOCU!!! GDE JE BOCA MAJKU TI!? SAD ĆU DA JU GLAVOM RAZBIJEM!!!... JAO! AU!!!! JAO!!! OSTAVI ME !!!! JAO!!!!!...", vikao je stvor ok se je lupao bocom po glavi. Haris ga uhvati za jaja i kaže: "Čuo sam nekoga u hodniku i imaš tri sekude da nestaneš prije nego li ti jaja isčupam!", Šugavi stvor ga je poslušao i otišao svojim putem, a Haris se zavukao u krevet i pravio se da spava dok su u ambulantu ulazili profesori i bolničarka. Pažljivo je slušao što govore. "Ponovo je napalo.", reče profesor Duplivinjak. "Što ćemo sada!? Škola više nije sigurna! Moramo zaštititi naše učenike!", kaže profesorica Marica, a bolničarka ih je sve urazumila: "ako ih jebe! Idemo se zapiti! Sutra će sve biti manje crno nego danas. Možda zato jer će sunce izaći, a sada je noć, ali to sada nije bitno! Kod koga se cuga danas!?", aprofesori će jednoglasno: "KOD ŠNAPSA!!! PA ČOVJEČE, ON IMA NAJBOLJU CUGU!!!" i krenuli su na pijanku.
Haris je krenuo prema krevetu gdje je bio njegov novi skamenjeni cimer i pogledao je tko je to. Bio je to mali plavi dosadni Grifinovac koji je uvijek sa sobom nosio fotoaparat i slikao djevojčice u svlačionicama. Kasnije je te slike prodavao kolegama. Haris je osobno imao jednu Harmonijinu:
Photobucket - Video and Image Hosting
Klinac se zvao Eshol. Bio je Američki imigrant. Ime mu se inače pisalo Assholle. Kada je vidio da ove godine vjerojatno više neće moći nabaviti jeftinu pornografiju, tužan je otišao u krevet. Sutradan je već mogao otići iz ambulante.
Profesor Joža je organizirao "Dvobojski klub", u kojem je namjeravao podučavati i poboljšati njihovo znanje o obrani, što je bilo jako pametno s obzirom na okolnosti. Počeo je predavati: "ok, da bi vidio vašu spremnost, uzeti ću dvoje učenika nasumično i boriti će se tako da im je cilj razoružati protivnika. Naglašavam, samo RAZORUŽATI! Poppers i Mutivoda, Stanite na postolje!". Haris i dušan su se našli oči u oči na postolju za dvoboj. Nakon što su završili sa prijetnjama i nakon što su opsovali jedan drugome sve po spisku, stali su svaki na svoj kraj i izvukli krigle. Dušan je odlučio varati, pa je u kriglu nasuo nekakav prah. Prah koji je privlačio štakore. Izlio je saržaj krigle prema Harisu i prije nego li se Haris snašao, pred njim je stajao veliki štakor. Štakor je mrzovoljno gledao oko sebe i krenuo je prema jednom učeniku uz postolje. Haris je počeo govoriti nekim čudnim jezikom: "Ostav' ga! Ostav' da te ne bum spotrl!" Svi su ga blijedo gledali, čak u strahu... Hada se štakor napokon okrenuo prema Harisu, profesor Šnaps koji je bio u blizini, zatukao ga je kriglom i ubio. Svi su Harisa gledali jako čudno i prestrašeno.
Na putu prema spavaonicama, kaže Rom Harisu: "Nisi mi rekao da znaš "Štakorinji jezik"!?", a Haris ga upita čudeći se: "Koji, Šta!?, O čemu ti pričaš!?", a Harmonija mu nastavi: "Znaš govoriti sa štakorima i miševima... To je sve malo čudno i zastrašujuće.". "Zašto zastrašujuće!?", upita Haris. "VotkaMortus je znao Štakorinji jezik, vjerojatno je to na tebe prenio kada i ovaj ožiljak, kao što je bio i Stanko Sluzavi, a on je živio prije 1000 godina. Ništa te ne spriječava da si njegov nasljednik... Znaš da je grb kuće Stanka Sluzavog Štakor. i to s razlogom.". Haris je ostao zabezeknut. Do malo prije nije znao da govori neki drugi jezik, a sada je već možda i Stankov naslijednik...


Nadam se da vam se svidjelo... Ubrzo slijedi nastavak.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 00:02 - Komentari (35) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (11)
Veljača 2007 (12)
Siječanj 2007 (11)
Prosinac 2006 (8)
Studeni 2006 (18)
Listopad 2006 (11)
Rujan 2006 (5)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (6)
Lipanj 2006 (7)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (5)
Ožujak 2006 (3)
Veljača 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SEIZE THE DAY
    (Rakija je zakon!)



    rakijajezakon.blog.hrWeb


    powered by FreeFind

    PRAVILA:
    -burninmadSpam je strogo zabranjen! (sve spamove automatski prijavljujem!)dead
    -zalivenProvokatormia zabranjujem komentiranje na blogu.headbang
    -partyTekstovi su moja autorska dijela! (izuzev tekstova koje sam dobio mailom ili tekstova koji su linkirani na izvor.)thumbup
    -greedyAko želite neke od mojih radova, uvijek me možete kontaktirati ili komentarom ili na mail: rakija18@net.hr. Možemo se dogovoriti i o daljnjoj objavi mojih radova na tuđim stranicama.naughty
    -yesBlog je zaštićen Copyrightom!yes

    MOJ BLOG MOŽETE PODRŽATI:
    Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com



    Myspace Graphics


    _____________________________
    Ako želite da ovdje zablista i vaša reklama, javite se na rakija18@net.hr
    _____________________________

    Counter Stats
    jobs
    jobs Counter

    Posjetitelja On-line