"Carpe Diem"

srijeda, 08.11.2006.

Gospodar bureka: "Povratak sina Bukvimirovića" (1. poglavlje)

Uvod:

SaRumomova vojska, ali i on sam su pobijeđeni. SaRumom osobno je zatočen u vlastitoj pečenjari gdje ga čuvaju stabla nafiksana morfijem. Društvo, koje je partijalo i branilo tvrđavu Shishkebab od narodnjaka, se trijezni i pere od vlastite bljuvotine, Mirko i Papak još i dalje biježe od bijelih miševa (nus pojava skunka...), a Bobo, Stanimirović i Gojko još smrde od kanalizacije i otpada.

1.Poglavlje:
"Grgin potez i opet PARTY"


Grga je odlučio krenuti prema SaRumomovoj pečenjari te je probudio Anđelka, sir Lobotomijana i Gnoja, na što su svi troje burno reagirali: "SI NORMALAN!!! ZNAŠ LI TI ŠTO ALKOHOL RADI OD ČOVJEKA!? USUĐUJEŠ NAS SE PROBUDITI TAKO RANO!? TEK JE 3 POPODNE!!! ŠTO ČEKAŠ!? NE IDEMO DOK SE NE NASPAVAMO!", ali lukavi Grga im je spomenuo onu bocu rakije koju Mirko i Papak imaju kod sebe, na što je reakcija ostala... pa... skoro pa slična: "Kao što smo rekli... PA ŠTO JOŠ ČEKAMO!?", i krenuli su prema SaRumomovoj pečenjari.
Kad su stigli do SaRumomove pečenjare vidjeli su kako Mirko i Papak biježe od, za promjenu, imaginarnih šišmiša, našto su Anđelko i Gnoj crknuli od smijeha te ih počeli zafrkavati. Grga i Lobotomijan su nastavili do pečenjare. Dok su došli do nje, Mirko i Papak su došli k sebi. Čarobnjak-slastičar SaRumom bijeli, stajao je na krovu svoje pečenjare. Grga mu se obratio: "Šta je ti tupi krelcu koji voli narodnjake!? Ajde mi reci što Samirramiz namjerava pa te nećemo tući sve dok ti govna ne izađu na nos.", na što je SaRumom skinuo gaće i počeo pišati Grgi u usta. Anđelko i Gnoj su opet pali od smijeha, a Lobotomijan ga je pogodio mlazom vode iz šmrka koji ga je gurnuo sa krova. SaRumom je pao, prvo na leđa, zatim je licem obrisao prvi kat pečenjare, pa mu se ruka otkinula od udarca u klimatizacijski uređaj i dočekao se na hidrant, koji mu je završio u guzici i to cjelom duljinom i debljinom. Od siline penetracije iz glave mu je iskočilo oko. Grga je uzeo to oko, zamotao ga u rizlu i stavio u džep. Krenuli su prema selu Rokomotiva, gdje je kralj Rajko napravio afterparty.
Dođoše u selo i počeli su sa feštom. Prvo je kralj nazdravio: "Za sve koji su pokleknuli pod silinom alkohola na prošlom partyju, ispijamo ove čaše. ZA SLAVU MRTVIH PIJANIH!" i rulja odvrati: "ZA SLAVU MRTVIH PIJANIH I DA IH BRZO DOSTIGNEMO!!!" te su počeli piti kao nikada u životu. Gnoj i Lobotomijan su odlučili napraviti trku. Tko zadnji ostane na nogama je pobjednik. Počeli su piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i piti... i da ne duljim, zapili se ko guzice i "oba su pala". Na podu su počeli raspravu o tome tko je pobijedio: "$#%$&# 52$"$% 5he$#"$&%& ...HIK!... |™™[w $& >|| (==/$!?" (u prijevodu: "Šta je curice...ne možeš podnijeti toliko alkohola!?") na što mu lobotomijan odgovori: "Ovo je demokratska država i ja mogu podnijeti što god da ja želim podnijeti i nitko mi neće oduzeti to pravo da podnosim ono što mogu i želim podnijeti, pijan sam i ne znam što govorim, niti me je briga što govorim, znam da nešto pametno govorim, ako ti se ne sviđa podnesi kaznenu prijavu za moje podnošenje nepodnošljive količine alkohola... BLJUF!" i zamalo pao u nesvijest. Prošlo je 3.4 sekunde i oboje su crknuli od smijeha... Gnoj ga upita: "$#!][®w& #/( $€%#/$ ™®€€®™?" (u prijevodu: "Koliko si uspio popiti!?)na što će Lobotomijan: ".................................................... ................... Izgubio sam broj nakon sedme...", a Gnoj će podrugljivo: "#!"$&% €|tz$!$# !?" (prijevod: ŠTA PIVE!?") na što mu Lobotomijan kaže: "Ne... Bakse...". Nakon te informacije, obojica su pala u nesvijest.
Nakon određenog vremena, svi su zaspali. Mali glupi Papak, je htio vidjeti ono oko koje je Grga zamotao u rizlu, pa se došuljao do Grge koji je govorio u snu: "Oh... Nevene... tako si.... OH NEVENE CIGANOVIĆU!.... Mmmmmmm Ciganoviću, ti sexi stvore, bolji si nego zadnji put...". Nakon poveće stanke dok je crkavao od smijeha, odvažio se i uzeo mu rizlu sa okom iz džepa. Razmotao je rizlu, a oko je naglo pogledalo u njega! Potpuno je obuzelo Papka i nije ga mogao ostaviti koliko god je to htio! Kroz to oko Samirramiz mu se obraćao! Htio je znati tko ima njegov burek! Ali prije nego li je Papak uspio bilo što otkriti, Grga se probudio i oduzeo mi oko. Napao je Papka: "RECI!!! ŠTO SI MU REKAO!? ŠTO SI VIDIO KROZ TO OKO!?" na što će Papak prestrašeno: "Rekao sam mu da si pederčina i da voliš male šiptare i vidio sam zeleni grad sa stablom marihuane na glavnom trgu u plamenu! MOLIM TE ME NEMOJ JEBATI U ŠUPAK!", ali mu nije uspijelo... "AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!".
Zeleni grad je bio prijestolnica svih kraljeva u Međualbaniji, ali ujedno i glavna prijestolnica grada Gonvrata. Tim je gradom sada vladao kralj Čempresomir, Boromirov i Jelomirov otac. Zakoniti naslijednik toga prijestolja nije bio Čempresomir, nego jedna nama jako poznata osoba... Anđelko, sin Bukvimirov!
Grga je nakon što je bol nemilu nanio malom Papku, po neznam koji put sazvao vijeće. "Zeleni grad o kojem je Papak govorio je Travulja! Moramo tamo krenuti pod hitno! Papak je vidio budućnost toga grada. Napasti će ga Samirramizovi šizofrenični pekari i zapaliti. Ako to naprave, od dima koji će se sa njega dignuti, napušiti će se cijela Međualbanija!". Nitko nije vidio što je loše u tome da se međualbanija napuši, ali im je Grga objasnio: "Dok budete u blaženom stanju napušenosti, Samirramiz će zauzeti cijelu Međualbaniju i domoći se svog bureka! Prvo moramo zaustaviti Samirramiza, a onda ćemo sami zapaliti grad, a nakon toga napraviti pijanku!" i svi su ga podržali sa oduševljenjem. "Kada se Travuljini svijetionici zapale, krenite prema gradu i dođite tamo što prije. Putem nađite saveznike! Samirramizovi šizofrenični pekari su gori od SaRumomovih! Ovi slušaju Turbo folk!", sve su prošli trnci kroz kralježnicu... Ako su narodnjaci bili tako gadni, što će tek biti sa Turbo folkom, ali su to morali učiniti.
Grga je sa sobom na putovanje poveo Papka, uz ispriku da Samirramiz misli kako on ima moćni burek, ali svi znamo zašto ga je uzeo.


ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

- 20:12 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (11)
Veljača 2007 (12)
Siječanj 2007 (11)
Prosinac 2006 (8)
Studeni 2006 (18)
Listopad 2006 (11)
Rujan 2006 (5)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (6)
Lipanj 2006 (7)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (5)
Ožujak 2006 (3)
Veljača 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SEIZE THE DAY
    (Rakija je zakon!)



    rakijajezakon.blog.hrWeb


    powered by FreeFind

    PRAVILA:
    -burninmadSpam je strogo zabranjen! (sve spamove automatski prijavljujem!)dead
    -zalivenProvokatormia zabranjujem komentiranje na blogu.headbang
    -partyTekstovi su moja autorska dijela! (izuzev tekstova koje sam dobio mailom ili tekstova koji su linkirani na izvor.)thumbup
    -greedyAko želite neke od mojih radova, uvijek me možete kontaktirati ili komentarom ili na mail: rakija18@net.hr. Možemo se dogovoriti i o daljnjoj objavi mojih radova na tuđim stranicama.naughty
    -yesBlog je zaštićen Copyrightom!yes

    MOJ BLOG MOŽETE PODRŽATI:
    Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com



    Myspace Graphics


    _____________________________
    Ako želite da ovdje zablista i vaša reklama, javite se na rakija18@net.hr
    _____________________________

    Counter Stats
    jobs
    jobs Counter

    Posjetitelja On-line