četvrtak, 18.10.2007.

a ne dznam...


kisstesko mi je kada te napadajem, a znadeš da nisam neki napadajač.
ja hoćem da bude sve po pet, i da bude sve zdravo i da imamo posao i malo novci za otići naprimjer na čelape, tamo naprimjer kod susjeda na štangice i pivo.
I hoću da si ponosan na tebe, i da imamo novci za novine i neke knjige, i filmove na veliko platno što se daju. i malo voća i vitamina iz bočica, i toplu odjeću i dobre zimske cipele za tebe bim htijela ja, ali treba se posao još jedan naći u gradu gdje se radi i prima plaća. I svoji da smo ljudi bez mama i tata, meni je to dan i noć, lako meni govoriti na tipkovnicu a ne preko usta. narasli smo, a još smo mali. i neka te ne čudi ništa od mene, ja sam čudovište, ali sam dobro čudovište i budem još dobrije čudovište kada sam uz tebe. i budem sve popeglala i tebe ću naučiti sve što znam. oprosti ako te vrijeđam, nisam u namjeri. ja hoću bolje za moje nas. a što ti hoćeš? baš se pitam. a volim te. to je kao onaj balon o kojem sam ti pisala. sve lako, ne pogađa ništa.

noć pepalorolleyes

| 22:36 | a ti ci! (0) | plintaj ci | #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se