Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

četvrtak, 06.12.2007.

Jedan mali ali vrijedan savjet

Čitajte blogove od firmi čije oglase koristite. Skoro svaka firma danas ima svoj blog i na njemu ćete saznati najnovije vijesti, promjene, nerijetko i vrlo korisne savjete kako da bolje iskoristite njihov program.

Pošto se tih blogova koje pratite može nakupiti povelik broj, a i zato što ti blogovi ne objavljuju nove postove jako često, korisno je instalirati neki RSS čitač. RSS čitač pregledava sve blogove koje pratite i kada se pojavi novi post na nekome od njih taj post će vam se pojaviti u RSS čitaču. Tako ćete si uštedjeti puno vremena koje bi potrošili na obilazak svakog bloga posebno.

Blog dodajete u RSS čitač tako da u čitaču prijavite url na kojemu se nalazi RSS feed. Npr. url od mog feeda je http://feeds.feedburner.com/rajcicejeftino. RSS feed je na blogu najčešće prikazan pomoću RSS ikone, moja RSS ikona je malo veća i možete je vidjeti sa desne strane na vrhu. Ostali blogovi imaju otprilike tako nešto samo puno manje i obično nije implementirano u dizajn stranice kao ovaj moj, najčešće mali kvadratić narančaste boje.

Postoje razni RSS čitači koji se skinu sa interneta i instaliraju na računalo, ali ja koristim Googleov koji je online pa ga mogu čitati i od doma, i sa faksa i od negdje drugdje i ne moram ga instalirati: reader.google.com. Ako koristite gmail onda odmah možete početi koristiti i Google Reader sa istim usernameom i passwordom.

Evo vam neki blogovi koje biste trebali pratiti:
http://adsense.blogspot.com/
http://www.chitika.com/blog/ - oni se trude oko svog bloga
http://affiliate-blog.amazon.com/ - oni stalno izmišljaju neke nove widgete pa je korisno pratiti blog
http://widgetbucks.blogspot.com/ - pratite iznenadne promjene u pravilima da vas ponovo ne iznenade :)
http://blog.bidvertiser.com/
http://blog.adbrite.com/

I ne zaboravite ubaciti i Rajčice, jeftino u svoj RSS čitač ;)
- 21:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom