Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

četvrtak, 18.10.2007.

Rajčica iz rukava - zarada bez web stranice sa Swickijem

Jeste li znali da se može sa istim ovim programima koje opisujem na blogu zaraditi čak i ako nemate stranicu? Dobro to baš nije u potpunosti tako jer ako nemate stranicu ili blog nećete biti primljeni u niti jedan program pa bolje da početna rečenica ide ovako:

Jeste li znali da se može sa istim ovim programima koje opisujem na blogu, pod uvjetom da ste već član/ica tih programa, zaraditi čak i ako nemate stranicu?

Da, može se, ima više načina a jedan od njih je da napravite svoj vlastiti Swicki. Swicki je tražilica koju možete programirati kako da se ponaša pa je tako možete isprogramirati i da stavlja vašu stranicu ili blog na vrh rezultata. Kada kažem isprogramirati mislim zabilježiti jednu kvačicu i upisati url svog bloga ili stranice (da vas ne bi uplašio sa programiranjem :).

Svoju Swicki tražilicu možete povezati sa svojim blogom tako da ubacite javaskript kod na blog ili stranicu pa da dobijete ovako nešto:
Swicki

A sada najvažnije - kako zarađujemo sa Swickijem. Swicki ima svoj sustav reklamiranja preko kojega možemo zaraditi ali tu opciju ćemo isključiti pošto isplaćuju samo putem PayPala.

Zarađujemo preko AdSensa tako da jednostavno odaberemo mjesta na koja želimo da nam se prikazuju reklame i upišemo svoj pub-id (to je id koji možemo vidjeti kada izgeneriramo AdSense kod), zatim Swicki sam ubaci reklame u rezultate pretraživanja. Možemo ubaciti i Channel id ali ako ne znate šta to znači ostavite prazno.

Osim AdSense reklama možemo ubaciti i Chitika oglase, ContextWeb oglase ili Adult Friend Finder oglase (da bismo ove zadnje prikazivali moramo uključiti opciju "Allow adult related sites").

Možda se netko pita zašto oni nama daju da si mi napravimo tražilicu besplatno, di je njihova korist? Njihova korist je u tome što će u 50% slučajeva umjesto naših oglasa prikazati svoje oglase te će na taj način dio zarade otići njima. Nije to malo, 50%...

Posjetite moj (ad free;) Swicki - rajcice-jeftino-swicki.eurekster.com.
- 00:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom