normalnO nenormalaN

utorak, 29.05.2018.

Vlado Divjan u sokaku lokalnoga Hitlera


Vedrane, kukavna ti majka...


koji je zapravo sentimentalac taj nas VK!

to kaj jebe VK-a je zapravo jedna toliko izraubana sema da vise nije interesantna niti onima koji svoje nezasluzene sjedalice u nacionalnom parlamentu iskoristavaju za repriziranje bitaka iz II Svj. rata i mantranje o "crnim" i "crvenim" djedovima.
mozda da nas VK upozna i sa drugim spoznajama iz najtamnijih djelova svoga mozga, a koje se ticu svih TIH vijesti sa "naslovnica novina i iz dnevnika s nacionalnom koncesijom".

VK se u svojemu domoljubno-pravednickom gnjevu uhvatio i svoga sina Joze, te nam je neduzno dijete logikom shvatljivom samo VK-u pokusao podvaliti kao -kaj?- nedokazanu glazbenu vrijednost, poznavatelja ex-YU novovalne scene, jedinog citatalja naslovnica nacionalnih novina i dnevnika (NNNiD)...?!
ako 23-godisnji Jozo nije cuo za Vladu (nisu niti jedna od moje dvije maloljetne kcerke), onda nota o ljudima poput Vlade nije zasluzila da bude na NNNiD! Sieg Heil i Amen!


Vedrane,

zakaj ne budes frajer, pa lijepo reci ljudima da te zivcira kaj pola NORMALNE Hrvatske zali za jednim SRPSKIM glazbenikom, a nemoj jednu tako ociglednu fasisticku istinu umotavati u nekakav sareni i neduhoviti celofan (ima i duhovitih verzija, ak se netko sjeca medijskih civilizacijskih dosega iz vremena Velike Histerije iz ranih '90-ih, poput "Vinkovackog vjesnika" i slicnih...)
kad jedan ovako nenacitan covjek poput mene cita VK-a mam mi se u glavi izbistri sakloni-&-sacuvaj-Boze slika o nasemu VK-u usrecenom pozicijom koja mu omogucava da vijesti poput ovakve nikad ne dodju na NNNiD!
osobno zeru zazirem i od najmanjeg mentalnog napora glede tog i takvog VK-ovog "lebensrauma"...

sad kad se ekipa obrusila na nasega VK-a, pa cak i njegova sina Jozu, on nam ponovo pokusava uvaliti do lakata, ovaj put pricom o njemu, VK-u, kao postivatelju lika i djela Vlade Divjana.

taj nas Vedran nije svoj, te ili pati od nekog egzoticnog zdravstvenog problema ili je jednostavno - glup.
samo se nadam da je glede Joze taj gen kaj toliko jebe VK-a preskocio generaciju. pa kad se dohvati VK-ovog unuka, vise brige za djeda Vedrana nece biti. tada vise nece biti vijesti na NNNiD o Srbima, koje voli normalna Hrvatska, a koji su zivjeli prije srpske agresije na RH.

ocel valjat ovako, Herr Vedran?

29.05.2018. u 09:18 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2018 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2023 (1)
Listopad 2020 (17)
Kolovoz 2020 (1)
Studeni 2018 (3)
Lipanj 2018 (13)
Svibanj 2018 (111)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pita mene ovdje "Opis bloga"...

OPIS BLOGA?!?!?!

e, taman da upisem kaj cu pisati, pa da ljudi bjeze kao Hrvatski Tajkun od Pravde!

I samo jos jedna stvar, molim lijepo...


kad ste vec dosli ovdje, procitajte prvo prvi post sa ovoga bloga, biti ce jasnije glede odredjenih nota u nekim od postova.