Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

IME: Ronaldo de Assis Moreira
NADIMAK: Ronaldinho Gaucho
GODINA ROĐENJA: 21. ožujak 1980.
MJESTO ROĐENJA: Porto Alegre (Brazil)
VISINA: 181 cm
TEŽINA: 80 kg
KLUBOVI:
Gremio de Porto Alegre (98.-02.)
Paris Saint-Germain (01.-03.)
FC Barcelona (03.-?)
TROFEJI:
Liga Prvaka (2006)
španjolsko prvenstvo (2005/06)
španjolsko prvenstvo (2004/05)
Kup konfederacija (2005.)
Svjetski prvak (2002.)
Copa America (1999.)
Svjetski juniorski prvak U-17 (1997.)
SUL Cup (1999.)
FIFA World Player (2004. 2005.)
FIFPro World Play (2005. 2006.)
Zlatna lopta (2005.)

S novitetima u novu sezonu

Srdačan pozdrav!

Prošlo je već dosta vremena (uz onaj jučerašnji post) otkad se nisam javio. Ali, to će tako uvijek biti jer je uvijek nekih drugih poslova pa ni nemam toliko vremena za pisanje novih vijesti... Ali, budući da je počela nova sezona, mislim da i Total Ronaldinho portal zaslužuje neke izmjene, poboljšanja i novitete. thumbup

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Upravo zbog toga napravljeno je nekoliko preinaka na samom dizajnu portala, a vjerojatno ste ih i primijetili. Zato je ovdje samo za vas i poseban wallpaper u kojem je kratak pregled noviteta na blogu, a njega možete pronaći gore, klikom na sličicu. Primijetit ćete da ovogodišnji slogan Total Ronaldinho portala glasi: "Nova sezona - novi izazov".

Evo kratkog pregleda noviteta:

1. NOVI HEADER
Kao što ste već mogli uočiti, sada je header bogatiji, šareniji i razigraniji. Odlučio sam se za ovakav dizajn headera jer mislim da je bilo potrebno dodati malo "života" blogu, a sada i svi oni koji ne prate Barcelonu iz dana u dan mogu barem znati u kakvoj garnituri, tj. dresovima igraju. Na prvoj slici je Ronaldinho u novom domaćem, crvenoplavom dresu. Na drugoj se ističe u vrlo zanimljivom gostujućem, plavom dresu, dok je na posljednjoj slici treći dres, koji je isti kao i gostujući dres prošle sezone (treći dres se koristi samo u najpotrebnijim situacijama, kada se nijedan od prva dva dresa ne može razlikovati od dresova protivničke momčadi).

2. NOVI LOGO
Možete ga vidjeti odmah slijeva naslovu bloga. Po mom mišljenju Total Ronaldinho blogu je trebao neki logotip po kojem bi bio poznat, pa sam ga odlučio malo izmijeniti u odnosu na prijašnji logo koji je bio običan plavi krug sa slovom x u sredini. Sada ovaj portal krasi pravi Barcelona-style logo, sa prepoznatljivim crvenoplavim bojama i Barceloninim grbom u sredini.

3. R10 TV
Još jedan od noviteta za novu sezonu - Total Ronaldinho TV! Svaki mjesec imate priliku pogledati nove i ekskluzivne video-klipove koji su također rađeni od strane Total Ronaldinho portala samo za Vas. Dakle, svaki mjesec pogledajte u prvi desni box, i vidjet ćete sličicu (koja je isječak iz tog videa). Sve što trebate učiniti jest kliknuti na tekst "POGLEDAJ OVDJE" ispod slike kako biste mogli uživati u Ronaldinhovim čarolijama.

To bi bilo sve o novitetima, nadam se da ćete uživati u poboljšanjima našeg portala.


Dakle, španjolska liga je počela, Barcelona je malo slabije startala u sezonu, dva remija i jedna pobjeda, ali prvenstvo tek počinje tako da to sigurno nije sve od našeg omiljenog španjolskog velikana. Najveći poticaj im je sigurno bila impresivna pobjeda protiv peterostrukog francuskog prvaka Lyona, u Ligi prvaka, 3-0, pred prepunim Camp Nouom, koji ujedno slijedećeg ponedjeljka (24.09.) slavi 50 godina postojanja. U planu je i rekonstrukcija stadiona, nadogradnja za još 10.000 sjedećih mjesta i naravno, moderniziranje.

Ove sezone nastojat ću nadopunjavati blog novostima što budem više mogao, tako da ostanite uz nas, Ronaldinha i Barcelonu!

Pozdrav! wave

- 00:45 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #

Nadolazeće Ronaldinhove utakmice:

BARÇA - DEPORTIVO       09.12.
BARÇA - STUTTGART       12.12.
VALENCIA - BARÇA         15.12.
BARÇA - REAL M              23.12.

TotalRonaldinho RSS

Ronaldinho #10
Retarded Girl
FC Barcelona 4ever
FCBarcelona.com
Ronaldinho Gaucho
Street Freestyle
Barça FanClub