qaya

27.04.2011., srijeda

Kog hoće, hoće ga


Kad Katica ide na seminar ide spremna. Tako i ovaj put, kad se baškarila u hotelu ''Zora'', navodno sa 4 zvjezdice al meni je nekak izgledalo oblačno. Prije neg se uputila tamo provjerila je podatke neophodne za seminar, poput jel hotel ima saunu i jel ima masaže, a bogami i saznala da imaju najboljeg kuhara za 2009 i 2010.
I ovako: sauna za onu stvar, ništ ni valjala, sve otužno, da ne velim prljavo, masaža je bila super (ak uzmemo u obzir da je bila, jelte muška ruka) u sasvim nemaštovitom prostoru, al ja zato kuhar bijo ''d best''. A susret je proteko ovako:
Stigle smo malo poslije 2 i uputile u restoran da nešt pojedemo. Kad li tamo ničeg nema. Reče Katica konobarici: pa kako to, dođem u hotel sa najboljim kuharom pa nemam kaj jesti (malo jelte podilazim – lijepa riječ ne košta)…
A konobarica raširi oči, sva se zajapurila od ponosa: ''A vi znate Dejana?!''
''Pih, da, znam…pa ko ne zna (sad je malo pretjerala al jbga glad je glad)?''
''Evo sad ću ga ja pozvati pa se možda nađe nešt za pojest...''
I, zaista eto ti za tren debeljuškastog (ionako mršavim kuharima ne vjerujem), negdje oko trideseti pet ljeta, muškarca ukrašenog malom bradicom.
Katica sva ozarena ponovi svoje znanje o njemu i ozbiljno zakuka da kakve je eto sreće, u društvu najboljeg kuhara, a gladna.
''Pa dobro naći ćemo nešto…'' obećavajućim glasom prozbori chef. Ah, kate moja, ko te ne zna…
''A kaj…?'' katica će obradovano.
''Ima nešto piletine…''
''Pa sad nije baš…a jel dobra?'' pomalo je razočarana katica.
''Zar se ne vidi?'' veli kuhar i pomiluje se po, sad tek primijetih, masnoj bradici.
Nikad mi nitko nije, sa manje riječi, dao bolju preporuku za hranu.
Dakle piletina je bila dobra, nemre se reči, al da je najbolji kuhar vidlo se ustvari po serviranju. Izgledalo je ko slikica, onak kak volim. Malo klope a puno mašte i boja.
A sad, kad smo se najeli, ajmo malo o sexu. I tak sam to čekate. Eeeee…hhhh…
Dakle ukratko, sauna u kombinaciji sa masažom je završila takvom nikad prije doživljenom glavoboljom da se nisam mogla ni dić iz kreveta. Tako da sam večer provela u krevetu slušajući sva ona balezganja o presudi generalim, što je ustvari pojačalo bol al se nisam , kao što rekoh, mogla dići ni da ugasim TV. Dok su drugi uživali u nekoliko gangova iliti slijedova najboljeg chefa u Rvata. Sad se pitate di je tu seks? E, pa, stvar je u tome da su svi mislili da nisam došla na svečanu večeru jer imam nekog komada u sobi.
A štaš, kad nekog 'oće sreća 'oće ga, pa makar i izmišljena.

- 10:54 - Komentari (88) - Isprintaj - #

13.04.2011., srijeda

Glavobolja

Pošto Ejmi neće da mrdne malim prstom moram, eto, opet ja…
U nedjelju se vrati Katica, sva ozarena, s placa. Pa dobro, činjenica je da je ona uvijek ozarena kad ima bilo kakav doticaj s hranom al ovaj put je to bila neka nova nijansa sjajnosti. Zavalila se u stolicu na sunčanom djelu terase i reklo bi se da je zbog njene sjajnosti sunce malkice potamnilo. Brzo sam sjela do nje jer ko što reče kung fu panda (crtić, za neupućene)sjajnost je prelazna.
''Znaš kaj, nemaš ti pojma kak je nama dobro…''
''U kom djelu?'' pada mi mrak na oči kad me uvjeravaju da mi je dobro a ja sanjam švicarske franke.
''A ono sa glavoboljama...''
''Ma crna Kaćo, kad je to dobro kad te glava boli?'' da, da, to ti je taj proljetni zrak na placu. Smanta te, mislim ja, pa ne zna žena što priča.
''Ma ono znaš kad svako malo izmišljamo glavobolju, khm, onda kad bi on, jelte…''
''A TU glavobolju?! A kaj ima dobro veze s tim?''
''Pa srela sam Brankicu i sjele mi na kavicu kad njoj zasuziše oči. Pa dobro, mislim, danas ko god ima alergiju…čim se malo piše o tome odma ljudi nagrnu, kad je badava…''
''Topola, aaa? '' to je bilo prvo drvo kog sam se sjetila.
''Jok…šmrc…uzdah…plačni izdah…'' vadi maramice''…ma, onaj moj..''
Tu sam slavodobitno pogledala Katicu.
''A kad ja velim da neće trajati…'' i s olakšanjem sam se nasmiješila.
Brankica se naime zaljubila kad i mi, i kak da vam to velim, nekak je pitanje časti da mi dulje izdržimo. Ajd dobro je i izgurala- godinu dana.
''Crna babo…'' odvrne mi Kata '' još su zaljubljeni ali..''
''Pa da, zaljubljeni ali...uvijek dođe taj ali...kao prethodnica.''
''Ajd zašuti da ti ispričam…'' počela je Katica pizditi, vidim kraj je zajebancije.
''Stvar je narafski, kao i uvijek, u sexu…''
Ovdje napominjem da je Katica apsolutno nematerijalno biće potpuno nesvjesno da je ustvari sve u novcu, al nek joj bude.
''Onaj njen to doživljava kao film sa jednom glavnom ulogom. Njegovom. I nema ništ protiv da se prikazuje samo jednom mjesečno.
''Pa bar ju ne mora boljeti glava…''pokušala sam biti pozitivna, al što jest jest premalo je, a ak žena uvijek još i ima sporednu ulogu, jbga sad, i nije neka sreća.
''Baš si koza...'' zapjeni se Katica''... a kakav ti je to seksualni život ak bar dva tri puta mjesečno ne moraš imati glavobolju? To je zatiranje izvorne ženstvenosti...'' inzistirala je Kata na navadama pravih žena.
''Pa dobro kaj si joj rekla?'' i sve si zamišljam Katičine savjete.
''Nisam mogla propustiti priliku da nas nahvalim i da ne spomenem da nas svako malo mora boljeti glava. Na što je Brankica samo zavidno zajecala. No ipak je rekla da ona drugog neće da joj je ovaj njen baš dobar i takav. ''
''Ipak si joj trebala reći da si najde nekog , onak, radi mira u kući…''
''A vidiš kaka si…opće ne znaš muškarcima opraštati sitne mane…zato ti i ne traju…kaj ne bi bilo bolje da si Brankica kupi najboljeg prijatelja. Vele da ima svakakvih modela...oš ovakvog, oš onakvog…čak i u duginom spektru…a tek veličine…'' nekak mi je Katica sanjarski zazvučala.
I sad se ja zamislim. Da li je moguća dobra veza sa lošim seksom? Da li druge vrline mogu umanjiti ovu manu.

- 12:07 - Komentari (31) - Isprintaj - #

01.04.2011., petak

Proljeće u mom kraju (kraj sezone sexa)

Em vam sveca morskog neradničkog...Jel vi znate da je i u mom kraju krenulo proljeće, aa?! I da ga mi ne provodima na terasi kafića hipnotizirano gledajući u vodu, sa sunčanim naočalama na nosu? Bemti Tv dođe mi da vas pregriznem od zavisti...A Katicu nagovorilo da kupi, pazi sad, mješanca između štihače i vila, kak su hvalili tu alatku ona pomislila da kopa sama. A kad ono - ne kopa. Onda je ušla u vrt, trebalo je napravit gredice, posadit lučicu, češnjak, mrkvu, grašak...I taman kad pomisliš stići će Katica sve kad li krajičkom oka ugleda susjeda kak otvara sezonu šišanja travnjaka. A nemoš to tako, nemre on imati zeleniju travu od moje pa izvadila i ona stroj i obletila travnjak. Pa, samo da je nije kap udarila, ugledala par smrtnih neprijatelja, krtova, u krtičnjaku od pol metra. Je,je, one slatke korisne životinjice. Pa slijedila dekrtizacija. Al gadovi su brojniji, pa nemoš katica od otih briga ni da spava a kamli da radi one stvari skoro svaki dan. I onda još, navalio bivši svekar da pošpricam voćke jer jeboti zdrave plodove ak ti breskva ružno izgleda onako kovrčavog lišća. Posao oko prozora preventivno ne spominjem jer bu mi kolabirala.
A bregi, dado, semtigajbe (ovo je neka kletva iz mog kraja koju nemogu ni sama prevesti al je volim, narafski, jer me asocira na gajbu piva ), pa tek se sad jede i pije - treba to orezati, okopati, zavezati, urediti. A di ćeš to bez kotlovine i gemišta.
I sad bi vi post o sexu…ccccccc...al efo sad će ejmi na tu temu ;))))))))

- 11:37 - Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< travanj, 2011 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Kolovoz 2014 (1)
Prosinac 2013 (1)
Rujan 2013 (1)
Travanj 2013 (1)
Veljača 2013 (1)
Prosinac 2012 (2)
Listopad 2012 (1)
Rujan 2012 (1)
Kolovoz 2012 (4)
Lipanj 2012 (1)
Travanj 2012 (2)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Listopad 2011 (1)
Rujan 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Travanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (1)
Siječanj 2011 (4)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (4)
Rujan 2010 (2)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (2)
Prosinac 2009 (4)
Studeni 2009 (9)
Listopad 2009 (4)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi