qaya

20.08.2014., srijeda

Pasvordi i ine prepreke

Eto, nakon prekonekoliko pokušaja tipa sjetisemujosjetise ja uspjela ukucati pravu lozinku da vam se napokon javim. Nije da imam što za reć' a i bojim se da Rozalija ne svisne od muke što je evo meni u mom kraju sve samo sunce, suša, kupamo se noćudanju, sex da i ne spominjem, jedva se hoda, roštilja svako malo i tako blabla.
Pinokio mi bio učenik.
Ma dobro sam. Spiskala doduše nešt hazezeovskih para na neke pretrage, pregledalo me uzduž i poprijeko. Nisam neko vrijeme ni izlazila da slučajno ne naiđem na nekog pasioniranog skupljača radioaktivnog otpada sa priručnim gajgerovim brojačem u džepu sakoa pa da ne počne zvonit, kolko su me naslikavali. Ali ništa. Kak se to veli ''isključili smo organske uzroke vašeg stanja''. He, he kak se sve vraća, koliko puta sam samo to izjavila al sa druge strane stola. Gotovo da su bili razočarani kaj nakon tolko truda i pretraga nisu našli ni jednu jedinu stazicu a kamoli meta. I tako, znanost kaže da mi nije ništ. Pa valjda MR zna više od mene same. Tak da se opet mogu posvetiti razotkrivanju tajni tantričnog sexa :)), dragi mi taman pao u afan.
Dakle sve po starom. Vidim da ste mi svi na broju i drago mi. Za godišnji sam bila u Lokvama. Našla neku kućicu za iznajmit i bome se lijepo proveli, čak nam noću medo došo u dvorište al reče gazda da još nikog nije pojeo. Odma nam je bilo lakše. No, da vam nebu žal, ni tam nije bilo ljeta tak da smo jezero samo gledali. U rujnu planiram na more, Brijune, da udahnem malo borovine i da vjerojatno po zadnji put vidim Kokija. Kad uzmu otok u koncesiju ništa više od te ljepote moje oči neće vidit, ko će to platit, kad sve postane ''resort''. A kud plovi ovaj brod bit će da slijedeće i slijedeće i slijedeće godine neće bit para ni za razglednice sa nekom plažom a nekmoli za umočit prst u more. E, blagosiga vama smora.
Tako djeco, ja se javila. Ejmi, sretan ti rodjendan, Jest da je malo okasno al dobrih želje nikad previše.
- 19:45 - Komentari (7) - Isprintaj - #

29.12.2013., nedjelja

Ajoooooooj

Još jednom ajoooooj...Sjećam se da sam popila 2 čaše šampanjca (il su bile 3?). Onda je slijedio zeleni silvanac, ajd da sam za 3 čaše sigurna a poslije toga mrak...Ma dobro nije baš mrak, pobjegla sam prije neg su svi ti promili počeli djelovati, sigurno se dovezla kući, onesvjestila se na krevetu, reko samo 10 minuta a ono ispalo sat vremena, nakon toga se okupala pa otuširala hladnom vodom, popila crnu kavu (nisam pala na štos sa zelenom, što ne znači da neću) i sad, kao potpuno trijezna pišem post.
Dakle, uvijek mi je ovo doba bilo naporno ali ovaj put tome pribrajam i godine. U zadnijh 10 dana bila sam na 6 fešta. Sutra me čeka upoznavanje potencijalnog zeta. Što znači da se punica tj Kate mora isprsiti kulinarskim umijecem. Teško mi je i nabrojiti što će sve pripremiti, Ozbiljno je shvatila zadatak da mora udati malu. Ak' vam velim da je bila neki dan gledati unuče najbolje prijatelijce sve vam je jasno.
Preksutra je, da vas podsjetim doček nove godine, I sve su šanse da Kate ovaj put neće u krevet već u 10. Sama. Ne bi se baš preveć hvalila da se ne ureknem.
A na prvi dan nove idem k prijateljima na sarmu. Sve u svemu bar dvije kile, odokativno. A poslije slijedi post. Kalorijski.
Nadam se da je i vama ko i meni. Sve ružičasto.
Ma svima vam želim sve naj i mislim si kako bi lijepo bilo da vas vidim za svojim stolom. Al tko zna, treba se nadati, čuda se navodno događaju...



- 18:53 - Komentari (35) - Isprintaj - #

27.09.2013., petak

Natječaj


Qaya u banani . Katica je naime razradila kriterije.
''Ajd malo razmisli…tak' nemamo šanse..''-
''A ne, dosta je zabajavanja…pa jedan valjda postoji..''
''Hm, dobro, jedan valjda…možda…'' sumnjičavo će Qaya.
Katica je bijesno odvajala dio vrtnog ''hidropaka'' imbusom. Bila je sva mokra, zelena i lepljiva jer je prije toga namotala flaks na flaksericu pa pošišala mjesta kud kosilica ne može. A kosilica ne može jer je veličine omanjeg auto . Kupljena za mišićavog tipa iz Katine glave. I sad ju ona voza naokolo, što je ruku na srce, težak fizički rad naročito kad je treba okrenuti za 360. Ma dobro ni to je vjerojatno ne bi tak raspizdilo, al se onda prisjetila da treba prekopat vrt i nacijepat drva, medvedi se pripremaju za zimski san. I to njeno nabrajanje poslova bi možda i samo tak prošlo da je Qaya nije sažalno prisjetila na jučerašnji pokušaj bušenja rupe za tiple. Pala nam naime slika sa zida.
Dovukla Kata bušilicu, bar dva broja preveliku za njenu ruku, u kuću, nadobudno tvrdeći da nije valjda to kvantna fizika staviti odgovarajući borer. Ako to zna svaki prosječan muškarac što neće ona. Znate kak se veli: muškarac učini sve što može a žena sve ostalo. I tak prtljala ona malo 'vako malo 'nako…
''E Kate moja, nije ti to aku bušilica..'' bilo je Qayi jasno al nemereš ti protiv nje. Dobro da nije sve skupa bacila u smeće. Šteta bi bila slike. Koja i dalje stoji na podu naslonjena na zid.
''Joj baš je ovak fora…''. No nije prošlo, sva se smrkla i valjda počela razmišljat. Što je kuluminiralo listom kriterija. Božetesačuvaj, poslušajte.
''Nesme imati fakultet..'' –stanka ''.. a bogami ni želju za formaliziranjem svog znanja. Daklem nema studenata u ovoj kući''
Qayi se stisne želudac, al dobro, takih je jednoznamenkasti postotak u Rvackoj. Ima onih ostalih oohoho.
''I narafski nema ni Dinama, ni Ajduka (za bijelu boju se možemo dogovoriti) ni Tompsona u ovoj butigi. Dakle, samo nacionalno onesvješteni i indiferentni prema križevima.
Jbga patak, sad se Qayi zacrni. Šanse postaju minimalne.
''A da ne spominjem da mora imati razvijene senzore za primjetiti prašinu i prljave tanjure ali ne za akademsku raspravu tipa '' bi li se moglo'' - sad će već Kata zapjenjeno.
Bem ti, Qaya sam da se ne sruši, al nije bilo kreveta blizu pa je ostala stajati. Ovo zadnje su bili čisti ženski aduti.
''Ma Kato nisi valjda…'' na što je dobila kolekciju imbusa u glavu (bez kutije).
''No dobro, nisi…'' plic, pljuc, najtanji joj završio u ustima.
Eto tako. Sretan odabranik srca Katinog, da rezimiramo, mora biti muškarac, ateist, ljevičar, bez faksa al naravno narodski mudar (oni s faksom su samo puno pričali ili se izvlačili da ''za sve postoje majstori''. Bez ideje kak bi se ti majstori platili) i mora znati, što proizlazi iz onog u zagradi, raditi sve poslove oko i u kući. A tu računamo i na neku mišićnu masa lijepo raspoređenu po vitkom tijelu (ovo je dodala Qaya.) Pripomenula bi ona i seks al ju uhvatio strah da kad Kata i tu počne sa kriterijima, da će do smrti ostati same.
I sad mi vi recite. Ja sam uvijek mislila da s vremenom kriteriji postaju blaži.

- 12:10 - Komentari (39) - Isprintaj - #

17.04.2013., srijeda

Ajmbek


Kao što rekoh, u zadnjem komentaru, sve što je lijepo kratko traje. Taman se navikneš kak je zgodno kad se svi sjate oko tebe kad pozvoniš na zvonce, a onda te puste na kućnu njegu di nema ni zvonca ni hitrih sestrica pa čak i na zahod moraš sama ccccccc.
Znam da je nekak u trendu ne vjerovati doktorima i zanovijetati da sestre nisu ljubazne ali mislim da oni koji su zaista bolesni nemaju dovoljno lijepih riječi da bi se zahvalili. Jer to što rade ti ljudi, naročito sestre, oprostite kolege, za to je plaća koju dobivaju mizerija. No, u današnjem izokrenutim društvenim vrijednostima mislim da u zdravstvu ni ne boli toliko mala plaća koliko podcjenjivanje rada, truda i naročito znanja, te optužbe za nerad (btw. ''nerad'' se ne bi ni osjetio da, kao u bijelom svijetu, liječnicima idu samo oni koji su bolesni, a ne svi koji su od susjede čuli da je nećak od njihovog postolara koji je, uz put, oženjen za bivšu šogoricu od susede Jele, imal baš istu takvu glavobolju i kad su otkrili kaj je već je bilo kasno). Nitko da konačno veli da nije problem u osoblju nego u sistemu i da je HZZO najgora kaljuža države al u to još niko ozbiljno pipnuo nije. Otprilike: ministarstvo daje naputak da moraš primiti svakog čovjeka koji je bolestan, što je naravno u redu i u duhu naše zakletve. Primiš, obradiš, ozdraviš, pošalješ fakturu HZZO-u jer je čovjek osiguran a onda ti oni vele da si prekoračio limit i da od plaćanja nema ništa. Pa pizdaimmaterina nisu doktori i sestre prekoračili limit zato jer su si podijelili lovu u plaće. Onda slijede packe ravnatelju pa na niže. E i onda ti i opet dođe netko tko ti se žali da ga boli a ti si misliš jbga opet bum dobil po labrnji, bolnica bu gubitaš u svim novinama, nek čovjek još malo bude doma možda mu prođe uz voltaren ,ili ,još zgodnije, ajmo ga odbiti jer nema propisanu uputnicu pa mi nismo ništa krivi a to kaj njega boli pa takav mora do svoje dr a ova ne radi sad, već sutra ujutro, pa bože moj...ma fuj dragi moji...sistem je koma. Ali kad se već dokopaš bolnice, svi su krasni. Jest da dr-e vidiš sam na tren i uvijek u žurbi (ne zaboraviti da ih trenutno fali 4000 i starosna dob im je da se pitaš jel opće čuju što pitaš il samo iz navike kimaju glavom i govore sve će biti dobro) ali sestrice mo'š maltretirat kolko 'oćeš.
S obzirom da je bila gužva prema meni su se ponašali ko da nisam Vaša svetost i strpali me u gusto naseljenu sobu. Čak ni za operaciju nisam bila prva na redu, al s obzirom da se to uklapalo u moj plan mršavljenja, što si duže gladan to je rezultat bolji, nisam se bunila. No dobro, imala sam vezu i birala anesteziologa. Ženskog. Poslije je rekla da smo cijelo vrijeme pričale i ja se samo nadam da me nije pitala ništ o sexu. Sad, kak je bilo na op ne znam vam reći ali osim kaj sam se smrzla mogu reći da me ništ nije boljelo, ni poslije. Jerbo medicina napreduje što god mi mislili o napretku. Dakle poslije te spoje na jedni spravicu od koje cjevčica ide direktno u tvoju kralježnicu , al moš se micat kolko oćeš, tak da te nafilaju svačim pa se ti samo lelujaš i uglavnom spavaš. Običnim smrtnicima to oduzmu drugi dan al Katica vam je, ma znate ju, onaj mačak sa velikim očima i šeširom , iz Šreka, joj je učenik, e ona je spravicu imala do zadnjeg dana. Bože kak je narkićima haj.
I eto, kad sam se napokon odlučila odvojiti od te spravice bila sam tak uvjerena da mene više nema kaj boljeti da sam ih nagovorila da me puste doma tri dana prije. E sad, pameti, štaš reći o Katici - %&/()$#“)(%& - boli ko vrag. Al glavno da sam doma pa se mogu sekirati kaj je sunčano i vidi se svaka mačja dlaka po stanu.
I sad ozbiljno, zaista mislim da je biti liječnik (i sestra) nešto lijepo, dobro i sigurna sam da nas ima koji više i manje znamo ali uvjerena sam da nitko ali baš nitko od njih namjerno ne učini grešku. I kad se nađeš onako gol i bespomoćan na tom stolu da zasigurno nitko ne želi ni prerezati ni odrezati ono što ne treba, već od tebe ponovo učiniti ljudsko biće lišeno bolesti i bolova. Hvala im.

- 12:45 - Komentari (74) - Isprintaj - #

22.02.2013., petak

Svadbaaaa

E, nije moja..Mislim, znam da ste se poveselili al jbga izgleda da majka takog nije rodila koji bi me odvio prid oltar. Onog za kod matičara je rodila al bolje da nije. No, tako bar Kata ima još šanse, jedino što se nešto šepuri i postavlja kandidatima nemoguće uvjete. Recimo da to bude baš u zagrebačkoj katedrali, mislim ni pet ni šest, ostale crkve joj male, jelda. Onda se oće ženit u bijelom i da ima tako duuugi šlajer (veo za vas nepismene) da ga nose ne djeveruše već da bude vezan za jeno 2-3 para konja vrana...I tako te neke sitne detalje.
Mada sam ja nešt neodlučna u pogledu te ideje, vjenčanja u crkvi, ono sa šlajerom mi se jako dopada (jelda cure?) i skoro pa bi se dala nagovoriti. No, neodlučnost se povečala nedavnim, gotovo traumatičnim, iskustvom prisustvovanja crkvenom vjenčanju.
Katica se ono baš onak zbegecala i utegla, ali kad je ulazila u crkvu bome je spustila suknju tako da joj pasica bila skoro na pola bedra samo da ne ispadne da pokazuje noge iznad koljena. Sva smjerna, pristojna , tolerantna, široka srca ušla i smjestila se u prvim redovima. Mlada je jako pobožna pa nije moglo bez ovog dijela vjenčanja mada bi ja za mladoženju ruku u vatru stavila da nije odgajan u bilo kojoj vjeri osim u sebe. Ovdje moram reći da bi mi sve ruke izgorjele ( bit će u stvari da bi sva izgorjela) jer bi ih stavila i za neke moje poznanike koji su sa mnom sa strašću osvješćenih mladaca i intelektualaca znanost stavljali ispred vjere, a sad su kraj mene pjevali crkvene pjesme za koje ja nisam ni sanjala da postoje (meni i za očenaš treba šalabahter). Mislim prvo sam mislila da samo otvaraju usta al onda sam shvatila da znaju svaki stih. I čak su točno znali trenutak kad se baciti na koljena na tvrdi, hladan, i ne previše čisti pod. Katica je samo otvarala usta, od zaprepaštenja pa su možebit neki pomislili da i ona pjeva. A onda je počela kašljati. Bemti tamjan. Zadimili su crkvu ko da su vatrogasne vježbe. Ono svi pjevaju i razdragani suze puštaju a Kati oči crvene i suzne od kašlja. I još je i to nekak podnijela bez riječi al kad je pop 5-i put rekel ''a sad se pomolimo za mladence'' Kati ispalo:
''Pa dobro jel se ovi žene il umiru?''
I nebi vjerovali al se našlo par izdajničkih duša koje su ispustile cerek na to pitanje.
Sve skupa je trajalo jaaakooo dugo jerbo je bilo u toku mise, 2 u 1, i sva sam se smrzla. No, prevarila sam se misleći da je vjeri u crkvi kraj. Taman kad sam htjela srknuti toplu juhicu odnekud se pojavio onaj isti pop iz crkve i svi su se digli, a bogme i Kata, štaš nema više mladenačkog otpora, pa su svi nešto mrmljali. Dobro to bar nije dugo trajalo.
Ostali dio svadbe je bil normalan. Za koji sat svi bezbožno pijani.
Moram priznati da sam sad malo pokolebana oko vjenčanja u crkvi, nekak nije ko u filmu. Znate ono kad se pita jel ima ko šta protiv pa se digne recimo 007, sa onim svojim plavim očima, da se on ne slaže i Kata ode s njim ispod duge. Ehhhh...

- 19:23 - Komentari (65) - Isprintaj - #

25.12.2012., utorak


Sve naj





želi svima moj Jajo i Katica
- 11:41 - Komentari (72) - Isprintaj - #

06.12.2012., četvrtak

Pametne misli

Evo Ruža podviknula ,pa reko Kato nemreš pustiti da ti broje ,još bi neko mogo pomisliti da nam hormoni više ne rade. A rade, evo žifčana sam sve u šesnaest.
Daklem, neki dan se ja zagledala u film. Dragi se odmako u svoje odaje jerbo je film bio na temu međuljudskih odnosa tj ona je narafski bila sva romantična (a prošlo već podosta godina od erockog početka) a on opet sav realan, kao štaš me gnjavit s tim pizdarijama o intimnosti dodira (ko da seks , veli on, ima veze s tim). I tako pričaju sve mješavina francuskog i engleskog (on naime bijo amer a ona prava francuskinja) a Kate ustreptala shvatila da joj prijevod uopće ne treba jer je to već treći jezik u filmu pa se teško koncentrirala na bit. A bit je shvatila. Tip reče ovo:…e sad bi kata to vama na francoameričkom al boji se da nećete shvatit pa će slobodnim prijevodom. I eto, reče tip da se stvari u životu naprosto mijenjaju i nikakva obećanja sa početka veze ne mogu to zaustaviti.
Ne znam dal treba malo pojasnit al meni prekokrasno sjelo. Molim da me se više ne hvata za riječ a ja svečano obećajem da ni ja nikog neću hvatati. (dado sram te sad bilo J, vidim što oš reć').
Ma malo me stisli ti odnosi. Tak je uvijek oko Nove. Ljubavnice mi pričaju kak su jadne jer ne mogu biti sa odabranikom srca svog, a žene se opet žale da ni te noći nisu više kakve su bile, da je dragi nešt odsutan i non stop ide u zahodske prostorije (jadan, prostata valjda ;))).
I btw savjet muškarcima: sami kupujte svoj veš i čarape, tak da vas ljubavnica može prigodno darovati a da vi doma ne morata objašnjavati otkud sad vi u brazilkama (ugodnije su od tanga, zato!, može bit odgovor pod B)).
Nikola mi ništa nije donio osim hladnog zraka u čizme, kao dokaz da se nikako, čak ni u tim stvarima ne možeš pozivati na početke. No Katica mi je ionako tanašne pameti , pa zaboravlja, tak da bu ipak spremila danas nešt za pod zub , da se zna da je danas fešta mog grada a red je da se i to proslavi. Dobila nešt srnetine pa će ona to na pašticadu. Sam rekla da volim prosinac .
Ide nekud neko il se Nova više nigdje ne slavi?

- 11:49 - Komentari (35) - Isprintaj - #

17.10.2012., srijeda

Dogovor kuću gradi

Katica se uvijek držala onog ''ljudi smo, dogovorit ćemo se''. I tako mi jučer napeto, usredotočeno gledamo neki horor, svaki sa laptopom u krilu, jedino reinmen drži knjigu (naopako al jbga ko to vidi izdaleka) kad li dragi reče, razroko gledajući, jerbo je teško gledat tv i laptop istovremeno:
''Kupit ću si Pentax K5!'' .
A zna da love nema.
Ugledala Katica priliku i ko iz topa reče:
''Dobro! A ja ću si naći ljubavnika'' .
''Dobro!'' odgovori dragi.
A ne zna da kandidata, fala bogu, ima
I eto, svjedoci ste mi, lijepo smo se dogovorili. Katica sva dobra kakva već je, velikodušno će pričekati da on prvo kupi Pentax. Pa možda priznanje da ima ozbiljnog kandidata, u oduševljenju sa aparatom, prođe nezapaženo. Kao i nakana.
Štaš ljepše neg kad se nađu dva razumna bića sklona dogovoru ;))).
Inače, jesen prekrasna, šume prepune gljiva (i ljudi :((). Neki dan bili sa prijateljima cijelo jutro u prirodi, postali ko englezi, kiša nam ne smeta. Našli punu košaru i svratili kod prijatelja na netom pečene štrukle od sira sa vrhnjem. Sve domaće. Vatrica pucketa, želudac se puni, pije se, e tu ima pomaka, pije se ne bi vjerovali što: noja!!!!
Dosta su nas trovali razvikanim buteljama ''vrhunskog vina'' prepunog otrova unesenog špricanjem protiv boleština grožđa i aditiva da mogu stajati u dućanu na neprimjerenim temperaturama. E sad za neupućene ''noja'' je na crnoj listi jer je to ustvari ne etilni već metilni alkohol. Koji izaziva sljepoću. Je, ali samo ako popiješ svaki dan jednu bačvu! Jerbo s druge strane noja je vrsta autohtonog grožđa koje se uopće ne šprica jer nema peronospore, tak da je to jedino ekološko vino koje znam. Ako ikad imate priliku probajte iznenadit će te se. Samo se ne obesvjestiti količinom. Pij malo pij dobro!
Osim što se špara (jedu plodovi prirode i ne kupuju butelje) pripremam se za jesenski seminar u nekom mnogo lepom i finom 'otelu.. Što znači da sam naumila stati u svečanu 'aljinicu od prije deset godina koju sam slučajno pronašla u robi ''za poklonit'' pa me preplavio val sjećanja. Malo mi izgleda ko mišijon imposibile al za sad nam glad dobro ide.
Tako, ovo su malo vijesti iz unutrašnjosti sa natruhom sexa. Da se vidi da i mi maštamo.

- 09:35 - Komentari (67) - Isprintaj - #

25.09.2012., utorak

Botanički i zoo vrt u jesen

Napokon stigla jesen. Što se doduše ne vidi, još, po boji prirode već više po plodovima. Ne znam da li na moru imate običaj postavljanja bundevi svugdje gdje ti oko zapne? Ove godine, u skladu sa recesijom Kata posadila svoje bundevice. Neće njoj nitko izbijat zube iz usta...ovaj pardon...kune iz novčanika. Iako se mi u ovom kraju nikako ne slažemo sa kunama i smatramo ih štetočinama (da sad ne opisujem na što liči kokošinjac kad one dođu u goste!), u posljednjih 2 desetljeća nekako nam prirasle srcu. Jbga ne vele stari uzalud: sila zakon mijenja.
Dakle ovdje se nose bundeve. Netko na ramenu a neki po podu, no u oba slučaja služe ukrasu.




Osim sa bundevama, iz svog vrta, možemo se pohvaliti i sa macama. Iz svog sela. Ovo su Mica i Jajo.



Mica je ova graciozna, siva, ona što slovi za najružniju macu u selu, smatrana takvom iz čiste zavisti jerbo je mršava. Jajo je, eh Jajo je junačina iz posljednje kuće lijevo, koji nije mogao odoljeti ljubavnom zovu moje mice i uselio se k nama. No, khm, to je čista platonska ljubav jer moja Mica mada ima šarma nema hormone tak da jadan Jajo živi od same ljubavi i konzervi koje tamani u nepristojnim količinama. Ne znam da li zbog apstinencije ili prirodno ali ima najveća jaja u ulici. Možda ih jednom uslikam da vidite da je sasma zasluženo dobio ime.
Isprva me čudilo da ga nitko ne traži natrag jer je strašno umiljat a kad sam vidjela koliko može izjesti sve mi je postalo jasno.
A tek spavati!!!



Mada ni Mica ne zaostaje al ona se za razliku od raskalašenog Jaje voli skrivati u korpe ili torbe pa se ovdje uvukla u mali crni ruksak. Molim obratiti pažnju na kreativan nered!



Evo ružo da se ne kaže da ne imadem mjesečnice ;)))


- 16:57 - Komentari (17) - Isprintaj - #

30.08.2012., četvrtak

Kraj ljeta

Ne mogu ga dočekati. Svaki dan nestrpljivo slušam prognozu. I tko će sutra dobiti najviše kiše. Naravno, oni koji pojma nemaju o vrganjima. Ovo je moj prvi ovogodišnji još iz travnja



nakon toga lupilo ljeto i jbga vrganji nada, nula, zirou...nema kiše nema veselja.
Ondak smo se posvetili sirotinjskom sportu. A ne,ne, i opet sam vas našla u krivim mislima...ccc...ja mislila na plivanje u plastičnom bazenu.




Sad nam više i to dosadilo tak da sam danas odlučila obaviti zadnji kupanac. Pa-pa ljeto ajd odi već jednom. Ak ispraznim bazen jel će to požuriti oblake i kišu u moj kraj? Mada kažu da će najviše pasti u istri. Jbga sve kaj vredi ode tam...
Je, je shvatili ste . Neko ću vrijeme lijepiti slikice.


- 20:31 - Komentari (35) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< kolovoz, 2014  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2014 (1)
Prosinac 2013 (1)
Rujan 2013 (1)
Travanj 2013 (1)
Veljača 2013 (1)
Prosinac 2012 (2)
Listopad 2012 (1)
Rujan 2012 (1)
Kolovoz 2012 (4)
Lipanj 2012 (1)
Travanj 2012 (2)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Listopad 2011 (1)
Rujan 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Travanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (1)
Siječanj 2011 (4)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (4)
Rujan 2010 (2)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (2)
Prosinac 2009 (4)
Studeni 2009 (9)
Listopad 2009 (4)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi