nedjelja, 20.07.2008.

Stigli su, stigli...

Nakon iščekivanja i već laganog grča u želudcu - STIGLI SU !!! yes

Bila je čak i mala strka-zbrka, jer nisu znali kada će doći, a još ktome se prevrnula i cisterna negdje po putu pa su bili blokirani nekih 6-8 sati kako kažu (bilo je na vjestima čak!) i oko 9 navečer u četvrtak 17. 07. 2008. su se javili da su si sredili prenoćište za tu noć kod nekoga u birtiji - smijeh.
A nas su zamolili ako slučajno imamo koga da možda nešto riješimo.
I malo simo, malo tamo, našli mi njima smještaj u nekoj poslovnoj zgradi koja nije završena, ali madrace i komplet uređene kupaone IMAJU !!! thumbup Super, oni oduševljeni, ali taj petak naravno KIŠA PADA !!!
Popodne proljepšanje i subota ko stvorena za rad thumbup
Otišao sam i ja na gradilište sa njima obzirom da je subota, a i da vidim, ipak su to glavne postavke rasporeda svih prostorija, naravno i konačni gabariti i okviri naše kuće.
I tako je to krenulo, drž-nedaj skužim da imamo nekih problema u mjerama - PA NARAVNO !!! mad KUĆA JE NAPRAVLJENA PREMA STARIM NACRTIMA mad
Dobro je što ja znam napamet kako bi to trebalo izgledati, ali ovi tupe po projektu - a projekt KRIVVIIII !!!

E sada, da krenemo....

ZA i PROTIM.... ma daj koga ja lažem..... protiv ovoga nema riječi, zidana kuća je apsolutni zaborav, nema niti jednog argumenta ZA zidanu, niti jednoga, a ovo, ma ovo je perverzija.
Prvi dan, subota, postavljali su uglodane grede, nosače zidova, u njig se stavlja letvica koja glumi muški, a elementi, zidovi ssu uglodani i jednostavno sjedaju na tu letvicu i montaža je gotova.
Onaj ZA, napravljen je krivi hodnik, soba je smanjena i kako to promjeniti kod već zazidanih zidova ---- "...ma pusti, bit će dobro...", a na montaži, "...deder dodaj pilu.... i motorkom jedan komad pili drugi zabij i problem riješen.
Napravljene su četiri izmjene po cca 20-30 cm i to bez problema - pili, reži i zabijan na drugo mjesto.... ma jednostavno da nemre biti jednostavnije.... thumbupthumbup
Nedelja do 17 sati, sve sobe i velika kupaona postavljene....

Slike idu....


- 20:11 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga

Gradnja montažne kuće i problemi kompletnog projekta. Naravno, i predradnje koje se moraju odraditi da bi taj životni prostor zaživio ! rofl