02

subota

kolovoz

2008

Zona Z (Julijana Adamović)

Drage Šibenčanke, energičnim nastupom naše Koraljke kojoj zbog neopisivog šarma i zamamnih proporcija nitko ništa ne može odbiti, čvrstim vezama naše Katije, poticajem tihe Sebi pripadam i malo mog angažmana uspjele smo veličanstvenu Zonu Z dovući u Šibenik. Nije se ona nešto previše opirala (tko bi odbio kauč u mom malom, skromnom i nadasve natrpanom djecom stanu).
S obzirom da je dotična spisateljica došla u naš grad vrijeme je da se i mi - šibenski blogeri u to ime nađemo licem u licem.

Program je slijedeći:

Naša Julka (tako je zovem od milja) u prijepodnevnim satima stiže u Šibenik. Primjetit će te kad je to po osiguranju koje će slavnu blogericu pratiti. Zaželjela je crveni tepih (jer to će, prema navodima iz jednog komentara kojeg je napisala odmak, dobiti i u Splitu), ali utvrdila sam da je od vremena kad je zadnji put tako slavna osoba bila u našem gradu (Ursula Anders, 007 djevojka za one koji ne znaju), na tepihu se pojavila jedna fleka koja se ne da ukloniti ni oxi ovim ni onim ni svim starinskim receptima i zbog toga postoji mogućnost da se od crvenog tepiha odustane. Opravdala sam se našoj Zonici, a ona, plemenita kakva jest,nadam se da će imati razumjevanja.
Oko 13 sati istog dana Zona gostuje u mom studiju, u emisiji o kulturnim događanjima tog dana koja se zove "Ogledalo" na Radio ritmu.
Za one koji nisu u mogućnosti slušati direktno predlažem da odguglaju radio ritam uključe live stream na njihovoj stranici i poslušaju dvije blogerice u akciji.
Onda oko 15 sati Zonu predajemo Sebi pripadam, (opće je poznato da je Sebi pripadam najugodnije društvo koje čovjek sebi može odabrati jer su joj pri rođenju ugrađene ružičaste leće kojima gleda svijet i u svima vidi prvo dobro). Zona i Sebi pripadam će prošetati gradom, možda zaviriti u eminentni, jedan jedini trgovački centar u našem gradu (Zona, ne brini, u X nationu nema više ništa, osobno ga počistila), a zatim će si upriličiti jednu malu šetnjicu ostalim, manje važnim dijelovima grada, kao što su Katedrala, gradska jezgra i sl...
Ako netko od blogera sprema taj dan neki tradicionalni specijalitet tipa pašticada s njokima ili španske tice, neka slobodno nazove ovaj broj telefona: 212 852, to je radio ritam, sredit ću susret sa Zonom uz manju nadoknadu u naturi.

Oko 18.00 odvest ćemo Zonu na zasluženi odmor. Dozvolit ćemo joj da se plahne u mom obnovljenom, ali nikad savršeno čistom kupatilu (uzrok se valjda nalazi u 6 malih nožica koje tamo redovito bose šetaju i obavljaju razne potrebe), dotjera se, oboji ratničkim bojama (iako sudeći po slikama nema tu puno posla, žena je zgodna sama od sebe) i već oko 19,30 bit ćemo u Gradskoj knjižnici gdje će se u multimedijalnoj dvorani odviti događaj ljeta:

GRADSKA KNJIŽNICA "JURAJ ŠIŽGORIĆ"

20.00

PROMOCIJA



Image and video hosting by TinyPic

Naravno da ćemo blog susret nastaviti negdje drugdje, ali ne predugo jer Zona, sebi pripadam (koju Zona spominje u knjizi) i ja imamo cijelu noć nešto malo proćakulati...


Svi ste pozvani!!!!!



<< Arhiva >>