Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

nedjelja, 27.05.2007.

Međupost


Obzirom da bi moj sljedeći post mogao biti krivo shvaćen, možda kao neki moj djetinji ego-trip, objavit ću prvo vlastiti komentar koji sam dala uz prošli post, za sve one koji ga nisu pročitali ili možda nisu obratili dovoljno pažnje na njega.

„Moram sve koji čekaju nastavak upozoriti da ne planiram direktan nastavak ovog teksta. Planiram zapravo cijeli ciklus, niz tekstova kojima ću pokušati, kroz priču o sebi, ispričati razne stvari koje se tiču gore navedene teme. Moram napraviti veći uvod kako bi shvatili kojim putem sam došla do ovoga do čega sam došla, koja sam sve znanja pokupila na tom putu, a isto tako morate bar malo steći povjerenja u moj sud. Eto, to je plan. :))“P.S. Jel ima neko ko bi mi mogao i htio pomoći oko dizajna? Ovaj trenutni je uzet iz blog.hr riznice kao neka kratka prijelazna faza.


14:18 Komentari 22 Isprintaj #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se