<body>

petak, 15.02.2008.

Hej plavi dječače, a da se ipak okreneš?



Napisane i izgovorene riječi nikada se ne mogu izbrisati jer su duboko zapečačene u srcu, ali ipak postoji riječ kojom tražiš oprost!

Tebi dječače, da upravo tebi….voljela bih da se okreneš, samo na trenutak da ti vidim onaj osmijeh. Osmijeh dječaka kojega još uvijek jednako volim kao i tada. Mala pogreška, zaustavila je dah. Dah razmišljanja koji je utonuo duboko u san. U ljepotu savršenstva i iskrenosti ostavio je trag u našim mislima.

Danas u snovima ne postoji ništa, povezano sa stvarnošću. U potpunosti negiranje Freuda, možda je to jedini točan potez, ali ipak neka im bude. Neka ga veličaju ipak nije jedini kojeg su stavili u kult ličnosti. Možda ipak malo požališ jer su ti snovi oteli najlijepše dijelove svijesti, ali bez obzira na to ne posustaješ.

Dolazila su jutra, za jutrom. Danas gotovo kao da i ne osjećaš onaj mamurluk jer si shvatio da život nije samo shvaćanje svijeta kao većine. U svakoj većini postoji pojedinac. Pojedinac to si definitivno ti! Naime većina je na tebe vršila pritisak jer si se navodno morao komformistički odnositi prema drugima. Ono, znam da nisi u pravu, al neka ti bude, samo da sam dio savršenstva monada, dio harmonije svijeta. Danas je s tim gotovo! Kakva harmonija? Ma daj odrasti, zašto sebe pretvarat u nešto što nisi? Pa zar ti nije bolje djelovat kao pojedinac, kao osoba koja uvodi sam svoj redi u odnos s drugima. Ti si sretan i što je tada bitnije od tvoje sreće? Većina, ma da naravno, ali samo u nekom nerealnom svijetu!

Hej dječače, a da mi se ipak okreneš? Ha? Ma daj……molim te okreni se! Uporno te budim, ali nikako ne uspijevam, možda imak jednom hoću! Tražim one plave oči koje su jednako tako sjaile i onaj dan. Dan kad si zaustavio svoj dah!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sada kada sam konačno shvatila da ne postoje odgovori na retorička pitanja. Sada kada sam sretna i ne postoji način da me se baci na tlo, mogu iskreno tražiti da mi oprostiš! Samo jedna riječ, a toliko proplakanih suza nad tvojim davno zaklopljenim očima!

*******..........samo još nešto, inače kad spominjete moj blog dajte bar pročitajte kaj piše u postovima (da vam skratim muke) tak da ne izmišljate .......ajd molim vas.........**********

- 18:31 - Komentari (26) - Isprintaj - # Da/Ne

0