Strah



... Upirući pogled u daljinu, mislila sam ... Vidjela sam njegov duh kako luta zajedno s pramenovima magle koji ga čine jednom običnom crnom sjenom.
Jesam li poludila, ili je to stvarnost... Opet on. Sve jasnije i jasnije ukazivao mi se pred očima, sve dok opet nisam pogledala u te jezive modre oči.
Osjetila sam miris njegove duge crne kose, uz toplinu njegovog daha.
Okrenula sam se. Samo sam nastavila hodati tom šumom, samo sam se klonila tog groznog bića... Čula sam korake u daljini kako se mješaju sa suhim lišćem
i plitkim blatom. Znala sam da je to opet on i da me prati i prati... Sve dok me opet ne pokuša obuzeti, tako nevino i tako polako.
Nisam pružila korak u brzinu, samo sam nastavila umjereno gacati po vlažnoj zemlji, obilazeći ogromno crno drveće. Nisam se bojala, nisam bježala, nisam
htjela da se opet nahrani mojim strahovima... Nisam. Samo sam vukla svoja lijepa sjećanja za sobom i plakala. Ponovo. Uz mutnu sliku mojih suza, pred očima mi se opet ukazala njegova sjena. Tako crna, a tako čista. Gledajući u njegove modre oči, molećivo sam rekla : '' Ajde. ''
Slabost me zagrlila i pala sam na koljena. Osjetila sam njegove hladne ruke kako me drže i ne daju mi da se do kraja predam slabosti i tišini.
Gotovo... Ukazao mi se mrak, samo mrak i mutne slike oštrih grana kako zaklanjaju sivo, maglovito nebo.
U ušima su mi odzvanjale riječi dubokoga glasa : '' Drži se... Nedaj da te tama odvede. ''
... Svjetlost Sunca milovala mi je obraze svojom blagom toplinom. Otvorila sam oči i ugledala jedno poznato lice. Vidjela sam kako mi to čudesno nježno biće pruža ruku. Trudila sam se prihvatiti je... Ne znam ni sama kako, ali uspjela sam. Njegova sila me vinula snažno u zrak i sasvim polako, uočavala sam da je to ustvari on ; moj najveći strah, moja najodvratnija sjena koja me stalno prati. Ali slika njega se nekako promjenila. Ona crna kosa boje tamnih sjena demona, postajala je svijetlija i mekša, a modre oči me nisu gledale više onako ozbiljno i mrzovoljno. Bio je to tako topao pogled koje me je pustio da nastavim dalje putovati niz veliki put života...

Image Hosted by ImageShack.us

18† Only The Dark One Opens......And Closes The Door To Silent Hill...
Image Hosted by ImageShack.us

'' ... Vidim svijet... Vidim! '' govorio je gledajući u svoje krvave dlanove. Bio je zatvoren u sobi, potpuno zaključan, potpuno sam. Iza tih bijelih izribanih vrata čulo se glasno udaranje i vrištanje ženskoga glasa : '' Marko otvori! Otvori, čuješ li me ?! '', no vrata su to sve čvrsto držala.
Ali ipak, nad tim snažnim i teškim udarcem, vrata su popustila i u sobi se našla mlada djevojka lijepog lica i plave kose. Gledala je u njega svojim plavim očima. On je drhtao, a njegovo blijedo lice bilo je krvavo. Duga crna kosa padala mu je preko očiju, sve do krvavih ruku u koje je uplašeno gledao i uzastopno ponavljao : '' Vidim svijet... Nestat ćemo... On će nas progutati! ''
Ona ga je gledala, samo ga je gledala. Nije znala što da učini : dal da zove hitnu pomoć, ili da ponovo zove psihijatra... Brzo je istrčala iz sobe i za tren se pojavila s nekakvim čudnim ljekovima. '' Opet nisi popio lijek... '' rekla je i kleknula pored njega.

'' Ne... Ubijaš me s time... Ja nisam lud. Nisam... '' govorio je drhtajućim glasom, gledajući u nju tako molećivo, kao da je još htio reći, nemoj molim te. Ona izvadi tabletu iz kutije i kaže : '' Ajde molim te uzmi... Meni za ljubav... Molim te. ''

'' Uvijek ja moram tebi za ljubav... A kada ćeš ti meni nešto napravit za ljubav, samo za ljubav...? '' reče on gledajući u pod. Tada ona prestane. Tabletica joj ispadne iz ruke, a u njega je gledala kao u duha. '' Krvariš... '' izustila je tiho. Pogledala je njegova zapešća na rukama i shvatila da se na njima nalazi duboka posjekotina koja krvari sve manje i manje.
'' O moj bože! Što si to učinio! Idem pozvat hitnu! '' reče ona, plačući histerično. '' Stani... Gotovo je... Nema mi više spasa. Pođi samnom... Barem nećemo gledati kako svijet propada... '' tiho će on gledajući je zaljubljeno. U tom trenutku bilo je gotovo. Legla je pored njega i oboje su zaspali, vječno zaspali.

Sljedećeg jutra, 14.02.2007. , policija je bila u jednom napuštenom domu. Naišli su na mladi ljubavni par kako leži u kupaoni, a oko njih krv koja je izgledala kao da se namjerno razlila u oblik srca.
'' Imamo mladi par, oboje su se ubili. Barem je takav izvještaj za sad. '' reče detektiv razmišljajući o tom dirljivom, možda čak i lijepom prizoru....
Iako će njihove duše zauvijek lutati daleko od boga i drugih, biti će jedno uz drugo.


Sretno Valentinovo svima!

Image Hosted by ImageShack.us

17† Only The Dark One Opens......And Closes The Door To Silent Hill...
Image Hosted by ImageShack.us

Razmišljao je… Samo je razmišljao i osjećao kako mu kamenje obuzima srce.
Nije više mogao… Ustao se i krenuo kući. Sve je bilo isto kao i prije, samo je već bio duboki mrak, a nebo su krasili oblaci i divan puni mjesec.
Stigao je kući. Otvorio je pažljivo bravu svoga stana i ušao unutra. Ruksak i gitaru je stavio dolje na pod. Otišao je u kupaonu, svukao odjeću sa sebe i ušao pod hladni tuš. Kapi su kapale po njemu jedna, pa još jedna, sve dok u potpunosti nije bio mokar. Osjećao se kao pokislo štene.
'' Moram sutra otići do nje. Moram. '' rekao je, navukao odjeću na mokro i hladno tijelo, te legao u krevet.
Zatvorio je oči. Ponovo je razmišljao. Samo su mu se neke iste misli vrtjele glavom. Zatim začuje nečiji šapat.
'' Paule… Paule… '' začuo je.
Otvorio je oči i odmah se ostao iz kreveta. Gledao je prema prozoru balkona koji je bio otvoren. Vjetar je zavijao kao da trpi tešku bol, kao da vrišti i nestaje. Zavjesa je bila nemirna kako ju je vjetar njihao. Oprezno je krenuo prema tom prozoru kako bi ga zatvorio.
Uza taj hladan vjetar, na svome ramenu osjetio je nečiju hladnu ruku. Smrzao se u tome trenutku. Polako se okrenuo i vidio djevu ispred sebe.
Izgledala je baš kao Nerry. Samo što joj je kosa padala preko lica i bila je sva krvava. Na prsima je imala ubodnu ranu i krv je curila po njezinoj bijeloj haljini i po parketu njegovog stana.
'' Nerry ? '' uplašeno će on.
'' Nerry ?! Znao sam da će ti on nauditi ! '' rekao je i uzeo obližnji rubac. Stavio joj je rubac na grudi i pritisnuo kako bi krv prestala curiti.
'' Pazi… '' tiho je rekla djeva i samo nestala.
'' Nerry… '' još jednom je nježno rekao, ali nje više nije bilo. Samo su na parketu ostale par kapljica tople crvene krvi.
Uhvatio se desnom rukom za čelo, ispustio rubac.
'' Ja ludim… '' rekao je. Kleknuo je i s krvavim rupcem obrisao kapljice krvi.
Bacio je rubac u stranu i ponovo legao na krevet. Trnci su prolazili kroz njegovo tijelo i polako je nestajao. Polako mu se mračilo pred očima. Nije više osjećao krevet, niti išta. Samo je polako utonuo u misteriozni san.

Image Hosted by ImageShack.us

19† Only The Dark One Opens......And Closes The Door To Silent Hill...
Image Hosted by ImageShack.us

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



...† All You Will Be Thrown In The Lake Of Fire †...


Tko sam? Ja sam ja. Cudna, izbirljiva, suosjecajna i dobra samo prema onima do kojih mi je stalo. Inace sam eksplozivne naravi, brzo se nazivciram, brzo se i smirim, zlopamtilo sam veliko. Iskrena sam, ponekad toliko jako da uvrijedim ljude oko sebe, iako mi to nije namjera. U biti, toliko o mojoj zapetljanoj osobnosti.


Moj Spejs


Volim
Prijatelje × Paliti šibice × Okultizam × Slikanje × Pivo × Zajebanciju × Mitove × Umjetnost na sve načine × Sve misteriozno i neodgonetnuto × Prstenje × Kosu × Svedski i Ruski jezik


Ne volim
Pretvaranje × Ufuranost × Samoću × Arogantnost × Živčane ljude × Iskompleksiranost × Prekidanje tjekom razgovora × Netoleranciju × Neodlučnost × Lazove i preserante...


Slušam :
Metal, dark electro, industrial, aggrotech....