H r v a S T k a !!!!

četvrtak, 23.11.2006.

2003: PRVI SMO OTKRILI ISTINU O TOM SMRADU, LOPOVU I LAŽOVU!!!

Glavaš: "Sanader mi je bio tužitelj, sudac i krvnik"

U poruci upućenoj javnosti Glavaš navodi kako mu je jedini smrtni grijeh što je na 7. općem saboru HDZ-a zbog vlastite naivnosti omogućio da zahvaljujući krađi oko 300 glasova pobijedi čovjek koji je zasjeo na čelo Tuđmanove stranke, a ubrzo postao i hrvatski premijer

Piše: Ana Kirin
22.11.2006. 09:02
Branimir Glavaš najavio je nastavak štrajka glađu, ako treba i do smrti, jer ne želi živjeti u 'kriminalnoj državi'Branimir Glavaš najavio je nastavak štrajka glađu, ako treba i do smrti, jer ne želi živjeti u 'kriminalnoj državi' Zastupnik Vladimir Šišljagić novinarima je u utorak navečer pročitao pismo koje mu je Glavaš izdiktirao s molbom da ga proslijedi javnosti. U tome pismu Glavaš navodi kako mu je jedini smrtni grijeh što je na 7. općem saboru HDZ-a zbog vlastite naivnosti omogućio da zahvaljujući krađi oko 300 glasova pobijedi čovjek koji je zasjeo na čelo Tuđmanove stranke, a ubrzo postao i hrvatski premijer. "Zahvaljujući tomu, taj je besprizorni čovjek zasjeo na čelo Tuđmanove stranke, a ubrzo postao i hrvatski premijer. Sanader mi je bio tužitelj, sudac i krvnik, slao mi je po teklićima u pritvor nagodbe koje nisam želio prihvatiti jer je njegov jedini uvjet da me pusti iz pritvora bio da šutim. Šutjeti neću, pa i pod cijenu ovakvog mog odabira. Između života u takvoj kriminalnoj državi i smrti, radije ću izabrati smrt", poručio je Branimir Glavaš.

A HDZ je nakon sjednice Predsjedništva Kluba zastupnika te Nacionalnog vijeća u utorak odučio da Branimir Glavaš ostaje u pritvoru do daljnjega te pozvao zastupnike te stranke da podrže zaključke mandatno-imunitetnog povjerenstva. Podsjetimo, prije tjedan dana predsjednik Sabora Vladimir Šeks u ime HDZ-a predlagao je zaključke prema kojima bi se Branimir Glavaš za pet dana mogao braniti sa slobode. No u HDZ-u su se na kraju ipak odlučili za Glavaševo pritvaranje.

Očekuje se da bi u nastavku 23. sjednice Hrvatski sabor u srijedu mogao glasovati i o zaključcima vezanim uz skidanje zastupničkog imuniteta Branimiru Glavašu, što ih je krajem prošlog mjeseca donijelo Mandatno-imunitetno povjerenstvo, no to nije službeno potvrđeno.

- 11:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi